- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
nezo11
csendes tag
válasz
z0d1AK #40412 üzenetére
Igen, arra én is rájöttem, hogy az átlag tab nem megfelelő. Ezért kerestem célhardvert, így találtam rá a SmartQ Z8-ra (~300 USD). Csak azt nem tudom, hogy a procija elég erős-e (TI OMAP4430).
http://hotmid.com/smartq-z8-8-inch-capacitive-touch-screen-handwriting-android-4-2-tablet.html
-
nezo11
csendes tag
Jegyzetelésre keresek tabletet. Az egyik fórumtárs ajánlotta a SmartQ Z8-t, ami első ránézésre jónak tűnik, de a procija lehet hogy gyenge? A TI OMAP4430 1.0GHz / GPU: SGX540 alkalmas lehet ilyen feladatra? Jegyzetelés mellett internetezésre, filmnézésre használnám, esetleg egyszerűbb játékok jöhetnek még szóba.
-
-
nezo11
csendes tag
Sziasztok, tudtok ajánlani olyan kínai tablettet amely kézi jegyzetelésre alkalmas mint pl. Galaxy note?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest