- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Ez a Coolmobile online oldal mennyire megbízható? Van valakinek tapasztalata velük?
Vagy tudtok megbízható boltot Xiaomi pad 6 vásárlására? -
tomic
addikt
Szinte ugyan azon az áron melyik ajánlottabb kisgyereknek játékra,filmre,média tartalmakra?
Xiaomi Pad 6 vagy a Poco Pad? -
tomic
addikt
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni karira a 8 éves kifiamnak. Sajnos tablettekben teljesen tanácstalan vagyok így hát gondoltam megkérdezem a szakiktól.
Jelenleg egy Huawei Média Pad M5 liter 10 van neki, de sajna ez már hármat gyenge.
Médiatartalmak(Netflix, YouTube), Filnézés hálózatról,és néha játékra(Roblox,MotoGP,) lenne használva.
Rendszere gondolom Android lenne. Ebből szeretném ha nem 10-11 lenne rajta hanem valami frissebb.Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
10-11"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Bárhonnan ahol a garit is érvényesíteni tudom. De elsősorban Magyarország, Ausztria, Németország.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
Médiatartalmak(Netflix, YouTube), Filnézés hálózatról,és néha játékra(Roblox,MotoGP,) lenne használva.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
120.00ft lenne a cél de ha minimálisan meg kell pótolni akkor beleférhet.Mit ajánlanátok ha egyáltalán van ebben az árban ajánlott?
Köszönöm! -
tomic
addikt
Létezik olyan alkalmazás ami gyerekbaráttá teszi a tableteket? Gondolok itt olyanra, mint a gyereksarok. Azon belül ugye be lehet állítani mit használhat illetve mit nem.
De ugye ahhoz bele kell először mennie.
Ha nem.megy bele gondtalanul barangol böngészőben,youtuben bárhol. -
tomic
addikt
Mi szerintetek a lehető legolcsóbb tab amit egy kisgyerek rajzfilm nézéshez tudna használni? Sd kártyán vannak neki lementve a filmjei valamint itthon a nas-on. Ezeket kezelje.
Esetleg van kimondott gyereknek való tab is?
-
tomic
addikt
Ez a többiek àlltal vàsàrolt Teclast M30 milyen erőt képvisel? A koràbban említett Applet hozza szerintetek vagy csak àr értékben jobb?
-
tomic
addikt
-
tomic
addikt
válasz
cidalain #81511 üzenetére
Köszi a segítséget.
Az Applet csak azért hoztam fel mert azt próbáltam az egyik ismerősömnél. A kijelzője tetszett,a gyorsasága nagyon rendben volt. Nem akadt nem gondolkodott órákig. Viszont Apple, ami hozzám,hozzánk tuti nem jön.Valami ilyesmit keresek Androidosban.
Samsung picit drága,de ha azt mondod csak ez a kategória tudja ezt akkor lehet spórolni.Amúgy ezt a Huawei-t mondod? [link]
Xiaomi nem csinál valami hasonló tabot? Ők mindig erős hardvert kínálnak elérhető áron?
-
tomic
addikt
Tudnátok segíteni abban, hogy szerintetek melyik az az Androidos tablet ami kb egál szinten van egy Apple 7.generációs 10,2"tablettel?
Sebességben,tudásban felbontásban,szolgáltatásban,árban érdekelne. -
tomic
addikt
Sziasztok! Volna egy Wayteq q8 tablettem amit kód véd a belépésnél. Sajna ezt a kódot sikerült elfelejtenem. Hogyan tudom én ezt újra meg mi is volt? Ha nincs rà megoldàs telepîttessem újra? Ezt garanciàba megoldanàk nekem?
-
tomic
addikt
WayteQ xTAB 8X Quad tablett mennyire ajánlatos?
Van ebben a kategóriában jobb vétel,ebben az ársávban? -
tomic
addikt
válasz
#42308056 #59185 üzenetére
Oké ez jó hîr.
Akkor màr csak annyi,hogy milyen készüléket ajànlanàtok kb 40.000ft ig?Böngészés,skype,filmnézés,officera lenne. Wifi, 3g, bővîthető tàrhely,rendszeres frissîtés és tàmogatottsàg az elvàràs. És természetesen ne csiga lassú legyen.
2gb ram elférhet benne.
Mit ajànlanátok? -
tomic
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy androidos tabletten van-e office alkalmazàs?
Tablett vàsàrlàs előtt vagyok és örülnék ha menne rajta, mert akkor a laptopomat nyugdîjazni tudnàm. -
tomic
addikt
válasz
tjb007 #48542 üzenetére
Köszönöm de sajnos már nem aktuális. Becsomagolta a hölgy és megy vissza.
Köszönöm a félre vezetést is.
Nemrég kérdeztem ,hogy ez támogatja-e a számunkra fontos szolgáltatásokat. Itt. Majd keresgéltem és én hirtelen ezt talátam. Melyet meg is kérdeztem,hogy jó lesz-e itt.
A válaszod erre ez volt.
Most,hogy kb 5 ezret bukok a posta költségeken szép napot kívánok neked.Megjegyzem én vagyok a hibás,hogy bíztam egy szakértőbe és nem néztem utána.
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Megérkezett a Lenovo Tablet S5000-F gépezet. Annyi lenne a kérdésem,hogy az aksiját meddig kell először tölteni?
És a másik,hogy hogy kell a hátlapját leszedni? Ha le lehet egyáltalán.
Tudom fura a kérdés de a készülék nincs nálam hanem egy hölgy ismerősömhöz került aki be szeretné üzemelni.
A sim kártyáját szeretné bele rakni.Lítiumos az aksija,közben kaptam az infót.
-
tomic
addikt
Sziasztok! Tudnàtok nekem ajànlani egy két tabletet? Sajnos nem vagyok otthon a témàban.
Ami fontos lenne. 7-8 coll. Gps. 3g.4magos processor.És tudjak bele tenni egy 32gb mem kàrtyàt. Àrban olyan 40 környékére gondoltam.
Létezik ilyen?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged