- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Ma véletlenül kicsit nagyobb erővel tettem az asztalra a tabletem, és sajnos berepedt a kijelző, egy részén pókhálósan.
Egyébként tökéletesen működik és érzékel, fények és színek ugyanúgy rendben vannak, mint a manőver előtt.Ha nem javíttatom meg és így használom tovább, akkor is buktam a garit/jótállást?
Tehát ha pl két hónap múlva ne adj isten meghal az akksi vagy bármi lesz, akkor így jártam? -
SV21
tag
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Egy Lenovo Tab 4 8-ról kellene egy másik ugyanilyen készülékre átrakni 1-2 játékot, ami play áruházból lett letöltve.
(Rokon gyerkőc nem szeretné, hogy az eddig elért rekord pontszámok, szintek törlődnének és újra előről kéne kezdenie...)Mi erre a legjobb megoldás?
-
SV21
tag
válasz
cidalain #81566 üzenetére
Köszi!
Pont az általad említett két utóbbit nézegettem én is, méretre sztem még belefér, de ettől tényleg nem kellene nagyobb.Múltkor láttam használtan Vaterán Huawei-t 30 körül, de már nincs fent...
Illetve ha jól láttam, az eMAGon van most Lenovo Tab 4 két év garanciával, 39990 Ft.
Akkor ezek közül egyikkel sem lehet melléfogni? -
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Olcsó, de megbízható, LTE-képes tabletet keresnék sürgősen, lehetőleg minél kisebb méretben. (Jelenleg 7" tabletet használtam, de úgy néz ki, elhalálozott... ettől nem szeretnék lényegesen nagyobbat.)
Kizárólag böngészés, email, 4-5 egyszerű alkalmazás használatára.
Akár használt is szóba jöhet, ha tényleg megbízható. Itthonról mindenképpen.
Keret nagyon max. 40000 Ft.Előre is köszönöm a segítséget!
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Édesanyám részére keresnék új tabletet.
Teljesen átlagos felhasználásra, egyáltalán nem játszana rajta, viszont hosszú távra tervezne.
Jelenleg egy Alcor Q111M-et használ, ezzel is elvan, egyetlen "hibája", hogy nem 4g képes, ezért lecserélné...Két masina jöhet szóba (Telekom előfizetés mellé, most mindkettő 24k körül lenne):
Lenovo Tab 4 8
Huawei Mediapad T3 10 16 GBEzek közül melyiket érdemes inkább választani?
Melyik miben más/jobb mint a másik?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest