Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    válasz Dendytv #81014 üzenetére

    Van topicja itt a forumon, benne egy szuper leírassal, mit hogyan csinalj. Számítógép kell a rom cseréhez. Azt hogy Global vagy Kínai verzió, azt jelzik általában a külföldi shopok. Kínai verzión is lehet romot cserélni, de ahhoz előbb bootloadert kell nyitni, amihez az engedélyt a Xiaomi adja meg pár hétig tart...
    Telón csak netet osztasz GPS pozíciót nem. Így a google térkép ugyan meg fog jelenni, de hogy hol vagy rajta, az nem.
    Szóval ez esetben mindenképpen az LTE verziót kellene venned. Ami persze nem tudja a hazai B20 4G frekvenciát.

    Szóval szerintem lehet, hogy inkább nem ez a te tableted. Lesd meg a Chuvi Hi9 Pro típust. Ugyan kicsit nagyobb, 8.4" de minden alapból benne van (GPS, full 4G), és egy kicsit olcsóbb is, 120 dolcsi alatt akciósan, vagy kuponnal.

    (#81011) gaborbol
    Új Galaxy A 8" tabletben 2 GB ram van, cseberből lépnél vederbe. Ugyanúgy jársz ezzel 2-3 év múlva, mint a korábbival. Dollárban írtál keretet, talán külföldön élsz, vagy játszik külföldi rendelés?
    3 GB ram azért elvárható ennyi pénzért, viszont nem nagyon van jó erős 8-as tabet. Lenovo tab 4 8 Plus amiben 3 GB ram van.
    Vagy ajánlható neked is a Chuwi Hi9 Pro, ami 8.4". Vagy a Xiaomi Mi Pad 4 de az kompromisszumos lehet, és az elején szoftvert javallott cserélni.

    [ Szerkesztve ]

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák