- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
válasz
z0d1AK #45836 üzenetére
fevettem a kapcsolatot a Beexmobile-al... innen letölthetőek a Beex firmware-k:
Az alábbi linkre kattintva tudja elérni a BEEX készülékekhez tartozó firmware és driver csomagokat.
https://drive.google.com/folderview?id=0B67dE2rYFvS4dGM4ZVkxTnE5SUk&usp=sharingAmennyiben rákattint a kívánt firmware ikonjára, a következő hibaüzenetet kaphatja: "Sorry an error has occurred, retrying", de a képernyő jobb alsó sarkában lévő kis nyíl ikonnal le tudja tölteni a fájlt.
Sok sikert...
-
gps76
őstag
válasz
z0d1AK #45828 üzenetére
Akkor nem is lesz szerintem,mert gondolom kispórolták az ic-t ami kezelné...
Tud valaki segíteni,hogyan kell összehozni egy androidos telefon mobilnetjét bluetooth-on keresztül egy win 8.1-et használó tablettel.
Össze vannak párosítva fájlokat lehet küldözgetni.
Bluetooth-al rendelkező droidos tabletek közül sokkal sikerül,csak itt nem tudom mi kellene még hozzá.
(Mielőtt valaki wifit javasol,ismerem,de bluetooth-on keresztül a telefon nem merül annyira,és egész nap össze lehetnek kapcsolva,olyan lesz mintha a tábla mobilnetes lenne) -
SUPREME7
őstag
válasz
z0d1AK #45627 üzenetére
Persze, nyilvánvaló, de azért sok esetben pont a benchmark eredmények miatt vesz valaki meg egy tabletet aztán koppan, ezért viszonyítottam inkább játékokhoz, nem antutu eredményhez ...
Mobilarena teszteket is azért nem nézek már nagyon, mert még mindig a két évvel ezelőtti szempontokat veszik figyelembe, ugyanazt nézik egy 30ezres és egy 130ezres tableten. Lefut egy antutu meg nyomnak egy screenshotot a gyári zenelejátszóval, bedobnak egy specifikációt kb vége a "tesztnek". A prohardveren olvastam tesztet az alcor Q813I-ről, és komolyan aki fogta kezébe ezt a gépet az képes olyat leírni, hogy "gépháza nem recseg, ropog, ha erősebben ráfogunk"? És az ilyen tesztek alapján vásárolnak az emberek tabletet....
-
oncsi
őstag
válasz
z0d1AK #45568 üzenetére
Ne legyen rá szükség. Eddig szepen müködik. De ugy is megkeresem a topikját, és gondolom jön a root, meg Custom Rom.
De tavasszal itteni ajánlatra vettem egy colorovo 10.1 est egy havernak. Azt 3x vittem vissza, de most sem jó. Akkor annak mit ér az 1 év garija (Ipon) ha ők szerintük nem hiba az, hogy csak esetileg érzékeli az ujam, vagy hogy 3m röl már nincs wifi.
Nekem a Note nagyon bejött, remélem ez sem okoz csalòdást :-) -
oncsi
őstag
válasz
z0d1AK #45564 üzenetére
Én nem tudom mi az a tegra 2. Mint írtam is nem játékra lenne használva. Vagyis max golyós játék pl zuma.
Ami fontos az a kijelző, meg a 8 óra film (amit kb tud is) és a talán bugmentes használat.Meg ha lehet teszek rá frissebb droidot, de eddig kb minden megy amit próbáltam.
A készülék nem recsg, nem ropog. sZép a tokja, karcmentes az űvege.
Igaz, hogy csak kipróbálási garit kaptam, de Samsungéknál azt mondták van még ra 6 hónap, amit ha beregisztrálom hozzátesznek még kettőt.De ha tudtok valami komoly típus hibáról szoljatok, ne égessem már magam vele. (ajándékba lesz asszonynak, mert a tavaj kapott 8020 Note gyakorlatilag nállam van :-)
-
dudi6
senior tag
válasz
z0d1AK #45357 üzenetére
Általánosságban kérdeztem, hogy mik a tapasztalatok. Mi volt tavaly, azelőtt stb. Biztos vannak itt olyan emberkék akik 3-4 éve követik a tableteket és hetente vagy gyakrabban benéznek ide, így arról is lehet esetleg valami fogalmuk, hogy miként szokott alakulni az ár januárban. Nah mindegy a többi kérdésemre se kaptam választ...
-
bargeszt
tag
válasz
z0d1AK #45178 üzenetére
Bakker, hogy felejthettem el! Igazad van! Most már megy szépen. Marad a tab. A 68 éves keresztanyámnak lesz skype olni a külföldön és egyéb távolban élő rokonokkal. Őt nem zavarja a kijelző hiányossága. Köszönöm a segítséget.
A wifi mac cím fixálásra nincs valami program vagy lehetőség? A routerben nekem mac filter van beállítva, nem győzöm változtatni.
-
spiky03
veterán
válasz
z0d1AK #45029 üzenetére
De ez a 15 szerintem lehet 20 is, mert ott már valamivel elfogadhatóbbakt kapni.
A fehér szín az meg sajnos kell, mert az asszony csak olyat szeretne.tudod, hogy milyenek ezek a nők, nekik az a lényeg, hogy hogy néz ki és nem az, hogy mit tud.
Nah majd jövő héten szétnézek
De talán az a POV-os jó lenne, abba legalább 1 GB ram van. -
mexel
veterán
válasz
z0d1AK #44986 üzenetére
Hagyjuk. Tényleg nem találkoztatok még olyannal hogy pl hazaugrok szülőkhöz, vagy ismerősnek kell valami amit vinnem kell, ahol nincs net, nincs semmi csak a tab van ott, és én, vagy megyek a nyaralóba ahol nincs net, de kellene vinnem pár új zenét, esetleg felhív valaki hogy segítsek megcsinálni valamit a gépen és vinnem kell a saját cuccaimat amik ott vannak a pendrive-omon, stb.
Tényleg ennyire bonyolult lenne pl a fotókat, vagy dokumentumokat vagy egy appot felmásolnoma penre és magammal vinni?
Vagy egy átlagjúzer aki nem foglalkozik hivatásszerűen pc-kkel és számítástechnikával annak nincsnek ilyen gondjai?
Így már tényleg nem is értem miért is gyártanak egyáltalán pendrive-okat és otg kábeleket vagy külső hordozható egységeket, hiszen egy dropbox vagy internet segítségével minden megoldható.
Vagy csak az a lényeg hogy bele lehessen kötni valamibe amit mondanak
Egyre inkább nincs kedvem semmihez hozzászólni mert mindig megtalál valaki a saját és felülbírálhatatlan egyetlen igazságos bölcsességével anélkül hogy elhinné hogy még más is létezik az ő világán és elgondolásán kívül. -
mexel
veterán
válasz
z0d1AK #44980 üzenetére
Csak azért jó, mert általában adatokat juttatunk a pendrive-ról a tabra pl.
Mondjuk én is utálom amikor lóg a tab-on, de muszáj addig bedugni amíg felmásolok valamit ha máshogy nem megy. Utálom pc-hez az usb-s dokkolót is, de muszáj használnom.
De mivel ez off, azért kérdezek mást is ami ide szintén majdnem off:Tud valaki olyan bluettoth-os billentyűt amihez egér is van? Nem nagyon találtam, csak billentyűt. Létezik olyan ami egyben van a szett? Ráadásul valami olcsó és használható kellene.
-
spiky03
veterán
válasz
z0d1AK #44979 üzenetére
Köszi a választ.
Akkor ebben a kategóriában tök mindegy, hogy melyiket veszem, mind kb egy szintet képvisel?
A specifikációkat tudom, hogy ezért az összegért nem kapok 1 GB ram-ot, esetleg dula core fordul elő elvétve talán.
Nah akkor mindegy, jó lesz egy ilyen neki. Úgysem olyan nagy műszaki ember.
Neki úgy is az a fontos, hogy fehér legyen.Remélem találok majd olyat.
Nah meg azok a dolgok futnak majd rajta amiket leírtam. A Sony live With Walkman-em is kb ilyen szinten volt és azon elfutottak ezek a dolgok. Igaz a mostani L-en már jobban fut minden és gyorsabb is, de nki nincsenek olyan igényei, mint nekem.Thy még egyszer, akkor majd kap valami alapot és kész.
-
szaszapi
őstag
válasz
z0d1AK #44707 üzenetére
A Prestigio-val amúgy nem volt semmi bajom,jól össze volt rakva,tette a dolgát.Még játékokat is vitte simán.Van rá 2 év háztól ház gari.WayteQ-re 1 van csak és nekem pont 1 éves lett volna a presti.Jó ha van 2 év rá szerintem.Alcor meg tudom hogy erősebb,de a franc tudja... nem egyszerű dönteni.
-
-
rob210
nagyúr
válasz
z0d1AK #43765 üzenetére
Ezért is írtam, hogy valószínűleg elírás, és várom az átvételt.
Holnap megyek érte, sajnos ma nincs időm kimenni, tegnap délután megrendeltem, ma már ott van a boltban, pont most jött meg az e-mail, hogy mehetek érte.Az extreme digitalt hagyjuk szerintem, nem egyszer jártam már velük úgy, hogy berendeltem valamit akciósan és közölték sajnos nincs raktáron.
Jó várok, 1 hét múlva megjött a cucc és közölték sajnos nem tudják már akciósan adni, mert lejárt az akció.
Mondtam nekik oké, de én még az akcióban leadtam a rendelésem.
Sajnálják, visszatérítik a vételárat.
(jogukban áll elállni az eladástól, sajnos meg nem is lenne kedvem pereskedni)Szóval az az a bolt ahol engem soha többé senki nem fog látni vásárolni.
Ráadásul náluk, most nincs wayteq Voltam bent, hogy megnézem élőben meg nyomkorászom, és csak a papír meg a bemutató pult fogadott üresen.Át kellett mennem az MMbe ahol volt ugyan de ott meg 44990.-
Így nem nagyon van miről beszélni.
Arra mondjuk, jó volt, hogy megnézzem frankó-e ténylegNa most néztem közben már javították már mindenhol, csak az 1 év szerepel.
-
-
mike1334
veterán
válasz
z0d1AK #42679 üzenetére
És a Koobe X8 slim quadrum? Sok jót olvasni róla és 100ft híján 40e.
-
atala
addikt
Most, hogy a nagyobbik lányom kap egy tabletet, a kicsi is biztosan könyörögni fog egyért.
Mivel a kicsi csak 5 éves, így biztosan nem vennék neki túl drága gépet.
Mennyire használható egy 11 e Ft-os tablet ami ezt tudja?Kifejezetten csak alap játékra (Subway surfs, Pou, Angry birds) lenne használva. Valamint youtube nézegetés.
-
geckowize
őstag
-
Magnat
veterán
-
thetan
aktív tag
válasz
z0d1AK #42162 üzenetére
Tanulásra használom, (azon (is) futtatom az Anki nyelvtani programot ) Önmagában arra elég, de komolyabb dolgok (pl a böngészésnél, vagy esetleg jobb játékná)l akad. Meg sajnos a betekintési szög nem valami jó, egy kicsit oldalról már nem látható. Persze nem mindenáron cserélem le, csak ha valami jó ár-értékű modernebb készűléket találok.
-
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #42032 üzenetére
Az én infóim szerint meg még mindig kell rajta dolgozniuk, azért is van akkora csend körülötte.
(#42033) laszlohu
Ez már azelőtt felkerült, hogy a MediaTek bármit is bejelentett volna. Pár alkalommal már lett módosítva a leíráson is, szóval el lehet képzelni mennyire lehet hiteles.
-
-
pixelblondie
senior tag
válasz
z0d1AK #41676 üzenetére
Igen, Houstoni vásárlás a kicsike. Nem nagyon láttam, hogy gond lenne velük, szóval gondolkozom nagyon, hogy bepróbálom.Ár-érték arányban ez tűnik nekem a legjobb választásnak.
U.I: na, közben meg befutott 60k-ért egy nexus 10 16Gb ajánlat is. egy hónapos készülék, garanciás.
-
masholnap
senior tag
válasz
z0d1AK #40657 üzenetére
jaja, ezért gondolkozom abban, hogy inkább használtat kéne valahogy szereznie, mert amire kell neki, arra jó egy régebbi modell is simán.
lehet, végigtúrom az aprót, és kiemelek párat ide véleményezésre. az simán látszik, hogy vannak gépek, melyektől nagyon szabadulni akarnak a delikvensek
-
masholnap
senior tag
válasz
z0d1AK #40655 üzenetére
köszi!
hát amit nem akarok, hogy túlméretezve legyen a tab. azaz nem én nem akarom, hanem a barátom nem akar olyasmire költeni, amire nincs szüksége. erről a Samuról pl. tudom, hogy megfelelő lenne, de a használt piacon annyi selejt felbukkanhat, ha mindegyiknek elkezdenék utánakutatni, hogy vajon mennyire használható, az életem elmenne vele
-
masholnap
senior tag
válasz
z0d1AK #40653 üzenetére
hát ha találtam volna ilyet aprón, simán ajánlanám a barátomnak, mert egy egész használható kis gép, sokáig húzza az akkuja, a céljának tökéletesen megfelel, ilyet használok én is most otthon, csak hát nem az én tulajdonomban van, így nem tudom eladni
myaudiót emlegette, hogy venne olyat. mondtam neki, hogy inkább ne, ha nem akar agykukit kapni
-
csubuka
addikt
válasz
z0d1AK #40589 üzenetére
Nekem meg a Motorola Xoomom siman vitte a Logitech random vezeteknelkuli kombomat, pedig az nem Bluetoothon alapulo technologian alapult... Miert ne vinne? Ha a vezeteknelkuli vevot beledugod onnantol kezdve nemigen szamit, hogy az most vezetekes vagy sem... A Xoom nem is mai csirke, masfel eve volt ez, azota csak nem butultak le a gepek, de javits ki, ha nem igy van
-
nezo11
csendes tag
válasz
z0d1AK #40412 üzenetére
Igen, arra én is rájöttem, hogy az átlag tab nem megfelelő. Ezért kerestem célhardvert, így találtam rá a SmartQ Z8-ra (~300 USD). Csak azt nem tudom, hogy a procija elég erős-e (TI OMAP4430).
http://hotmid.com/smartq-z8-8-inch-capacitive-touch-screen-handwriting-android-4-2-tablet.html
-
nagypasztor
tag
válasz
z0d1AK #40412 üzenetére
én láttam már stylusban vékony fejűt is valahol! Kifejezetten ceruza feje volt!
A kérdésem még mindig állna:
szerintetek hogy tudom egy elejtett és egy éve nem használt, valószínűleg halott akksis, tabletről megállapítani, hogy sérült-e az alaplapja? egy navon platinum 10-esről lenne szó. Addig nem igazán merek hozzá alkatrészt venni, amíg ez nem tiszta!köszi
-
Bozek
nagyúr
válasz
z0d1AK #40274 üzenetére
Lefotózták a 3 kijelzőt, aztán PS-ben (vagy másban) mellé rakták az eredeti képet, amit bárhonnan szerezhettek. Ez a kép volt a referencia, hogy így kellene megjelennie minden kijelzőn. Nem azon van a lényeg, hogy a természetben hogy nézett ki az a virágos rét. Ennek az egésznek semmi köze a fotózáshoz, nem kell belekeverni.
A képet nézd, ne a témát. Márpedig a kép eredetileg így nézett ki, ezért az az eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest