- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turtlelboy
csendes tag
válasz
Turtlelboy #81483 üzenetére
Rájöttem. Az alap gyári fájlkezelőben már voltak hírdetések, amik persze eltüntethetők némi pénzért cserébe. Leszedtem egy elvileg ingyenes és reklámmentest és az eredetit meg le is tiltottam. Majd kiderül, hogy ez így már jó lesz-e.
-
Turtlelboy
csendes tag
Megvettem a Lenovo tab 7 essentialt. Még csak a rendszerfrissítés ment le. Amikor megnyitom a fájlkezelőt, fél percen belül az arcomba nyom valami google reklámot vagy reklámvideót. Ez meg micsoda? Hogy lehet ezeket kikapcsolni?
-
Turtlelboy
csendes tag
Lenovo Tab4 E7-el kapcsolatban kérdeznék. Gondolom ez megegyezik az összefoglalóban ajánlott "Lenovo Tab4 7 Essential"-al.
Nézegetem a netet és ha jól látom, akkor kétféle van belőle. Olcsóbb TN paneles (ZA400....) és valamivel drágább IPS panelos (ZA300....). Nekem ez utóbbi lenne a szimpatikus, mert a szebb kijelző és a 16GB háttér tár megérné számomra azt a kb. 5000 Ft felárat (26-28000). Mivel erről jóval kevesebb a vásárlói vélemény, ezért benneteket kérdeznélek, hogy van-e valami olyan jellemzője az IPS-esnek, amiben rosszabb, mint a TN-es vagy régebbi lenne a konstrukció vagy az olcsóbb ár miatt ennyire nem érdekel senkit az picit drágább IPS paneles? A boltokban is kevésbé található meg. Nem akarok mellényúlni. Van esetleg ennél jobb tablet ebben az árkategóriában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest