- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
H.lacika #80743 üzenetére
Kintről pl jó opció a Chuwi Hi 9 Pro. 120 dollár alatt meg lehet csípni kuponnal a Banggoodon.
A Teclast P10 sem lenne rossz, de a 4G nem tudja a hazai B20 frekvenciát, és a soc se egy nagy durranás benne, a kijelző is csak fullHD. szóval szerintem a Chuwi megéri a plusz pár dollárt. A Chuwi ráadásul csak 8.4" ami egy gyereknél kézreállóbb lehet.Chuwit ezekkel a kuponokkal próbáld a Banggoodon, ha amellett döntesz:
BG4c1fc7 109,99 USD
BG03544b 112,99 USD
BG86ac4d 112,99 USD -
Baltazár123
őstag
válasz
H.lacika #80743 üzenetére
A Huawei T5 10 akciós Nov 10-ig az MM-ben, némileg többért, 60e forint, de bátran ajánlható típus. Elég erős soc, korrekt 1900x1200 felbontás, jó tablet. Böngészés nekem teljesen asztali gép élmény, jó a válaszidő. Játékra is alkalmas, gyerekek tesztelik
Megy minden rajta.
Mi is lenovo 7-es essentialról váltottunk, nagy minőségi ugrás.
Egy kérdés, nem véletlenül a kék szegélyes lenovo essential van nektek? Ha igen, megnéznéd, hogy a google play services (vagy google szolgáltatások magyarban) meg a youtube milyen verziószámmal fut nálad? Az alkalmazások menüpontban balra fent látható a számsor. Sajnos ráfrissítettem a rendszert, amit felajánlott és kifagyott frissítés közben, ahogy kell. Rendszer alapra visszaállítás után meg egyszerűen nem működik a google play services a jelenlegi verzióval és van kismillió változat, nem tudom, hogy melyiket kéne visszaállítani, ami még működött vele utoljára. A verziószám alapján le tudnám azt tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest