Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
válasz
z0d1AK
üzenetére
Ne legyen rá szükség. Eddig szepen müködik. De ugy is megkeresem a topikját, és gondolom jön a root, meg Custom Rom.
De tavasszal itteni ajánlatra vettem egy colorovo 10.1 est egy havernak. Azt 3x vittem vissza, de most sem jó. Akkor annak mit ér az 1 év garija (Ipon) ha ők szerintük nem hiba az, hogy csak esetileg érzékeli az ujam, vagy hogy 3m röl már nincs wifi.
Nekem a Note nagyon bejött, remélem ez sem okoz csalòdást :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Windows 11
- SörcsaPH!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX