- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Kowi84 #74880 üzenetére
En meg nem lattam itthon (mondjuk nem is kerestem). Masol sem lattam meg neten. Biztosan a T3-bol lattad, nem az M3-bol?
(#74878) F e Z o
Nem annyira. Es az ara sem olyan jo mostanaban. Egy Lenovo P8 jobb valasztasnak tunik jatekra kulfoldrol. Ara is jobb, erosebb is, tobb a ram is. A kijelzo ami gyengebb, fullHD-val kell beerni.(#74879) Pacino68
Biztosan nem fog. A T szeriat sose frissitette eddig a Huawei. Ettol fuggetlenul gondolom elegedett vagy, nem? -
khalox
őstag
válasz
Kowi84 #52592 üzenetére
Én nem foglak lebeszélni a Wayteq-ről, ha szimpatikusnak találod - csak annyit jegyeznék meg, hogy mindig mindennek oka van. Ez egy igen új termék, ahogy kelzsoca is írta.
A különböző gyártók és gyárttatók készülékei úgy vannak belőve, hogy lefedjék az egész fogyasztói kört, kinek-kinek erszénye és igénye szerint.
Ha mégsem olyat választ valaki, akkor lesz sírás és fogaknak csikorgatása.
-
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
Kowi84 #49653 üzenetére
Tudnék én neked 40e forintért is ajánlani olyan modellt, ami az igényeidnek majdhogynem megfelelne, csak az a probléma, hogy játékok gond nélküli futtatását semmi és senki nem tudja garantálni neked. Sz@rul megírt játékok és alkalmazások mindig lesznek, szóval mondhatni ez egy olyan teljesíthetetlen elvárás.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Kowi84 #48046 üzenetére
WayteQ xTAB-79qci, ConCorde Tab SLIM
A Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0 amúgy most csak 26e forint, ha esetleg emellett döntenél. -
parandroid
félisten
válasz
Kowi84 #45602 üzenetére
Én nem találtam, úgyhogy nekem is Nexus 7 2013 lett. Elképesztően gyors, a kijelző pedig csodálatos. Egyetlen hátrányként a bővíthetőség hiányát tudom felhozni, de egy otg kábel elvileg ezt is megoldja. Attól függően, hogy mire használnád, érdemes esetleg a win8-as cuccokat is megnézni.
p
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Kowi84 #45284 üzenetére
Ez a legtöbb esetben nem is rajtuk múlik. A Rockchip SoC-t tartalmazó készülékeknél a chip gyártó nem adja ki a forráskódot, ennek köszönhetően olyan verzió van, amilyet a Rockchip kiad. Jelenleg ez a 4.2.2, így frissebb nincs, azonban mondjuk pozitívum lehet, hogy például az RK3188 várhatóan december végére megkaphatja az Android 4.4 KitKat támogatást, ami azt jelenti, hogy megnyílik a gyártó számára a lehetőség frissítésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple Ipad 10.generáció
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest