- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hvb
tag
válasz
cidalain #81235 üzenetére
Csak az a baj hogy az usb debug-ot nem tudom bekapcsolni mivel nem indul. Olyan rom/upgrade rom kellene amit a gyari recovery-vel esetleg vissza tudok allitani. Vagy ez eleve nem lehetseges?
Vagy a gyari recovery csereje is erdekelne, de meg adb kapcsolatot nem sikerult letrehoznom. -
hvb
tag
Sziasztok, van egy AT10LE-A tabletem, amely boot közben leáll az animációnál és nem megy tovább. A recoverybe be lehet lépni, factory reset is lefut, de nem segít. Van valakinek ötlete?
Esetleg tud valaki egy gyári rom linket küldeni mert én nem találtam. Nincs rootolva tudtommal. -
hvb
tag
Ha valaki esetleg gondolkozik Lenovo A2109-ben itt van egy teszt eredmény.
-
hvb
tag
Sziasztok!
Segítsetek választanom. Olyan 70-75k körül néznék 8"-tól nagyobb tabletet magyar garival. Van itt a PH-n hirdetve Lenovo A2109 és Asus Tf101 dokkolóval, ami ebben a sávban van.
Ti melyiket választanátok? -
hvb
tag
-
hvb
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne milyen 10.1-es android tablet van most a piacon, ami hivatalosan is multi useres?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged