- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
qwertly #81245 üzenetére
68 nem fér bele a keretbe?
Huawei Mediapad T5 itthonról. Ez eléggé jó ár érték arányú cucc, 2 év hazai garival. Bármi más itthonról 65 alatt csak 2 GB ramos, ez meg 3 GB-os.
Kínából vannak még opciók (pl Chiwi Hi9 Pro ami tudja a B20-at ami kb 120 dollár + okosított posta), de az minimum 1 hónap míg ideér, és a gari is problémásabb... -
Somatom
veterán
válasz
qwertly #81247 üzenetére
Amit linkeltem, az nem mai cikk. Kínában is rájöttek, hogy ha az európai piacon is szeretnének labdába rúgni, akkor kelleni fog a B20 is. Ha jól tudom, akkor a Teclast T30 -ból kimaradt, de az én M16 -om tudja. Legalábbis az előző tulaj szerint, mert én még nem próbáltam SIM -mel.
-
cidalain
veterán
válasz
qwertly #70787 üzenetére
Egyedul az edigitalban latom ezt a 2GB ramos verziot.
Lenovo oldalan kell megnezni a pontos specifikaciokat: nem irnak arrol hogy lenne 2 GB-os verzio, nem irjak hogy lenne 32 GB-os hattertarral, nem irjak a microSD max meretet (de azert 64-est mar majdnem minden kezel).
Meg kell nezni az Edigitalban, hogy mi van a dobozara irva ram ugyben, mert innen nezve elirasnak tunik a 2 GB... (Bar a Lenovo ilyet ir az oldalan, hogy: "A termékjellemzők a megadottaktól eltérhetnek" azaz a zold kocka tulajdonkeppen piros gomb is lehet...)Mas lehetoseged is van meg egy meg kicsit olcsobban, de tuti 2 GB rammal
Lenovo tab3 8" LTE
Asus ZenPad Z380KNL LTE -
taip
senior tag
-
Joey23
csendes tag
válasz
qwertly #44611 üzenetére
Szia qwertly!
Én is szemeztem ezzel, hogy 3 év gari quad core, IPS. Most olvastam tesztet róla és eléggé lehúzták:http://derstandard.at/1385170218194/Chiligreen-HT400-99-Euro-Tablet-von-Hofer-im-Test
Ausztriában hétfőtől kapható, talán majd több vélemény lesz.
Mármint ár/érték arányban jó vételnek hittem, de még bluetooth sincs benne és nem valószínű hogy frissíthető lesz, így inkább Asus.
Üdv,
drájvergyerek
-
tjb007
nagyúr
válasz
qwertly #36366 üzenetére
Elméletileg igen, de erre pontos választ itthon csak az után tudnak adni, ha megadtad a készülék szériaszámát.
(#36370) buci30
"P5100 és a WayteQ xTAB-100dci között nem látok nagy különbséget."
xTAB-100dci: erősebb SoC, szabványos csatlakozók, olcsóbb ár
P5100: 2 év garancia, nagyobb közösségi támogatás, GPS, nagyobb akku"A flash player ezeken se fut?"
A Flash támogatása a Jelly Bean megjelenésével hivatalosan is megszűnt, ez persze nem jelenti azt, hogy ne működne. Csak fel kell rakni a legfrissebb Flash verziót és a Maxthon böngészőt, be kell állatni, és már működni is fog.
-
z0d1AK
nagyúr
-
válasz
qwertly #34162 üzenetére
En is fentartassal kezeltem a tabokat,hogy minek meg ilyesmik,de fel eve hogy nyustoloma a tabom es semmi kesztetes hogy elem rakjam a notit. Igazad van ezen olvasni es akar filmet nezni ,netezni szerintem tokeletes. A lenyeg olyat valasz ami megbizhato marka,jo supportal ,nagy felhasznaloi bazissal,lehetoseg szerint ne legyen noname,de ha olyan mellett dontesz akkor csak is alapos olvasas utan...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest