-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Nemrég kaptam kézhez a T30-at.
Tényleg nagyon jó kis eszköz,de
így elsőre ha nagyon kötekedni akarnék hangosabb hangszóróra számítottam.Illetve legkisebb fokozaton is nagyon világos a képernyő. Van valami night Mode app amivel ez elvileg orvosolható. Több is van az áruházban ti melyiket használjátok?
Találtam egy problémát is közben:Ha hosszan nyomom a visszafelé mutató háromszöget akkor a háttérben futó alkalmazásoknak kellene megjelennie nem?Nálam ez nem működik. Tudnátok segíteni mit csináljak?
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Nem közvetlen a fórum témájához kapcsolódik,de mivel nemsokára kézhez kapom a tabletet lenne kérdésem.
Üzembe helyezésnél
Google felhasználói fiókot kell létrehozni e-mail cím megadásával.
Ha én azt szeretném hogy a tableten is ugyanaz a böngésző és youtube felület (beállítások, könyvjelzők ,mentett videók, satöbbi) fogadjon mint amit mostanra a telefonomon beállítottam meg kell adnom ugyanazt az email címet mint amit megadtam a telefonomnál? Illetve ez lenne a legegyszerűbb módja? -
vigyorgó
tag
Sikerült megrendelni a T30-at.
-
vigyorgó
tag
Haladunk, a tok már úton van
-
vigyorgó
tag
Hát ez kabaré. 500 Ft hiányzott a PP számlámról hogy megtudjam rendelni a T30 at.
biztosítás nélkül menne most is a rendelés, de az meg kell. Mindegy a tokhoz úgyis rá kellett volna még töltenem pénzt. Csúszik még pár napot a rendelést mit tudok csinálni.
-
vigyorgó
tag
Banggood-on most nincs sima tok T30 hoz sajnos pedig friss regisztráltként kedvezménnyel tudnám megvenni
-
vigyorgó
tag
[Itt] egy nagyon jó összefoglaló leírás teclast T30 ról. Jelenleg tényleg ez a tablet tűnik az ár érték bajnoknak.
-
vigyorgó
tag
válasz
cidalain #81410 üzenetére
Nemrég vettem észre abba írásod. A lényeg kipróbáltam és működik
Nagy vagy köszönöm!
Shipping insurance biztosítást mindenképp megkössem?55 ből lehet hogy kijönne biztosítás nélkül. Csütörtökön fizettem be paypalra, még nincs rajt a pénz, de legkésőbb hétfőn biztos rajta lesz. -
vigyorgó
tag
Hétfőn még tízezret befizetek paypalra és megveszem a T30-at.Most ez a bestbuy úgyhogy nem hagyom ki úgy döntöttem
-
vigyorgó
tag
válasz
cidalain #81398 üzenetére
Első ízben rendelnék a banngood ról. Most olvasom hogy új regisztráltként elvileg 18 dollárt le tudok vonatni.175 környékén csak rád vonatkozik ugye úgy értetted? Nem úgyhogy nekem átadod?
Lehet érvényesíteni a kupont egyébként hogy csak egy két nap múlva fizetem ki a banggood-on? -
vigyorgó
tag
Nem találtam kupont teclasthoz,marad a chuwi.
-
-
vigyorgó
tag
Amíg nem tudom leadni a rendelést közben nézegetem tableteket.Rátaláltam a teclast T30-ra. Árban hasonló a Chuwi Hi9 Plus -el.
Kupon gondolom ehhez is van. Nekem úgy tűnik hogy összességében jobb vétel lenne a chuwi- nál. Mit gondoltok? Utólag nem akarom megbánni a rendelést... -
vigyorgó
tag
-
vigyorgó
tag
válasz
mr.tamasbiro #81346 üzenetére
Az az igazság nem nekem olyan fontos. A gyerek miatt gondoltam,hogy szívesen eljátszana vele. Viszont annyira nem fontos hogy plusz 20-30 ezer forintot ráfizessek.
-
vigyorgó
tag
Fentebb linkeltem nyomjál rá az itt-re.
Csak kicsivel van 80 fölött az ára. abban bíztam hogy az m pen ehhez a tablethez alaptartozék. Mondjuk vicces lenne a lite pro megnevezés -
vigyorgó
tag
[Itt] árulják itthon legolcsóbban. Holnap felhívom őket.
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Huawei MediaPad M5 lite-hoz csomagolják minden esetben az m- pent,vagy külön kell megvenni hozzá? -
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Akárhogy nézem ha a "legjobb" ár érték arányú tabletet keresem akkor a Huawei MediaPad M5 lite lesz a befutó.Lte verziót ki is néztem magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest