- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
urak, várható vmi a Samsungtól idén valami - mondjuk az S5e ársávjában vagy picit felette? Az S6 nekem túl drága arra amire kéne, az S5e meg talán nem annyira időtálló, kíváncsi vagyok idén mit kapunk mert sztem túl nagy a gap a 2 gép között ( S6 után kihozni egy S5 nevű gépet azért parádés lenne)
-
sasa134
addikt
Sziasztok, a német Saturnban a 9.6 colos Huawei T3 most 99Euro. Az elég jó deal, igaz?
Netezésre, illetve autóba a gyereknek mesenézésre kellene leginkább. Játék csak max olyan ami egy 2 éves kisgyereket leköt (rajzolás, zenés egyszerűbb dolgok).
-
sasa134
addikt
Srácok, tudnátok tippet adni? Legalább 8 colos tabot keresek, min 1.5Gb Rammal. Jól látom, hogy 60k alatt nincs ilyen gép? Mi a best buy ezekkel a paraméterekkel? Sajna Lg G Pad 8.3-at nem találok. Majdnem elcsábultam egy Tab 4 7.0-ra (110Euro most) - de akárhogyan nézem, sajna szüleimnek kicsi lenne (nekik kéne, főleg netezni, max skype azon kívül) . Minden tippet köszönök!
-
-
sasa134
addikt
sziasztok,
tisztelettel tanácsot szeretnék kérni. Szüleimnek (60as korosztály) keresek kizárólag tartalom fogyasztásra egy olcsó tabot. Az sem biztos, hogy droidos lesz/kell - sajna nem vagyok képben - lehet wines megfelelőbb lenne a nagy ikonok, kezelőfelület miatt (fontos a kezelhetőseég, olvashatóság - mind a ketten szemüvegesek. Épp ezért nézegetek 10-es tabokat). Ami fontos, hogy csak email, böngészés (akár flash tartalmú is), facebook, youtube - ra kellene. Munka nem. Ezen kívül mp3 , semmi egyéb, max egyszerűb játékok (kártya, ilyesmi). Nos, erre keresek megoldást: otthoni laptop mellé kellene valami ami wifin lógva, vagy mondjuk utazások alkalmával hoordozható megoldás lenne számukra.
Ezt találtam :
ASUS MeMO Pad™ 10 WLAN 16 GB fekete
ACER Iconia Tab 10 Fekete A3-A20 16 GB
ezek közül melyik elfogadható teljesítményű, a fenti követelményeket figyelembe véve ? Az Asus 179, az Acer 199Euro.
Hálásan köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest