- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
kalapacsolok #81183 üzenetére
Akkor nem uszod meg a DIY dolgot.
Veszel egy olyan madzagot amin megy a toltés és a kamera egyszerre. A kamera vezetéket elvágod, és beforrasztasz oda egy tapkapcsolót ami a táp vezetéket ki-be kapcsolja. Az adat vezetékeket meg siman osszekötöd, ahogy volt.
Biztos van olyan ismerősöd, aki 4 forrasztást megcsinál neked.
Nekem a PC hangfalam van hasonlóan megcsináva, USB tápja van, és nincs kikapcs gombja. Hát elvágtam a kabelt, és tettem bele kapcsolót. Én olyat, hogy a táp + és - ereket egyszerre szakítja-zárja, de ha nincs ilyen dupla csati elég csak a + kabelt kapcsolgatni.
Ez a legegyszerűbb megoldás, és az eredmény pont az ami neked kell, sőt annyiban jobb is, hogy a tableten töltés mindig lesz, kamerázás közben is.Update. Pl egy ilyen csati kell csak hozzá, meg forrasztó. Nem baj ha nem 5V-os, kapcsolni kapcsol majd, csak nem fog világítani a led benne. Mondjuk van sima fekete led nélküli is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest