- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Sziasztok!
YouTube-ra és alkalmi netezésre kellene egy tablet. Realme Pad 10.4 3/32 jó lehet? Kicsit tartok tőle, de sokkal olcsóbb, mint a 6/64.
1-2 naponta 1 óra YouTube-ra lenne használva meg nagyon kevés netezésre, a normális hangszórón kívül másra nincs igényem.
-
zoli03
őstag
Tabletet szeretnék venni, ami a következő kritériumoknak/felhasználásnak megfelel:
- amire használnám: net, YouTube, 720p/1080p filmek/sorozatok nézése
- 10" körül legyen, fullHD felbontás
- legyen benne SIM foglalatA legolcsóbb, amit találtam és megfelelő, az a Teclast P10HD. Szóba jöhet még más? A Teclast M16-ot is nézgettem, de annyira nem nyűgözött le, kétszer annyiért nem nyújtana nekem sok pluszt.
-
zoli03
őstag
válasz
gradient99 #53113 üzenetére
WayteQ XTAB-8Q GPS: 100%-ról 3%-ig merülve (kikapcsolt, visszakapcsolva ennyin állt) 5 óra 0 percet bírt (ez a videolejátszó program futási ideje, nem a bekapcsolt képernyő ideje). Wi-Fi, GPS kikapcsolva, fényerő maximumon, MX Player Pro, 720p-s sorozat, fülhallgatóval átlagos hangerőn.
-
zoli03
őstag
válasz
gradient99 #53108 üzenetére
Teljesen még sose merült le, a legutóbbi használat: 64%-on van, 3 óra 52 perc bekapcsolt képernyővel. Ha gondolod, filmmel le tudom mérni, meddig bírja teljes lemerülésig.
-
zoli03
őstag
válasz
gradient99 #53105 üzenetére
Nem sok tablet fordult meg a kezemben, úgyhogy nemigazán tudnám reálisan értékelni (de én 7 pont körül adnék neki).
Amit én észrevettem: ha erősen nyomom a hátlapot, akkor középen neki lehet nyomni az akkunak, de ez pár tized mm, valamint a kijelzőt is be lehet nyomni egy picit. De ezek csak akkor fordulnak elő, ha direkt nyomogatom, átlagos használatban nem nyomódik be. Ha nagyon feszegetem az átellenes sarkainál, akkor van egy kis recsegő hangja, de akkor már annyira feszítem, hogy már nem szívesen teszem. Szóval normál használatnál sehol sem recseg, nem mozog rajta semmi.
-
zoli03
őstag
Rá akarom a kötni a monitoromra a WayteQ XTAB-8Q-t, de csak DVI bemenet van a monitoromon. Egy ilyen kábellel működne?
-
zoli03
őstag
Netezésre, sorozatnézésre meg játékra akarok venni egy tabletet. Először a VEGA Q7108-at néztem ki, olvastam róla jót meg rosszat is, ezért inkább elkezdtem magasabb áron is nézegetni. A WayteQ XTAB-8Q tetszett meg, ahogy néztem, ennél jobbat nem találok ilyen áron. Ezen elfutnak komolyabb játékok is, mint pl a GTA San Andreas?
-
zoli03
őstag
Beex S5 B-ről tud valaki valamit? 20e Ft lenne, netre+sorozatnézésre kéne, de a nem túl bő leírásán kívül semmi mást nem találtam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple Ipad 10.generáció
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest