Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    válasz burny #81236 üzenetére

    Multkor volt nalam egy ugyanilyen, csak az meg toltőre dugva sem akart beindulni (nem csereltuk ki, nem ert annyit, mert azt tudtuk hogy az akku rossz, korabban csak ugy ment mint a tied, de amikor odahoztak, mar ugy sem, igy meg mar taparamkor hiba is kinézett). Persze meg lehet próbálni az akkucserét. Az a szerencses benne, hogy nem speci akku van benne, hanem a hengeres reszben van 18650-es cellákból készült pack.

    Igy kellene kiszedni

    A komplett akkupack 20-25 dolcsi korul van aliexpressen, plusz ha nem te csereled, akkor szerviz, aki minimum egy 10-est felszamol, eleg pepecs melo szetszedni, 3 ora alatt nem csinalja meg senki a cserét gyakorlat nélkül (olyan szerviz meg nem nagyon van aki rutinbol szereli, gyari Lenovo szervizbe bevinni, meg meg nagyobb penz szerintem) Szoval igy kb 20 rugo az akkucsere, ami mar szerintem nem eri meg.

    Viszont ha erzel magadban buherator hajlamot, akkor neki lehet esni, a leirast linkeltem. Az akkupackot sem kell megvenni, mert bontható nagy valószínűséggel, es csak a cellakat kell cserelni benne (forrasztasos meló), en multkor 1000-ert vettem itt apron tok jo LG 3000 mAh cellakat. Ebbe meg 2 kell, ha minden igaz. Szóval megoldható ez az akkucsere boven 5000 alatt is, csak akkor neked kell szórakozni vele. Igy mondjuk már megéri :)

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák