-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok.
Nem tudjátok véletlen hol tudnék venni egy Huawei T3 tabletet? A 3GB verziós erdekelne.
Mindenhol csak a 2gb van.
-
pixelblondie
senior tag
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok szakik!
Anyukánk jövőheti (65.) szülinapjára szeretnénk venni egy 9-10" -os masinát.
A rá szánt összeg 30k, gari nem igazán lényeg, csak hogy szép legyen, lévén ajándék lesz.
Az időhatárt nézve itthoni beszerzés volna előnyösebb, későn tudtuk meg mit is szeretne igazából.Elvárások: ha lehet négymagos, gyors és szép kijelzővel, bár ez szerintem csak az én elvárásom, nem az övé. Neki internetezésre kell majd és természetfilmeket nézegeti youtube-on
3G nem szükséges, ugyis csak otthon tolja majd wifin.Mit ajánlanátok?
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok.
Tablet vásárlás előtt állok. Tudom, nem sok, de max 25k-ig megyek el, mert nem a világot akarom megváltani vele, csak arra kell, hogy itthon tudjak netezni vele (wifin) meg filmeket nézni, ha épp nem szabad a tévé, vagy a desktop, vagy a ps4.
3G nem szükséges, mert ha utazok, a HTC-m leosztja majd neki a saját mobilnetjét wifin keresztül, szóval ez nem fontos, ami kell a szép kijelző és a gyors működés. Amiket eddig találtam:
Lenovo A3000
Pipo S1 Pro
Vodafone SmartTab 7" vagy 10" utóbbi zsír új
Overmax Quattor 7 (garis)
Huawei S7 Slim 3GHa van még ötlet, szívesen veszem. Max ár 25k.Köszi.
-
pixelblondie
senior tag
válasz
z0d1AK #41676 üzenetére
Igen, Houstoni vásárlás a kicsike. Nem nagyon láttam, hogy gond lenne velük, szóval gondolkozom nagyon, hogy bepróbálom.Ár-érték arányban ez tűnik nekem a legjobb választásnak.
U.I: na, közben meg befutott 60k-ért egy nexus 10 16Gb ajánlat is. egy hónapos készülék, garanciás.
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok. egy gyors kérdés.
egy Google Nexus 7 16GB II. Gen. (2013) vadiúj, bontatlan -ez a 2gb ramos verzió - megér 64 ezret? -
pixelblondie
senior tag
sziasztok.
kb 65k.-ból ti melyik tabletet, phabletet vennétek?
értelemszerűen a legbivalyabb gépet szeretném, minél nagyobb kijelzővel.
de a kisebbek közül szóba került még az Asus fonepad 16GB is.(55k újonnan magyar garis) és aNexus 7 3G is.
felhasználási része szerintem mindegy, mert mint mondtam a legerősebbet akarom kihozni ebből a pénzből.
köszönettel -
pixelblondie
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok abban segíteni, hogy melyik tabletet válasszam magamnak? Min. 7 col, de inkább 10, felbontás, proci, stb a lehető legjobb legyen értelemszerűen az árához mérten, persze.Felhasználását illetően nem vagyok a gémer fajta, arra ott a ps3, de gyors legyen, ha egy mód van rá, szép képpel.
Maximum keret a 35-40k.Egyébként az sem baj, ha használt, csak ne legyen lelakva.
Köszönettel:u.i.: azt se bánom, ha noname négymagos, azok is frankón szuperálnak, a mobilokat illetően nemrég volt egy THL W200-am, jófélék is tudnak lenni a kínai csodák.
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok.
Picit feljebb skáláztam az anyagi határaimat,úgyhogy ha van időtök nevezzetek meg nekem három gépet, ami szerintetek a legjobb ár érték arányú 45 k magasságában.
Ami kéne, a szokásos trió: 3g+wifi+gpsElőre is köszönöm a segítséget!
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok!
Végre idetaláltamKellene némi segítség, mert elkavarodtam a tabletek között. Eszméletlen mennyiféle fajta van már...
Nos.
Az anyagi határom kb. 35k körül húzódik. A gép nem baj, ha minimálisan használt, nem feltétlen ragaszkodom az újhoz, csak, hogy megbízhatóan működjön. Pontos méretet azért nem írok, mert tisztában vagyok vele, hogy ebben az árkategóriában az összes elvárásom nem tud teljesülni, ezért valahol kompromisszumot kell, hogy kössek, de a minimum a 7".
Ami lényegesen fontos, hogy egy viszonylag erős gép legyen, akadozásmentes működéssel és útközben is tudjak vele netezni, ne legyen wifihez kötve.
Ezt nem tudom itt hogy hívják, de azt hiszem 3G-nek.Előre is köszönöm a segítségeteket, és ha valamit b@lf. módon fogalmaztam volna, akkor elnézést, igyekszem korrigálni a későbbiek folyamán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest