- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
ballington #65844 üzenetére
Ezt az ME181XC-t hol nézted ki? Mert ha Google sem találja, csak ezt a kommentet meg egy HA-hirdetést, akkor nem hisazem hogy létezne ilyen. Gondolom az ME181C-re gondolsz.
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
20ezer környékén most melyik 7 colos tablet bestbuy? Pár éve a Cube Talk7X volt, most kellene mégegy. Lényeg hogy GPS és SIM foglalat is legyen benne, navigációhoz, filmezéshez, néha netezéshez kellene. Jöhet Kínából, de EU warehouse jobb lenne áfakerülés miatt.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Jámbor #62341 üzenetére
MX Player Custom Codec with DTS & AC3 Support
Letöltöd a platformnak megfelelőt (vagy az AIO-t ha nem vagy benne biztos), elindítod az MX Player-t, és leokézod a kodek telepítését. Ennyi. Ha így se lenne hang, akkor át kell tenni szoftveres dekóderre.
-
tonyrulez
őstag
válasz
gyurasz #59728 üzenetére
Köszönöm, ott is rákérdezek.
Ugyanebben az árkategóriában nézegettem kínai tabokat, de azok is ugyanezt tudják, a 3G kivételével. Így legalább rögtön kézhezkapom, garancia könnyebben végbevihető, akksija is azért elég nagy, és nem "Noname". Asus Memopad HD 7 is van a családban ami bevált az illetőnek, csak jelen esetben a felbontás marad ugyanakkora a nagyobb képernyő mellett.
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Asus Memopad 10-ről mik a vélemények? Nem az FHD, hanem az 1280x800-as felbontású [link]. Megállja még a helyét a mai alkalmazásokhoz? Filmnézés, PDF olvasás a fő cél, és néhány egyszerűbb játék. Ez a felbontás mennyire alkalmas olvasáshoz? Keveset használt, még pár hónapig garanciálisat találtam 35 ezerért, feltételezem ez elég jó ár érte. -
tonyrulez
őstag
Üdv!
Minimum 10"-os androidos tabletet keresek, 40k környékén, legfőképpen PDF olvasásra. A lényeg hogy ne egy óra után merüljön le, és hosszabb távon se essen ki a szemem a kis felbontás miatt. Ennyiért milyen kínai tab ajánlott? (A legjobb egy e-ink kijelzős olvasó lenne, de ilyen méretben aranyáron vannak). -
tonyrulez
őstag
Melyik a jobb választás?
Asus MeMO Pad ME173X-1A077A
Lenovo A7 (59-410282)
Gyors válasz kellene a fekete péntek miatt! Lenovon csak 1, ASUS-on 2 hangszóró van, és hátlapi kamera is, akksija is jobb, tárhelye is nagyobb. Már csak az a kérdés, hogy az MTK8125 és MTK8121 processzor között számmottevő-e a különbség? Mennyit számít az a 0,1 GHz? -
tonyrulez
őstag
Vonino Primus QS-ről a román eMAG-on nem olvasni túl szépeket
Mozgó hátlap, elhaló wifi, ronda fényképek, rosszul optimalizált OS, gyenge hangszórók amik nagy hangerőn recsegnek és egyéb nyalánkságok. Pedig pár napja szemezgetek vele.
-
tonyrulez
őstag
válasz
NoMagix #53648 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Ismerősnek most lett véve Lenovo A7 fillérre ugyanennyiért, gondolkoztam rajta hogy veszek magamnak is, de a nagyobb kijelző sokkal jobb lenne (igaz kisebb PPI, nem tudom a 160 még mennyire használható). Már csak az a kérdés hogy mennyivel jobb a Rockchip 3188 a MTK 8121-nél, és számít-e hogy LPDDR2 helyett DDR3 van benne
Mert minden más specifikáció megegyezik, és ha a Lenovo szintjén vagy afelett van, akkor instant buy.
-
tonyrulez
őstag
Csak filmnézésre 20k körül még mindig az Acube Talk7X az ajánlott, vagy van más alternatíva? Talk7X-et en.jd.com-on és más megbízható oldalon sem találtam (tudom, ebay)
-
tonyrulez
őstag
Megérkezett az Acube Talk7X, tökéletesen működik. Végül nem a jd.com-ról rendeltem, hanem az eBay-ről a legolcsóbbat, 20k+ingyen kiszállítással. Múlt hét kedden lett feladva, tegnap érkezett meg 10 napos rekordidővel, ráadásul a vámolást is megúsztam, ami DHL-el garantált lett volna, így még olcsóbban is jöttem ki belőle. Ja, és töltőt is adtak hozzá
-
tonyrulez
őstag
Aki en.jd.com-ról rendelt Acube Talk7X-et, lenne két kérdésem. Ahogy olvastam DHL-el adják fel, áfát és vámot már megvásárláskor hozzáadják, vagy utólag kell fizetnem? És a DHL futárral hozza, vagy átadják a postának? Nem vagyok otthon egész nap, és a postai átvétel jobb lenne.
-
tonyrulez
őstag
Filmnézésre keresek olcsó 7 colos tabletet, de akinek kell van egy kifogása, mégpedig hogy csak fekete (esetleg szürke) lehet. Szóval az eddig ajánlott Acube Talk7X nem lesz jó neki, hacsak nem csinálnak hozzávaló fekete hard case-t
Tudom érdekes kifogás, én sem értemMegbízható boltok listáját találok valahol? Egyelőre csak a jd.com az amit az Acube révén megismertem.
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Milyen olcsó (lehetőleg Kínából rendelhető) tabletet ajánlotok? Lényegében csak filmnézésre kell, de ahhoz eléggé, lehetőleg HD-t is lejátszon. Kijelzőméret lehet 7" is. Ja, és ne merüljön le 2 óra használat után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Túraautó topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple Ipad 10.generáció
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged