- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
Űdv kedves forum társak ! Xiaomi felhasználók segítségét kérném (más felhasználó is segíthet persze ha tud) alkalmazás ikont szeretnék eltűntetni a xiaomi mi pad4-esem "Menűjéből" de sehol sem találom ezt az opciót ! Van- egyáltalán ilyen ? Szoval meg tudom ezt bárhogy is csinálni ?
-
Dendytv
senior tag
Űdv kedves forum társak !
Gps-re s játékra valamint film face, insta, néztem ki egy Asus Zenpad 3S-t de inkább Játékra amit játszani szeretnék az COD Mobil s majd a black desert meg ha meg jelenik akkor diablo immortal ebben az ár kategóriában őt jónak láttam ! Ti hogy látjátok ? -
Dendytv
senior tag
Üdv kedves emberek ! Lenne egy olyan jellegü gondom, hogy mikor egy bizonyos Alkalmazást szeretnék áthelyezni az SD-kártyára, kicsi gondolkodás után kapok egy olyan üzenetet, hogy "Couldn't move app"
De csak ennél az app-nál jelentkezik ! Minden más appot eddig amit próbáltam át tenni szépen áttette kivéve ezt ! A készülék az egy Alcatel Anetouch Pixi 3 Az SD-kártya pedig egy Micreo SD HC 8GB GoodRam. (Ismerősé a készülék és pont az lenne a probléma, hogy nincsen neki sok helye és ez az alkalmazás amit átszeretnék rakni de nem engedi ez foglalta le a legtöbb helyet !) Letörölve majd újra rakva volt az app és úgy sem engedi !
A Válaszokat előre is köszönöm !
-
Dendytv
senior tag
válasz
kevepapa #69772 üzenetére
Hát a Samsung Galaxy Tab A 10.1 ez sokkal Durvább hardver-el rendelkezik ! de PLS LCD kijelzővel fullHD ban ! Míg a Zenpad (amit írtam) az IPS LCD 2K Felbontással szebb kijelző kisebb col-ban ami még szebb képet eredményez ! Azért írtam mert 8"-kértél és nettezésre meg videochat-ra elég
A Samsung Galaxy Tab A 10.1 Erőseb,nagyobb de gondolom drágább is ! A Zenpad kisebb de szép kijelzővel és elég komoly Hardver-el 8"-hoz képest ! Szóval rádbizom a Zenpad is nyakik elég arra amire te szeretnéd használni és a Samsung is elég ! +-ba nem tudom hogy volt-e már TAB-od vagy ez lesz az első de nekem is most van az első TAB-om és féltem hogy a 8"-kicsi lesz ! De nem hidd el pont jó ! Sőt ha a Városban szeretném használni akkor még nagynak is érzem az utcán GPS-elve hát akkor egy 10.1-eset
Remélem tudtam segíteni
-
Dendytv
senior tag
Én kaptam egy OTA Update-t a TAB-omra,ami angol nyelvű! (Prestigio 3108) és a leírás-ban az update írja hogy Hungarian localization added! Akkor lehet magyer nyelvet kapok bele?
-
Dendytv
senior tag
válasz
OddMan #69468 üzenetére
Személy szerint én neked a Lenovo TAB 2 A8-50-at ajánlanám a Mediatek MT8735 - 4G modelel mert ebben van 4G-is de ha nem szempont a 4G akkor jó a Mediatek MT8161 - Wi-Fi model-es is
A kettő közti külömbség a nevében is benne van ! az egyik csak wi-fi 4G-nélkül a másik Wi-Fi s 4G is
-
Dendytv
senior tag
-
Dendytv
senior tag
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy...ugye van egy adott TAB az enyém melynek felbonása 1280x800 és bármilyen méretü képet töltök le rá s teszembe háttérnek mind csunya Pix-eles miért ? És a salyát felbontásu képek is pix-elesek ! Az hogy ?
-
Dendytv
senior tag
Sajna ezzel egy a gond a SoC-ról nem sok mindent tudni de maga a TAB menő már csak a 2-GB RAM miatt is ! 8"-ban pont elég a GPU-ban a DirectX 11.2 OpenCL 1.2 OpenGL ES 3.0 és a 4G miatt is ott van a cucc nekem bejön ! +-ba ha segit én is egy 8"-at használok csak 1GB rammal s nekem eddig nagyon bejött 2GB rammal meg ohoho lenne (amire használom net,jegyzetelés,film nézés,facebook, massanger, youtoube, olvasás) s mondom hogy nekem tetszen az Asus nekem is ahogy néztem a következő választásom egy Asus lesz
Zenpad z580c szinte ugyan ez csak 2K ban
-
Dendytv
senior tag
válasz
varmi2 #69357 üzenetére
Értem tehát egy TAB-ban az a SoC ami úgy mond a CPU tehát nekem van egy Prestigio Multipad 3108-om ebben van egy Intem atom x3 c3230RK úgy mond ez a soc neve igaz ? s ha ezt beírom pl.a google-be mint Intem atom x3 c3230RK specifications akkor megtudok a tabban lévő SoC-ról mindent ! ugye ?
-
Dendytv
senior tag
Lenne egy kérdésem !
Honnét tudhatom azt,hogy milyen SoC-van egy TAB-ban ? és ha megtudtam akkor honnét tudhatom azt hogy menyire támogat esetleg jobb android számot vagy s.t.b tehát honnét tudhatom azt,hogy mit enged az adott SoC-bővíteni ?! -
Dendytv
senior tag
válasz
Redlight2 #69342 üzenetére
10.1"-hoz pont jo a felbontása (1920x1080 ) csak TFT IPS még mindig jobb mint a sima TFT el lehet lesz majd használni. Az Android száma is jo (6.0) a CPU-ját azt nem egészen vágom de 8-magos ha jol látom egyik 4-mag 1400Mhz másik 1100Mhz. Video felbontása is jo a FullHD csak az a baj hogy memóriát nem nagyon ír (RAM) de ha lenne benne vagy 2-GB akkor szerintem 20e simán megér !
[link] Itt ugye pont 2GB-ramot ír csak itt már IPS LCD kijelzővel és itt a CPU-nak is 1.2Ghz-t ír. Szóval ha lehet az útóbbi honlapnak hinni és tényleg 2GB-RAM van benne akkor 20e-et megér
-
Dendytv
senior tag
válasz
lajthabalazs #69301 üzenetére
De ha az adott TAB-ban nincs 3G akkor ugy mi a helyzet ? wifi-n bár mit lehetlesz majd csinálni ? Live-nézés,videó-nézés,videó-beszélgetés s.t.b ?!
-
Dendytv
senior tag
Ez most lehet, hogy Láma kérdés lesz de PLS ne röhögjetek ki
Nah lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye telefonoknál még a régebbi 2G-s moddeleknél nem lehetett youtoubozni ! Mert 2G volt s tudtommal azért nem engedte,van egyik ismerősömnek még mindig egy symbián rendszerü telefonja s nem tud wifi-n youtoube-ozni ! Akkor mi a helyzet a 2G-s TAB-oknál ? Vagy rosszul tudom és 2G-s telefonokon is lehet youtoub-ozni ? Mert tudtommal a 3G tette lehetővé a +-netes funkciókat !
A választ előre is köszönöm ! -
Dendytv
senior tag
Egy Tablet kellene márka nem lényeg !
Követelmények !
10" vagy 10.1" FullHD kíjelző (1980x1024)
Amire kellene filmnézés,Netezés,Minimális játékok (pl.Angry Birds s.t.b) Facebook,e-mail, Youtoube,Live-nézés,jegyzetelés,könyv olvasás !
Előre is köszönöm a válaszokat -
Dendytv
senior tag
válasz
this is life #68721 üzenetére
Értem köszönöm
-
Dendytv
senior tag
Tényleg most igy olvasgatva eszembe is jutott, már többször akartam kérdezni csak mindig valahogy elfelejtettem
a Dual-op s rendszerek azok hogyan is müködnek mármint ha az adot TAB 64Gb akkor hogy ossza el a két rendszer közt ? Vagy a Hardwer-eket is elosza (már mint ha 2Gb RAM van benne akkor 1Gb a Win s 1Gb az Android ? ) Lehet Láma kérdés de a válaszokat előre is köszönöm
-
Dendytv
senior tag
Én most egy 8"-asat használok már 2-hete ! Igaz, hogy ez az első Tab-om egy belépő szintű majd lesz cserélve ha kinövöm
de én eddig a 8"-al teljesen meg vagyok elégedve néha egy-egy helyzetben még kicsit soknak érzem
(Mikor döltve próbálok rajta írni ugy hogy a kezemben van s.t.b) filmezéshez nagyon jo 1280x800 720p felbontásu nekem nagyon bejön eddig ! És nem is vettem drágán. Remélem, hogy valamenyit tudtam segíteni
-
Dendytv
senior tag
Ez az ilyen Clean Master meg a hasonló programok érnek valamit ? Már majd mint azt értem ez alatt, hogy látok majd érdemleges változást ? Jo hogy rajta van és használom,vagy nem ér semmit s foglalja a helyet ?!
-
Dendytv
senior tag
válasz
Ghostman78 #68610 üzenetére
Szoftver-eltetés volt ?
-
Dendytv
senior tag
Üdv mindenkinek
meg jött végre a Tab-om (Prestigio Wize Multipad PMT3108) egy gondom van csak vele sajnos az az lenne,hogy nincs a készülékben magyar nyelv ! Lehet-e valamilyen utonmódon rakni bele magyar nyelvet ? Gondolok itt egy Hun-app ra vagy valahogyan ?
-
Dendytv
senior tag
Tab-oknál is van az a dolog,hogy ha új a Tab akkor ugy kell bejárazni az aksiját,hogy előb teljesen feltöltöd s majd aztán addig használod mig a Tab ki nem kapcsol ismét teljesen feltölt és még vagy háromszor eljátszani ugyan ezt mint a telefonoknál !?
-
Dendytv
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #68523 üzenetére
Hát ha gondoljátok írhatok róla majd egy részletes beszámolót. De csak ha tényleg érdekelne valakit !
-
Dendytv
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #68521 üzenetére
De most miért annyira rossz a Prestigio ?
-
Dendytv
senior tag
Nahh le mondtam a Chuwi Hi8-Pro-ról
Nagyon komplikált a rendelése itt Nálunk Ukrajnában ! De rendeltem már egy Prestigio MultiPad Wize PMT3108 8" 3G-os készüléket Ez az amit itt Országon belül lehet találni s megfelelő nekem arra amire használnám (Netezés,Jegyzetelés,filmnézés,Olvasás néha játék) ! [link] Mivel itt nálunk mindent hamisítanak éppen ezért ugy rendeltem,hogy a postán átnézem a terméket és majd csak azután fizetem ki ! Valaki tudna abban segíteni, hogy hogy tudnám megnézni azt, hogy eredeti-e rajta az Android !? Mert azt halottam, hogy azt meg lehet nézni !
-
Dendytv
senior tag
Hát én akkor szerintem maradok a Chuwi Hi8 pro-nál ! [link] A prestigio-nál nekem szúrta a szemem az az Intel Atom x3 ! Most írtam rá a WebShop-ban, hogy van-e benne magyar nyelv és ha van akkor este rendelés
-
Dendytv
senior tag
Kedves emberek egy nagy segítséget szeretnék kérni ! Egy ilyen TAB-ot szeretnék venni csak az a baj, hogy szinte semmit nem konyítok a tabletekhez ! Főként jegyzetelésre ! Videók illetve filmek és élő-adások nézésére szeretném használni
[link]
A Segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged