Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokarudi
aktív tag
válasz
csibe1
üzenetére
Sőt ha valaki kicsit jobban bele akad mélyülni a témában (és rendelkezik google fordítóval
) ezt is ajánlom:[link]Ez mondjuk a V711 topikja, de szerintem minden kicsit felkapottabb kínai tablethez van saját fórum. A kedves orosz kollégák már saját romokat is gyártanak, illetve tájékozottabbak az új infokról, mint az átlag tabletfelhasználó user.
Már csak azt nem értem, hol és kik aszalják az én Onda tabletemet? És hogy lehet az, hogy valaki már meg is kapta, nekem meg az utolsó bejegyzés még mindig csak az, hogy elküldték Szingapúrból.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) ezt is ajánlom:
Dr.NX