- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
rob210 #49112 üzenetére
Na hosszas keresgélés és online fordítás után megtaláltam a frimwaret.
Viszont a telepítésre a szokásost írja, hogy a hangerőgomb le és a bekapcs gombot nyomjam, miután a micro sd kártyára feltettem mindent a baj csak az, hogy nem történik semmi bekapcsol a boot képernyőig és ennyi nem kezd el frissíteni.
Hogy tudnám rátenni máshogy a szoftot?
Minden ötletért hálás lennék. -
rob210
nagyúr
Sziasztok segítségre volna szükségem.
Van nálam egy spanyol gép, unusual vortex dual típus.
Sajnos a bekapcsolási képernyőnél nem jut tovább reset nem segített.
Mit lehetne vele kezdeni mert tuti, hogy szoftveres a bibi.
Újra kéne raknom rá a romot, de sapnyolul nem tudok és semmit nem találok hozzá
Nem találkozott már valaki ezzel a géppel?
Egy ismerősömé, és szívességet kért, de ebbe beletört a bicskám, pedig egy két cucc már megfordult a kezeim között -
rob210
nagyúr
válasz
sh4d0w #44124 üzenetére
Abban a huaweiben azt kúrták el nagyon, hogy 512 a ram és nem raktak bele egy komolyabb 3d gyorsítót.
Pedig amúgy egy egész kellemes készülék lenne.A telódhoz viszonyítva amit linkeltem egy álom lesz.
Ugye eleve nincs benne telefon funkció, az sokat dob a sebességen, meg alapból, is egy kicsit komolyabb hardver, bár a qualcom szerintem az egyik legjobb csipgyártó, a telódban meg ugye az van. -
rob210
nagyúr
Az szerintem nem a IX volt hanem aQHH ezzel egyszer én is rápacsáltam aztán rájöttem hol a bibi.
Az csak TN+ film paneles, meg is kérdeztem itt a topikban, hogy mennyivel gázabb kaptam is linket egy fotó erejéig összehasonlítva, van különbség nem is kicsi.A GEM állítólag a kiemelten odafigyelt csúcsminőségű alcort jelenti.
-
rob210
nagyúr
válasz
sh4d0w #44119 üzenetére
Gyűjts még hozzá egy kis pénzt
Viccet félre téve, 25.000.- 7"-ban sem lesz olyan amin minden játék elfut.
A wifi alap az mindegyikben van manapság, de a 3d gyorsítás, ebben az árkategóriában kompromisszumokkal jár. -
rob210
nagyúr
válasz
Mercutio_ #44117 üzenetére
Az alcorral én is szemeztem, meg a prestigio-val.
Most, hogy már megvan a wayteq, nem bántam meg, hogy nem a plusz garit választottam, hanem a jobban optimalizált rendszert a prestigioval szemben és a komolyabb összeszerelést az alcorral szemben.
Az alcatelről nem tudok véleményt mondani, mert nem volt a kezeim között csak egyszer egy Média Marktban és akkor is le volt tiltva, mert a sok kis gyökér azzal játszik, hogy lepinezi a kiállítási daraboikat, nehogy már más is megtudja nézni
Minden esetre a wayteq-et csak ajánlani tudom, nagyon bevált nálam.
-
rob210
nagyúr
válasz
zsolt19900 #44001 üzenetére
Az 512Mb manapság hamar elsírja magát és az aksi se egy világbajnok darab.
Amúgy teljesen vállalható lenne a belépő szinten (mármint 2magosok között) -
rob210
nagyúr
válasz
Fejvadi #43968 üzenetére
Wayteq.
Nekem is ez volt a dilemmám, csak nekem még a prestigio is benne volt a választandó sorban.
Pont tegnap áradoztam a wayteq-ről, mert én megvettem azóta.
Nagyon csecse kis gép minőségi összeszerelés isteni sebesség, és a wifi-t is remekül tartja, ezt szokták a másik kettőnél kifogásolni.
Én csak jót tudok a wayteq ről írni.A prestigio az dadogott főképernyő alatt is valami a szoftver optimalizációval bibis.
Az alcort, meg nem tudom levéleményezni az valahogy nem volt wayteq minőség.
Ennek ellenére az is lehet jó választás, de itt mindenki"szinte" mindenki a wayteqet ajánlotta nekem is.Nem bántam meg a megvételét.
-
rob210
nagyúr
http://www.alcordigital.hu/termek/alcor_zest_d714i_tablagep
Srácok ennek mekkora az aksija tudja valaki?
Sehol nem találok infót róla -
rob210
nagyúr
Hát nem tudom srácok, most nagyon örömködök
Pattognak az oldalak a játékok nagyon babán futnak és szép a képe is.
Nem egy felbontás bajnok, de engem ez nem zavar, ez a pixel nekem még pont az amivel bőven elvagyok.
A blurayeket szépen viszi és jó a betekintési szöge, nem bántam meg, hogy ezt az ips-est vettem és nem a tn+filmes alcort.NA de elég is lesz, mert ez nem az örömködő topik...
Egyszóval Waytequt mindenkinek
-
-
rob210
nagyúr
A gép hátulján az sn:mert az 476 ra végződik.
Anysoftkeyt használok, androidra szerintem a legjobb bill.Kelzsoca nem nem arra gondoltam viszont most beléptem, hogy lefotózzam, már csak 1 giga van.
Remélem ez csak valami első indításos baki, mert ha összefossa magát szoftveresen nem leszek boldog. -
rob210
nagyúr
Na srácok félelmeim ellenére nagyon meg vagyok elégedve a 79qci vel.
Most pont róla írok.
Ez az a méret amit még átérek, pont kényelmes gépelni rajta.
A wifi stabil és erős nincsen semmi jelvesztés vagy gyengeség.
Panelban lakom kint a folyoson még gyönyörűen veszi a jelet, pedig csak egy egy antennás routerem van.Viszont az érdekesség valaki írta, hogy neki csak 512mbos volt a gép, jelentem nekem meg 2gb-os
El is csodálkoztam rajta de ezért nem fogok reklamálni.
Összességében jobbat kaptam mint amire számítottam. -
rob210
nagyúr
válasz
z0d1AK #43765 üzenetére
Ezért is írtam, hogy valószínűleg elírás, és várom az átvételt.
Holnap megyek érte, sajnos ma nincs időm kimenni, tegnap délután megrendeltem, ma már ott van a boltban, pont most jött meg az e-mail, hogy mehetek érte.Az extreme digitalt hagyjuk szerintem, nem egyszer jártam már velük úgy, hogy berendeltem valamit akciósan és közölték sajnos nincs raktáron.
Jó várok, 1 hét múlva megjött a cucc és közölték sajnos nem tudják már akciósan adni, mert lejárt az akció.
Mondtam nekik oké, de én még az akcióban leadtam a rendelésem.
Sajnálják, visszatérítik a vételárat.
(jogukban áll elállni az eladástól, sajnos meg nem is lenne kedvem pereskedni)Szóval az az a bolt ahol engem soha többé senki nem fog látni vásárolni.
Ráadásul náluk, most nincs wayteq Voltam bent, hogy megnézem élőben meg nyomkorászom, és csak a papír meg a bemutató pult fogadott üresen.Át kellett mennem az MMbe ahol volt ugyan de ott meg 44990.-
Így nem nagyon van miről beszélni.
Arra mondjuk, jó volt, hogy megnézzem frankó-e ténylegNa most néztem közben már javították már mindenhol, csak az 1 év szerepel.
-
rob210
nagyúr
Ismerem őket és elég sok helyet átnéztem.
2007 óta vásárolok tőlük, mert elég sokszor szoktam gépet építeni ismerősöknek kollégáknak, etc.
A garanciális ügyintézésük különb sok multinál, akik össze vissza elzavarnak ebbe meg abba a szervizbe, hogy oda add le, mert ők nem tudnak vele mit kezdeni.
Itt beviszed leadod és 3 héten belül eddig minden visszakerült hozzám javítva vagy cserélve. -
rob210
nagyúr
Szia ők azok.
www.mastercomp.info -
rob210
nagyúr
Na akkor Wayteq-megrendelve, majd élmény beszámolok, legalábbis remélem, hogy élmény lesz
-
rob210
nagyúr
Akkor eddig 2 a wayteq-ra köszi srácok.
-
rob210
nagyúr
Esetleg még ez, mert a Tegráról a melegedésen kívül elég jókat hallottam, de ez "csak" 7coll
GALAXY GALAPAD 7″ IPS NVIDIA TEGRA 3 ,8GB,WIFI,BLUETOOTH, ANDROID 4.1tjb007 köszi
-
rob210
nagyúr
Na urak most rendelném meg a gépet, mert közben úgy adódott, hogy jött egy kis extra pénz.
A kérdés az, hogy ez legyen:
WAYTEQ XTAB-79QCI 7,9" 8GB + MINDIGTVVagy ez:
ALCOR 7,9" ZEST Q813IX 8GB WHITEKomolyan nem tudok dönteni, mind a kettőre 2 év garanciát vállal a bolt eddig ezért húztam az alcor felé, de így ez sem döntő.
Szavazásra bocsátom amelyikre többen bólintotok rá, az lesz.
1 óra alatt, mert 17:00-ig meg kell adnom a rendelést. -
rob210
nagyúr
válasz
csodaember #43702 üzenetére
A legalsóbb osztály, leggyengébb versenyzője.
Ennyiért biztos, hogy nem venném meg.
Hiába írkálják oda, hogy erős 1.2Ghz-s proci, mert manapság 2mag alatt nem is vesz az ember táblagépet, ha megteheti és van egy kis esze.Én messziről kerülném, ráadásul ilyet ennél olcsóbban kapsz a Tecsó, Aucsan miniáruházakban
-
rob210
nagyúr
Srácok.
Van egy újabb kérdésem.
TN+film panel mennyivel rosszabb az IPS-nél?
Pixelben ugyan azt tudja a két készülék, csak az egyik TN+filmes a másik meg IPS-es.(illetve 8Gb-16Gb, de az most nem számít)
-
rob210
nagyúr
Srácok egy kérdés, a Wayteq-hoz kell antenna a mindig tv-hez vagy csak bekapcsolom és megy?
Mindigtv-ben nem mozgok otthonosan, bocs a láma kérdésért. -
rob210
nagyúr
válasz
w.miki #43511 üzenetére
A tablet nem fotózásra való.
Rendes a hétköznapokat tisztes teljesítménnyel kiszolgáló tablet van, de fotóképes nincs.Én mondjuk eleve ki szoktam röhögni azt aki tablettel csinál fotót, mert ott a telefon ami biztosan klasszisokkal jobb képet csinál, vagy ha annyira tudja az ember, hogy fotózni fog, vigyen magával egy fényképezőgépet.
A tablettel fotózás majomkodás, felvágás, hogy tabletem is van.Nekem legalábbis ez a véleményem.
-
rob210
nagyúr
válasz
Mewryck #43439 üzenetére
Azt nem tudom, hogy derítetted ki, hogy M-tech de ha az akkor tudok róluk mondani némi infót.
Több mint egy éve van belépő szintű aTAB7s-em semmi bajom vele, azon kívül, hogy a hardver kiöregedett.(számomra)
Soha nem fagyott, van magyarországi rendes forgalmazója és szervize!
Minőségre érezni a belépő szintet de egy concord-nál fényévekkel jobb, meg egy auchanos márkánál.A boxchip miatt viszont nem ajánlom, arról túl sok jót nem fogsz olvasni és túlságosan nem is támogatott sok minden nem megy el rajta a chip nem annyira népszerű.
Egyébként itt megtalálód a valós M-tech 9-7" os gépet.
(a kor igényeinek szerintem már nem felel meg) -
rob210
nagyúr
Előző HSZ.
A 7.9" pont annyival komfortosabb mint amennyivel nehezebb mondjuk egy zakózsebbe beletenni.
Nekem elég régóta van 7"-osom, de mivel sok filmet nézek, rajta, ezért döntöttem, úgy, hogy inkább 7.9
De hozzáteszem a 7"-on is kényelmesen el lehet lenni, ráadásul nekem nagy a kezem is.Én szvsz ne vegyél Prestigio-t hiába a két év és a nagyobb aksi, ha nem gördülékeny a rendszer.
Bosszantó ahogy egy 4 magos (Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85) gép akadozik, miközben egy 2 magos Myaudio DCC+ gördülékeny jól optimalizált gép.Részemről írtam wayteq és jövőhét péntek
De persze hallgasd meg más véleményét is, mert ahány ház annyi szokás
-
rob210
nagyúr
válasz
gartez #43430 üzenetére
Egy ideje egy páran ezen agyalunk, a prestigio-t ha van lehetőséged nyomkodd meg kicsit és rögtön rá fogsz jönni, hogy nem az kell neked.
Elég gyorsan meg lehet akasztani, amit lehet egy rom frissítés meg fog oldani de most a gyári nem sikerült jól.A wayteq viszont egy álom, nekem eldőlt, hogy az lesz, jövőhét pénteken megyek megvenni
-
rob210
nagyúr
válasz
csubivk #43391 üzenetére
Nem tudom miért de nekem az alcor felé húz a szívem, mert arra 2év a gar.
Tegnap a kezembe került a prestigo, na azt ki is zártam, nem hogy döcög, de két alkalmazás mellett akár az akadást is sikerült produkálnom.
Ha már kicsapok 40et az asztalra ne egy kétmagos szintjét hozza, mert annál elfogadnám.
Annak örülök, hogy nem csak nekem okoz fejfájást ez a döntés. -
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Jelenleg egy Myaudio DCC+ tulaja vagyok.Azon agyalunk itthon, hogy ezt megkapná a gyerek én pedig vennék egy max 45K-s gépet a kérdés csak az, hogy melyik legyen.
Prestigo, Alcor, vagy Wayteq?
8"ban gondolkozom, mert abból van 4 magos rockichipes 1.6 ghhz-s verzió álltalában a 7"-osok vagy más chippel, vagy velemi nyűggel rendelkeznek.
A kérdés az, hogy mivel a 3 termék amit kinéztem teljesen ugyan az hardveresen, az aksiban van eltérés 5000Mah, a másik 4700Mah, a harmadik 4000MahMelyikkel járok jobban?
Itt most tapasztalatok terén lenne jó ha felszólalnátok.
Hiszen a hardver egyezés ellenére is lehet marha nagy különbség a 3 termék között.Hogy egyértelmű legyek:
- Alcor Zest Q813IX tablet
- Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85
- WayteQ xTAB-79qci -
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Komoly gondom lenne.
Van egy M-tech aTAB7s készülékem szeretem semmibajom vele, amire nekem kell arra megfelel.Viszont kéne egy kis root rá, ami csak azután lehetne megoldható, ha fel tudnám tenni a chipsett drivert.
ami ugye az rk29sdk névre halgat (Rockship) csakhogy sem a gyártó oldalánnincs ilyen driver sem sehol.
Még a Rockchip oldalán sem találtam drivert.Nem tudja valaki a megoldást, hogy ne ismeretlen eszközként szerepeljen a kütyüm, hanem felismertként és tudjam végre rootolni?
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
válasz
Csygusz #26381 üzenetére
Hát én erre csak azt tudom mondani, hogy az én kezeim között már nem egy apple termék tette le a lantot.
Az ismerőseim sorra panaszkodnak, hogy fagy az iPhone-juk, meg volt is már a kezeim között elég darab ami egy egyszerű webböngészésbe belefagyott.
Szóval azért szögezzük le, hogy az Apple termékei túl vannak értékelve.
Nem tudsz olyan feladatot mutatni amit egy normális androidos gép nem tud megcsinálni.Nekem a név nem éri meg a többlet költséget és a megkötéseket amivel egy apple termék jár.
-
rob210
nagyúr
Urak általános kérdésem lenne és sürgősen kéne valami épeszű válasz, ha tudtok segítsetek.
Vett a kollégám egy tabot amin már alapból 4.0-van play van rajta, tehát nem kell frissítgetni semmi.Amikor felmegy a playre és keresgél megtalál mindent elkezdi letölteni majd 2-3 mp elteltével kiírja, hogy 101 es 110 es hiba és nem tölti le az alkalmazásokat.
Mi a franc lehet ez? -
rob210
nagyúr
válasz
laszlohu #23262 üzenetére
Nekem ilyen van csak a 19.000.- es ami a "butább" funkciók terén.
Szerintem ennyiért ez egy igen jó minőségű darab, meg vagyok vele elégedve.
Szóval ez valószínűleg, csak jobb lehet, mert több mindenre lehet felhasználni.
A betekintési szöge az egyetlen dolog, ami kicsit tréfás.
De azt is meg lehet szokni, meg ha én használom, úgy is magam előtt tartom
Az aksi visszajelzője az ami még fura.
feltöltöm, 100%-utána 20 perc alatt lemegy 20%-ra azon meg 3 órát simán elmegy
Aktív wifi és filmnézéssel. -
rob210
nagyúr
válasz
adikoo123 #23044 üzenetére
Szia megjött a készülék korrekt csomagolás jellemzi.
Légbubis tokban jön.
OTG kábel töltő adatkábel van a szettben, ,plusz magyar nyelvű felhasználói kézikönyv, garjegy.A készülék kellemes nagyon, jó erős összeszerelésű, meglepően jó a hangja, az előző YEAHPAD-hoz képest kiemelkedően jól és hangosan szól.
A gyári fóliát érdemes azonnal cserélni, mert az nem fólia, hanem egy takony.
van menügomb, hangerő fel le, bekapcs, ezek a fizikai gombok.
Amúgy a cikkekkel ellentétben ezen legalábbis már 4.0.4 van.
(a srácén is neki ugye még a 2.3 volt)
Szóval a software felemás, hol friss hol régi droidos.
NAgyon kellemesen fut rajta minden azonnal talált wifi hálót, éles a képe, de a fotók pixelesek, mondjuk nem is vár az ember mást egy ilyen kamerátólHa valami még érdekel kérdezz nyugodtan.
-
rob210
nagyúr
A Myaudioról ezt írták mások is.
Nekem ami a mostani előtt volt az egy YEAHPAD volt, komolyan megszerettem, csak mint anno itt írtam az előző gazdája tönkrevágta az USBt rajta, így nekem nem volt jó.
De az új 20.000.- árához képest az egy kellemes csalódás volt, szépen futott rajta minden és nagyon felhasználó barát volt.Ilyen elszíneződéseket meg nem produkált.
-
rob210
nagyúr
válasz
tjb007 #23014 üzenetére
Úgy fogalmazok, ha háttértárként használja USB-n keresztül csatlakoztatható az összes,olyan mint ha gépre tenné.
Nem derült ki milyen csatlakoztatásra gondolt, ezért írtam így, de ott van az is, hogy a HDMI-sek tudják a lejátszóként funkciónálást.
De jogos a HSZD, nem egyértelmű amit írtam, pont úgy mint az ővé sem
Rengeteg típus van amin van HDMI csati.
-
rob210
nagyúr
sziasztok, újabb technikai segítségre lenne szükségem.
mivel a kedves eladó átkúrt visszavenni nem akarja az usb hibás készülékét, kénytelen vagyok az ftp wifi kombóval telepítgetni filmet másolni.
viszont nem tudom beállítani azt, hogy ne a saját beépített memójába telepítsen, hanem a külső memkártyára.
nem tudom elérni ftp csatlakozáskor.
mit rontok el? mert amúgy ezzel ki tudnám váltani a hibás csatlakozót, ha már rákényszerülök a (gyökér miatt).illetve még egy kérdés, tudtok olyan szakít aki foglalkozik tablet javítással, mert egyértelmű megállapítást nyert, hogy beleerőltette az usb csatit és ezért nem megy most csak a töltés.
köszi előre is. -
rob210
nagyúr
válasz
Sanzaa #21573 üzenetére
Ez a piktogram a tabon vagy a gépen jelenne meg?
Mert a telefonom is androidos, de ott ha rádugom feljön egy menü, hogy mit szeretnék, de itt nem történik semi csak tölt a készülék USB-ről ennyi.
a menűjét átnyálaztam USB mount szürkén van nem lehet be vagy ki kapcsolni inaktív állapot.
Ha rádugom a képre nincs változás, ott is szürke marad a funkció.Én szúrok el valamit, vagy nem megy az usb?
Már kínomban másik kábellel is kipróbáltam -
rob210
nagyúr
Sziasztok, bajban vagyok kéne egy kis segítség.
Vettem egy YEAHPAD cortex A8 as 1GHZ-s gépet.
Ami a problémám, hogy nem tudom a gépre csatlakoztatni.
Feldugom a gépre és tölti is rögtön a készüléket, de nem látja mint külső adattároló, vagy akármi szóval nem ismeri fel a számítógép.
Több gépen is ki lett próbálva semmi.Az előző tulaj tanácsára csináltam egy gyári adatok visszaállítását, na most meg oda jutottam, hogy ha belépek valahova akkor az eddig látható kezelő gombok eltűnnek és még visszalépni se tudok az előző menübe.
Jaj de nagyon kezdő vagyok én ezzel a géppel.
Segítsetek légyszíves, mert ha csak be kéne valamit állítanom, akkor nem akarok cikis helyzetbe keveredni, ha viszont nem megy az usb port akkor visszavetetem a sráccal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple Ipad 10.generáció
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged