- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
apezka
aktív tag
válasz
cidalain #81330 üzenetére
Köszi, hogy megnézted! Közben én is bementem a MM-ba kicsit megnyomkodni néhány tablet-t. Volt egy Samsung T590 és megdöbbenve tapasztaltam, hogy nem volt benne a felhasználó váltó "menü", de egyik Samsungban sem, ahogyan Huawei-ben sem.
Viszont a kipakolt lenovo Z440-ben ott volt. Az egyiken létrehoztam egy felhasználót és a tablet figyelmeztetett, hogy némelyik beállítás közös és a felhasználók akár frissíthetik is egymás alkalmazásait is. Sajnos a két google fiókot nem tudtam kipróbálni, mert ahhoz ismét PIN-t kért de az új felhasználónál felajánlotta, hogy lépjek be a Chrome-ba és Play áruházba. Szóval esélyes hogy működik.
Nekem az lenne a fontos, hogy ne lássam 2 hónapig a telefonomon és a PC-n a párna hirdetéseket, ha az asszony azt keres valakinek ajándékba. Tudja használni a saját szinkronizált fiókját és én is ha már a kezembe veszem a tabletet. -
apezka
aktív tag
válasz
cidalain #81324 üzenetére
Köszönöm!
Mostmár csak azt kell kiderítenem, hogy így a második google fiók is műlöüdik-e!
A gyári leírás (lehet csak számomra) nem túl egyértelmű:Users
Set up additional user accounts for other users to use the device with personalised settings, such as email accounts, wallpaper preferences, and more. Following types of user accounts are available.
• Owner: The owner account is created only when setting up the device for the first time, and cannot be created more than one. This account has full control of the device including user account management.
• User: This account allows users to access their own apps and content, and customise the device settings that affect all accounts.
• Restricted profile: A restricted account can only access the apps and content allowed by the owner account, and cannot use the services that require logging in.De a lényeg, hogy tudom merre induljak!
-
apezka
aktív tag
Sziasztok!
Családi használatra keresek tabletet (2 felnőtt). Igazából ami fontos lenne, hogy "multiuser-t" kezeljen az Android, azaz olyan ahol a gyártó nem vette ki ezt a funkciót a rendszerből, már ha van ilyen a piacon egyáltalán. Ezenfelül a méret nem lényeg (ahogy a mindenki mondja
), de inkább 8" felett.
Előre is köszi a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest