-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Erwinke #75314 üzenetére
Hogyne. Labor tappal ra is tudsz tolteni, nem kell sokaig, meg nem kell nagy aramerosseg. 200 mA eleg szerintem, de ha felmesz 500-ig akkor sem lesz baj. 5-10 perc eleg lehet (azert folyamatos felugyelet mellett toltsd, hogyha problema lenne, be tudj avatkozni) es utana vissza a helyere, es ugy mar fog tudni toltodni a sajat helyen. Felteve ha az akku meg jo, csak lemerult. Ha meg szar az akku, akkor a bikazas utan sem valtozik semmi, sot talan fel sem vesz toltest.
-
cidalain
veterán
válasz
Erwinke #75312 üzenetére
Altalaban ezekben 3,7 V-os akku van, lehet hogy tulmerult. Ez 2,7 V-nal mar siman lehet. Allt most sokaig a tab, vagy hasznalat kozben szallt el egyszer csak?
Igen, az akkucsere jo megoldas lehet, ha mas hibaja nincs (ugye az meg nem tiszta miert merult le ennyire, mert pl hardverhiba/zarlat is lehet)Meg megprobalkozhatsz a bebikazassal is. Ehhez le kell kotnod az akkut a geprol, ha csatlakozos akkor az jobb hir, mert ugy egyszerubb. Ha ez megvan, akkor siman ratenni toltore az akkut 100-200 mAh eleg lehet par percig.
Polaritasra figyelni!
Fontos hogy mindenkeppen le kell kotni az akkut mindenfele nyakrol, alaplaprol, toltoaramkorrol, csak az akku maradjon magaban a 2 (vagy 3) vezetekkel, es ugy ratenni a toltore.Ampert hogyan mertel? Rovidrezartad a multimeterrel, vagy sorbakototted az akku es a nyak koze? Az elso kevesbe jo megoldas, utobbi jo, de elotte le kell valasztani a plusz vezeteket a nyakrol.
-
cidalain
veterán
válasz
Erwinke #75277 üzenetére
Amikor toltore tetted, akkor led vilagitott rajta (mondjuk tudni kellene, hogy amikor jo volt akkor latszodott e kikapcsolt allapotban a toltes)
Hagyd fent tolton egy egesz ejszaka. Vagy probald meg, ha van USB tesztered, hogy azon keresztul toltod, es nezni, hogy vesz e fel valamit.
Ez egyebkent akku gondnak tunik. Ha sehogy sem megy, le kell varazsolni a hatuljat, es hozzaferni az akku 2 polusahoz, es multimeterrel megmerni. Ha rottyon van, esetleg kulso toltovel megbikazni, utana visszatenni, es a tab sajat toltojevel feltolteni. Ha semmi erdemi javulas, akkor akkucsere.
Egyeb problema eseten nem erdemes foglalkozni vele. (Ugyanis szerintem nem szoftveres a gond, hardverbol meg ki tudja mi romlott el, ha nem az akku)(#75276) <Adamsky>
Igazabol fogalmam sincs. Megvettem a memoriakartyat, beletettem, megformazta ahogy akarta, aztan csokolom. Sose vettem ki, PC-be nem tettem utana a kartyat. (Most probaltam, de tablet nem irta ki a filerendszer tipusat)
OTG-n feldugott pendrive-ot, mobil winyot is mindig formazni akarja a hulye, de ha nemet nyomok neki akkor tudta olvasni a dolgokat. (Csak parás, nehogy veletlenul egyszer igent nyomjak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest