- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
frisco
aktív tag
válasz
csibe1 #24717 üzenetére
Én is hasonlóan jártam a Gadget Greats nevű oldallal. (Ainol Novo 7 Crystal)
Megrendeltem, azonnali "shipped" státusz jóllehet a weboldalukon azt kommunikálták, hogy nincs is készleten jelenleg.
Aztán 2-3 hét várakozás, semmi nem történik... majd chat a weboldalukon melyre csak sablonválaszokat adnak (copy-paste válaszok? ), ezek után e-mail nekik amire ugyanaz a semmitmondó válasz, nemsoká küldik.
Ekkor meguntam, Paypal-en nyitottam egy "dispute"-ot, abban a pillanatban "completed"-re állították a státuszt, írták a leveleket egymás után,elnézést kértek.
De mivel bizodalmam zéró bennük - és ezt meg is írtam nekik - így azt kértem, hogy azonnal járuljanak hozzá a pénz visszautalásához mert nem voltak korrektek.
Mivel ezt szigorúan a PayPal felületén írtam így gondolom nekik is kínos lehetett így ennyiben maradtunk.
Velük többet nem, azért kiérződött az üzletből egy kínai piac bája, ezek után inkább az ebay-t preferálom, ott sosem volt még rossz tapasztalatom. -
rokarudi
aktív tag
válasz
csibe1 #24583 üzenetére
Sőt ha valaki kicsit jobban bele akad mélyülni a témában (és rendelkezik google fordítóval
) ezt is ajánlom:[link]
Ez mondjuk a V711 topikja, de szerintem minden kicsit felkapottabb kínai tablethez van saját fórum. A kedves orosz kollégák már saját romokat is gyártanak, illetve tájékozottabbak az új infokról, mint az átlag tabletfelhasználó user.
Már csak azt nem értem, hol és kik aszalják az én Onda tabletemet? És hogy lehet az, hogy valaki már meg is kapta, nekem meg az utolsó bejegyzés még mindig csak az, hogy elküldték Szingapúrból.
-
-
hun_gery
aktív tag
-
-
Davebowman
senior tag
válasz
csibe1 #23340 üzenetére
Ahhoz előbb még meg kell ismerni a tabot, ugyanis még az akku sem állt be ami köztudottan 3-6 feltöltés alatt jön ki. A programokat folyamatosan gyötröm és a feleségemet és a 4 éves kislányomat is ráállítottam a használatára (nyugi csak pónis+memo játék) tehát nyúzni kell. Nekem még legalább 3 hét amíg olyan elfogulatlan véleményt tudok írni róla, hogy mit is tud. Kell info a custom rom-okról is a bátrabbaknak, az még nálam is rizikós, de amúgy benne vagyok. 3 hibába már az elején belefutottam, szóval egyre bátrabb vagyok
ROM gyártásra törexem
Defy-n tanultam meg, hogy nincs brick!
-
-
laszlohu
addikt
válasz
csibe1 #23280 üzenetére
A teszt az az Atab7S - ről volt,
mi pedig a gps - es változatról szeretnénk tesztet,
Atab7GAmik majdnem mindenben eltérnek egymástól,
proci, memória,
a 7G - ben van FM transzmitter, gps, stb.Ha tudod a választ, kérlek tudasdd velem,
lehet - e az Atab7G - t root - olni, vagy alapból root - olva van-e,
és ha nincs, milyen progival kell root - olni? -
-
-
Attici
őstag
válasz
csibe1 #22872 üzenetére
Az Onda javára csak a memóriája szól, hohy jobb a kijelzője, mert IPS egyáltalán nem biztos. Az a baj, hogy a V811-esről nem írnak semmit. Olyan mintha még senki nem vett volna ilyet.
Custom romot sem láttam rá. A Q8-asnak viszont alu hátlapja, nagyobb aksija és jobb kamerája is van.
Nálam még a Rock X volt versenyben, mert specifikációkra messze a legjobb (papíron), de mégis mindenki panaszkodik rá. Ezért inkább biztosra megyek és olyat veszek amit dicsérnek, mert használni szeretném, nem szenvedni vele. -
Attici
őstag
válasz
csibe1 #22866 üzenetére
Szerintem így is elég lesz. Nem találok jobb gépet. A Rock X papíron sokkal nagyobb tudású, de nagyon sok rá a panasz a külföldi fórumokon. Támogatása nulla. A V811-ről meg semmit sem tudni.
Ezért marad a SmartQ Q8 amre nincs panasz, van fóruma,JB (gyárilag rootolt), custom rom. A 4GB bőven elég lesz a programoknak. ICS és JB alatt már tudtommal lehet a kártyára is telepíteni.
Tényleg nem akarok rá játékokat rakni. A telefonomon is alig van azok is csak kártyajátékok. Játékra ott a nagy gép (ld. cuccok), munkára a laptop. Ez csak olvasásra és netezésre lesz, hogy ne a telefonomon kelljen irogatni, mint most is.Lon Star
-
Vovi1
aktív tag
válasz
csibe1 #22744 üzenetére
Nem értem a várhatóan kisebb támogatottságú processzort! A tab-ban nem lehet cserélni a procit, a TI OMAP kódkészlet a jelenlegi legjobbnak megfelel.Tehát ha bármilyen másikat venne ugyanott van, az sem fejleszthető. A SmartQ a Nexussal egyidőben jelentette meg a 4.1 es JB-t, jóval a többi kínai gyártó előtt. Semmilyen gondot nem jelent, hogy 4 GB belső memóriája van, szinte semmit sem tárolok ott, a 16 Gb-os kártyát sem tudom kihasználni. A programok által használható belső memóriahely 1 Gb, ez a lényeg.
Nekem a kiválasztás egyik szempontja volt, hogy ne kínai gyártású legyen a proci. (májusban - azóta megjelentek újabb fejlesztések)
Az Onda gondja lehet, hogy nincs rootolva a gyári fw. [link]
Kovigyurinak
7" GPS, FM transmitter stb,... Smartq K7. [link]
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
csibe1 #22535 üzenetére
Az onda-tablet.com-on valszeg valósabb leírás van.
-
frisco
aktív tag
-
frisco
aktív tag
válasz
csibe1 #22526 üzenetére
Az egész pontosan mit jelent. Giroszkop vagy micsoda?O.K. Lehettem volna okosabb, Google segített. A videón ez hol látszódik?
O.K. Megnéztem a videót, nem lehetséges, hogy csak az automatikus rotáció opció nem volt bekapcsolva?
Hivatalos oldal, ennyire bénák nem lehetnek, hogy egy szarul működő terméket mutatnak be... -
Krissz5435
aktív tag
válasz
csibe1 #22207 üzenetére
Engem konkrétan a +2 éves standard érdekelt, ami lényegében ugyan azt takarja mint a saját garija(pl ha leesik akkor annak már mindegy) + mivel +2!!! év ezért alapgari + 2 év = 3 év gari van a tabletre mindössze kicsit drágábban, mint 2000 forint. A másik lehetőség, hogy prémium garanciát vesz az ember. Erre azt írják, hogy egyszeri baleseti meghibásodási fedezet is van rá, ami annyit takar, hogy ha kiesik a kezedből és betörik a képernyő, akkor azt gariban megcsinálják, de pl a standardnál ilyennel elhajtanak (ha jól értettem). Meg nem csak az 1-2 éves garijuk van, hanem van több is, csak ugye mindegyiknek nő a pénzbeli értéke.
De összegezve, egy ilyen olcsó tabletet (CC Tab One) 3 év garival ( én +2év standarddal veszem) sehol nem kapsz.
Más: megkérdeztem, hogy milyennek látták a bronzot, meg a fehéret és azt mondta a csávó, hogy a bronz felületfestettnek tűnt, ergó egy idő után lekopik a bronz festék, de a fehér az anyagában fehér és nem festett fehér.
-
-
csibe1
addikt
válasz
csibe1 #21934 üzenetére
Prestigio PMP3370 tablet 2 év garanciával
Erről vélemény?
-
tjb007
nagyúr
válasz
csibe1 #18644 üzenetére
"A magyar nyelv megléte mitől függ az egyes tabletekben?"
Attól, hogy a gyártó belerakja e/ki nem szedi e.
A leírásoknak nem lehet hinni, sokszor amikor fel van tüntetve a nyelvek között a magyar akkor nincs is benne és sokszor amikor nincs feltüntetve mégis ott van. Zsákbamacska az egész.A CHIPman -nek címzett részben megtalálod az ajánlottabb példányokat: [link]
(#18648) derrik
"Ami nincs azon nem lehet csiszolni"
Ez is igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest