- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Párom szeretne egy új tabletet vásárolni.
7-8-as méretben gondolkodik.Tudtok e valami nagyon best buy-t javasolni 30-40ezres árategóriában? Amennyire láttam 30 alatt csak a nagyon noname, nagyon gagyi, nagyon elavult hardverrel rendelkező gépek vannak.
Valami olyan kéne, amire mondjuk van hivatalosan 5.x Android frissítés és legalább 1Gb memória van benne, illetve fontos a microSD bővíthetőség.
A "LARK" mint Lengyel márka mennyire megbízható? Tudtok róla valamit?
-
-
-
-
Sziasztok!
ASUS Transformer TF701-es tabletem van, billentyűs dokkolóval.
A dokkolón van egy usb3-as kimenet, ami szépen kezel is mindent, amit rákötök (bill,egér, pendrive, külső hdd).
Vettem egy saját táppal rendelkező usb3-as hub-ot, rákötöttem a tabletre és azon keresztül már nem kezel semmit. Ötlet? -
Sziasztok!
ASUS Transformer TF701-es tabletnek usb3-as csatlakozó van a dokkolóján. Ha vásárolnék egy usb3-as elosztót, akkor le fog tudni kezelni több ezközt is egyszerre így a tablet? Konkrétan billentyűzetre, egérre és mondjuk pendrive-ra vagy külső hdd-re gondolok.
-
Sziasztok!
Asus Transformer Pad TF701-est ha hdmi kábellel rákötöm egy fullHD-s monitorra, akkor a tablet érzékeli, hogy mekkora felbontást tud a külső megjelenítő és pixelpontosan küldi rá ki a képet? Esetleg lehet manuálisan beállítani androidon, hogy milyen felbontású képet küldjön ki külső megjelenítőre?
-
Sziasztok!
Androdid rendszernél mi lehet az oka, hogy semmilyen youtube-os videót nem enged 720p-nél nagyobbra állítani? Direkt próbáltam 1080p-s videókkal, amiket pc-n simán lehet 1080p-ben játszani.
Ez valami direkt korlátozás droidra, hogy 720p a max? Sem a Nexus4-esem 4.4.4-el, sem a ASUS Transformer Pad TF701T-esem 4.4.2-vel nem engedi. Szoktam teljes filmeket nézni youtube-ról és ha már lehetne akkor miért ne 1080-ra állítsam. -
-
Ezt néztem ki magamnak (Asus MeMO PAD FHD 10)
75.000Ft-ért, ingyenes kiszállítással és 2 év garival nem találtam jobb konstrukciót.
Kicsit olcsónak érzem, FHD-hez képest, remélem nem a sima HD-sról van szó valójában.Szerintetek?
-
-
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy 2 évnyi Nexus7 és Nexus 7 II használat után kipróbálok egy 10.1-es tabletet.
Árban olyan 80.000Ft környékén húznám meg a határt. Ebbe az árkategóriába belefér egy ASUS MeMO Pad 10.1. Fontos szempont, hogy minimum FullHD-s legyen, mert a Nexus7 II után már nem akarok egy sima HD-s tabletet, pláne 10.1-es méretben.
PH-s teszt alapján jobbakat írtak az ASUS-ról mint a Galaxy Tab 4-esről.
Ti mennyire ajánljátok?
Jelenleg a 4.2-es android rá a legfrissebb?
Szerintetek az android L ki fog rá jönni? -
-
Nem találom sehol, de tudja valaki, hogy a WayteQ xTAB-700qci tablet-ben van e GPS vevő?
-
Apámnak vennék karácsonyra egy WayteQ xTAB-700qci 8GB tabletet. Van valami vélemény erről a típusról?
30.000Ft-ért elég jó vételnek tűnik. -
Sziasztok!
20.000Ft környékén van valami értelmes 7-es tablet 1GB rammal és kétmagos cpu-val?
-
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék venni valami 7-es tabletet karácsonyra.
Elsősorban navigáció miatt kell neki, de akkor már úgy vagyok vele, hogy ha később szeretné, akkor tudja több dologra is használni, azért nem csak egy sima navigácót veszek neki.10-20ezer Ft között szerintetek van valami értelmes 7-es tablet, vagy csak 20 felett érdemes nézelődni?
Kizárólag andorid jöhet szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest