Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Jól látom, hogy a Xiaomi Redmi Pad Pro és a Xiaomi Poco Pad ugyanaz a méret? gsmarena
Ismerősnek kell tokot nézni, ez passzol rá akkor igaz?Köszönöm!

-
zaskar
senior tag
válasz
blueye
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Egy kérdésem lenne még az androidos tabletekkel kapcsolatban, én ugyanis iPad-et használok. A kérdés a YouTube-al kapcsolatos.
Windows-os gépen a YouTube már nagyon sok videó alá tud magyar feliratot tenni, legyen az régi vagy új, angol, német vagy akár francia nyelvű. Na ez iPad-en (beleértve a YouTube app-ot, ill. többféle böngészőt is) csak nagyon kevés esetben működik (csak és kizárólag olyan videókkal próbáltam, amelyeknél Win alatt a fordítás működött). Ha sikerült is, csak angolra tudta fordítani a szöveget, pl. németről. Feladta ugyan a nyelvek listáját, de ott a magyart (vagy bármelyik másikat) kiválasztva egyből ki is kapcsolta a feliratot, tehát nem tudta fordítani. Kérdésem az, hogy androidos tabon működik a YouTube alatt teljes értékűen - tehát Windowshoz hasonlóan - a magyar nyelvű feliratozás? (Akár YouTube appban, akár valamelyik böngészőben). -
Dr.NX
Topikgazda
Egy kínai cég "Haining Toall Technology" bemutatott egy 3 mm vastag 13" OLED tabletet "Paper" néven, 400 g az egész.
https://gizmodo.com/is-this-the-thinnest-tablet-ever-2000705357
https://www.tomsguide.com/computing/android-tablets/i-just-held-the-worlds-thinnest-tablet-at-ces-2026-and-it-makes-the-ipad-pro-look-bloated
Van rajta egy vastagabb rész, ahol 2 USB-C port és egy mini-HDMI is van.
Hátránya, hogy 3 órát bír az akksija és 1500 USD az ára.
-
Prien
addikt
válasz
Tibicsucsu
üzenetére
Harmadikos gyerkőcnek bőven jó egy Samsung A11+, szerintem. 7 év támogatással , ha nem töri össze.
-
blueye
veterán
válasz
Tibicsucsu
üzenetére
Xiaomi Pad 7 jó, a cerkája is.
A telefonom Samsung 😊 -
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Harmadikos kislányomnak keresek tabletet. Film nézés, zene hallgatás, netezés, iskolai feladatok elvégzése és izmos gépet nem igénylő játékokra lenne használva.
Kb 11"-os méretben szeretnek, a 12 már túl nagy.
A keret 300 euró körül (Szlovákiában lesz megvásárolva) de belefér az ajánlásba 400-ig is tablet, majd a nagyszülők eldöntik, hogy belefér-e nekik.
Én eddig a Samsung s10 FE WIFI-t néztem, ami kilóg a keretből (385 eur megbízhatónak tűnő boltban, 400 samsung boltban)
Szembe jött meg a Xiaomi Pad 7 is. Van még esetleg más ajánlat ebben a kategóriában? Szeretnék több opciót összehasonlítani.
A Xiaomival kapcsolatban van némi ellenérzésem, mert az asszonynak Redmi Note 11 telója van és nekem nem tűnik túl stabilnak és jól kezelhetőnek (mondjuk nekem S7 és S10 telóm volt az utóbbi 8 évben és nyilván az más kategória). Ettől függetlenül lehet, hogy ez a tablet kiforrottabb, ráadásul ha jól tudom több frissítést is kap.
Az is érdekelne, hogy az érintőceruzák mennyire jók az ajánlott tabletekhez. Szerintem azt pont tudná használni a gyerek. -
zaskar
senior tag
Sziasztok! Melyik az az Alldocube tablet, ami 10" alatti méretű, lehet vele telefonálni is, és Kínából viszonylag olcsón beszerezhető (50-70 ezer Ft)? És nem utolsósorban ajánlott is? Általános használatra, tartalomfogyasztásra kellene. Köszönöm.
-
blueye
veterán
válasz
Rusher4587
üzenetére
Nem csodálkozom ezen.
-
Rusher4587
tag
Köszi szépen mindenkinek!
A xiaomiofficial.hu tévesztett meg, de most utánanéztem, kik is ők... -
Csabcy
tag
válasz
Rusher4587
üzenetére
Szia, garancia az a Magyar hivatalos ársáv szerint növekvő.
A TMX szervízzel vannak szerződve, mint a Samsung, és sokan mások.Magyarország
Budaörs
TMX Mobile Solution Service Kft.
Budaörs, Kinizsi u. 2/b, 2040
Hétfő–péntek
08:00-16:00
Magyarország
Budapest
Oktogon Szerviz Kft. (csak TV-szolgáltatás)
Budapest, Aradi u. 2-4, 1066
Hétfő–péntek
08:00-16:00MI.com a hivatalos Xiaomi, szállításban elég jók, általában másnap megkaptam a terméket profin csomagolva.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Rusher4587
üzenetére
a mi.com a hivatalos xiaomi ....
-
Csabcy
tag
válasz
bladislavvv
üzenetére
Szia, nekem ugyan pad2 Pro 5G van 8/256, de az aku ugyanaz, mobilnet folyamatosan bekapcsolva, megy legalább egy hétig. Képe szép, strapabíró, de nagy és nehéz, meg kell szokni. Az aku brutál szerintem. Folyamatos filmezéssel is elmegy egy napig kb, fényrőt én magasan tartom.
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Szeretnék vásárolni egy tabletet, ebben szeretnék segítséget kérni.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
11" körül.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
60-70 ezer forint vagy lehetőleg alatta.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
Főleg filmnézésre (helyi hálózaton, otthoni jellyfin szerverről, transzkódolás sem probléma), emellett némi YouTube és böngészés.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Újat szeretnék.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Mindkettő jó lehet.Redmi Pad 2-t néztem hirtelen, kuponnal pont 70k alatt jön ki.
BUÉK
-
bladislavvv
csendes tag
Sziasztok.
van aki használ van neki Xiaomi Redmi Pad 2 Pro 6 GB / 128 GB tabletja?info vélemény?menniyt bir aksi?csak netezés,hivasok ilyenekre kéne -
Csabcy
tag
válasz
Rusher4587
üzenetére
Szia, szerintem a Pad 2 Pro-ból is csak az 5G-s-ben van GPS. Egyébként általában ami mobilos abban van GPS, legalábbis én még olyat nem láttam ami mobilos, és nincs GPS.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Rusher4587
üzenetére
Billentyűzetes 5G példány, 14 napig meggondolhatod magad...
-
Rusher4587
tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Pad 2 Pro és Honor Pad 10 között vacillálok, utóbbiból sehol nem találtam üzletben kipróbálhatót, esetleg láttatok ilyet valahol kirakva? Dícsérik a kijelzőjét a Xiaomi-hoz képest, akinek volt alkalma összehasonlítani, mi a véleménye? Van fent YT-n pár megkérdőjelezhető minőségű videó a panelekről, de azok alapján nem döntenék.
Honor 5G-s változatában sincs GPS?
Esetleg alternatíva 200e alatt?
Sürgős lenne, OnePlus Pad 2 Go ki tudja, mikor érkezik...
Filmnézés, netezés, navigálás lenne a feladat, min. 11", DV vagy HDR, és 5G modulnak örülnék, hogy ne kelljen mindig egy telót elővakarni, hot spot-tal idétlenkedni.
Köszi & BÚÉK! -
BB9360
aktív tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Az üveggömböt nem is vártam el...
A frissítés igazából a kérdés, az, hogy elromlik-e, majd kiderül...
-
BB9360
aktív tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Akkor sikerült megvenni, elvileg úton van, köszi!
Azért abban remélem, nem alaptalanul bízom, hogy se baja nem lesz, valamint a frissítéseket is megkapja, ha már global version!
-
cs.zs.
veterán
Alkatrészek tekintetében egyetértek, vehemens drágulás látható,
de korábbi késztermékek esetén erre még nem figyeltem fel (igaz mostanság kevésbé kerestem).
Érdeklődéssel várom, lesznek-e még korrekt akciók. -
asdf_
veterán
Plusz mivel a gyártó tudja, hogy sovány időszak jön, kevesebb/kisebb központi promóciót indít (ha egyáltalán), hiába volt még olcsó alakatrészekből az, ami most a polcon van.
-
válasz
cs.zs.
üzenetére
Arra céloztam hogy a kereskedők felemelik az árakat, kihasználva hogy drága a RAM. Memóriák nagy része amik forgalomban vannak, jó ideje le lettek gyártva, polcokon volt nagy részük, mégis pofátlanul megemelték az áraikat. Simán elképzelhető hogy ezek után minden ára emelkedik, ami memóriát tartalmaz.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Amikre én gondolok, azok már régesrég a polcokon vannak, már nem érinti őket a drágulás.
-
-
cs.zs.
veterán
Nah,
újévvel lesz-e vajon erősen leárazott Lenovo Legion Tab/ RedMagic Astra, vagy nem ?várok...

16 GB ramos érdekelhet jóárasítva, akinek van, szóljon...!
-
Truman
senior tag
Nem tudok róla. Biztos hogy nem hálózati gond, mert más Androidos eszközök tökéletesen működnek ugyan arról a routerről. A táblagép meg frissen van resetelve, semmit nem raktam rá, csak 2 játékot, meg ezeket a böngészőket.
Még arra gondoltam hogy, felrakom a BLACKVIEW Tab 13 -nak a firmware-ét. Elvileg csont a ugyan az, csak ez az OSCAL nevet kapta. Csak félek hogy téglásítom.
Le kéne már szoknom róla, hogy ilyen noname, zéró támogatással rendelkező hulladékokat veszek.
-
Vikt0r
aktív tag
Sziaztok!
Anyumnak szeretnék tabletet venni alap felhasználásra fb, yt, internetezés. A keret max 100e Ft mit ajánlotok a belépő kategoriában? Inkább újat szeretnék 10 hüvelykes kijelzőmérettel.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Miért "manózik" a tabletem?
A problémám, hogy mikor böngészek Brave -el vagy Chrome -al és betölt egy-egy oldalt és miközben olvasnám 10-20 másodpercen belül ezt az üzenetet adja:

Marha idegesítő. Találkozott már valaki hasonlóval?
Az internet folyamatos, mert van 2 online játék amivel játszok, gond nélkül akadás mentesen mennek rajta. És érdekes, hogy a Firefox app meg nem csinálja ezt a hülyeséget, viszont lassabban működik, mint a fenti kettő ezért is akarom inkább azokat megcsinálni.
Oscal Pad 13 (Android 12). Gyári reset megvolt.
-
Trápil
lelkes újonc
Köszönöm, már le is adtam a rendelést a tabletre és a tokra.
-
Trápil
lelkes újonc
Közben tárgytalan lett a kérdésem. Úgy döntöttem megvásárolom a weboldalról a tabletet. Sajnos nincs az mi.com-on utánvétes fizetési lehetőség. Van valakinek tapasztalata ettől a cégtől előre utalásos vásárlással kapcsolatban?
-
-
Trápil
lelkes újonc
Üdvözletem!
Mi storeból [Ezt] a xiaomi redmi pad 2 pro 5g -t tudom valahogy olcsósítani, tudja valaki?
Köszönöm! -
-Maci-
addikt
válasz
BB9360
üzenetére
Sokat volt mostanában téma ez a "mit vegyek?"
Utánanézés után többen a Xiaomi Pad2/Pad2 pro-t ajánlottuk.
1-2 hete már nem néztem hol az ára, de 80-100 között megoldható volt itthon.
Az nem jó? Megér - 30eFt-ot a 0 gari, bármi baj van szívhatod a fogadat?
Nem tudom, nekem megéri a pluszt, hogy többnyire meg sem kérdezik mi a baja, szó nélkül kicserélik... -
BB9360
aktív tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Köszi mindenkinek!
Megrendeltem, Paypal-lal akartam fizetni, levonta, kereskedő elutasította, pénz lógott a levegőben, chat az Alival, áááá....
Remélem, a kötelező gikszer ezzel letudva! -
BB9360
aktív tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
köszi!
-
S_x96x_S
addikt
válasz
BB9360
üzenetére
> de az eladó és a termék nem látszik átverésnek, igaz?
Az eredeti ár
amiből az akciót számolja az tuti átverés - 450 -500e ??? )
de ez manapság már normális.A kisebbik testvér "Xiaomi Pad 7 Pro, grau, 8GB RAM, 256GB Flash"
a német alza -ban most 365 EUR
( a magyar alzából elfogyott ) -
Sniper888
csendes tag
Sziasztok, Lányomnak vásároltam egy Alldocube iPlay 60 Mini Turbo tabletet, ma érkezett meg, wifin sajnos nem talál szoftverfrissítést, pedig 2024 -es verzió van rajta, a gyártó oldalán megtaláltam a frissítést (https://www.alldocube.com/en/software/14942/), de nem boldogulok a leírással. valaki tudna sergíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest