-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorg
tag
Sziasztok!
Van egy ZTE Fm190-es usb 3g stickem (téhóm), kellene egy tablet, amibe ezt bele tudom dugni és netezhetek rajta.
Két mag 1 giga ram környékén, fusson rajta nromálisan az android. Nem elnne angyon komoly terhelésnek kitéve.
Mit tudtok ajánlani, mert nem tudom melyik tablet tudja ezt kezelni.
Előre is köszi.-
-
Gregorg
tag
Sziasztok!
Tabletet keresek és segítségetek kérem:
- 7 colos kijelző jó, semmi különös igény nincs
- Android miatt kétmagos rockchip és 1 giga rammal minimum számolok, alwinner megoldásai annyira nem pallérosak ha jól tudom.
- akár kínából is jöhet, csak jöjjön meg.
- email olvasására, netezgetésre, olykor egy két video megtekintésére használnám és pl. facebookozásra.
- az összeg 20.000 magyar pénz, akár használt is jó, viszont nagyon fontos internal, vagy external 3g(nem tudom hogy minden esetben használható e nyalókás 3g, vagy csak bizonyos tabletek ismerik e fel) kell.Ennek tudatában mit ajánlotok?
waytekeket néztem és huawei 7 colosát. Régen is nagyon jó tesztek voltak prohardveren/mobilarénán.
Köszönöm segítségetek.
-
Gregorg
tag
válasz
tjb007 #42160 üzenetére
Köszönöm!
Windows OS-es, de olcsó tabletet keresek. már csak ár-érték arány miatt is. De a Win 7/8 minden bizonnyal kell. Így ha van olyan hardveres tablet, amire fel tudom magam rakni, akkor megteszem.
Vagy egy sima Windows, tablet. Wetabot találtam, mint olcsó megoldás!
-
Gregorg
tag
Minden inteles procis, ssd-s tabletre telepíthető androidon kívül Win OS?
-
Gregorg
tag
Sziasztok!
Tabletváésárlást teveztem be, viszont legjobban egy dual bootos megoldás választanék.
Kérdésem, hogy hogyan s miként oldható meg, hogy mindkettő (win7\8 és android) oprendszert feltelepíthessem?
Milyen hardverkövetelménye van ennek? Minden, nem arm-es és belső vinyós (ssd) tabletre ez feltelepíthető?
Melyik tablet lenne erre a legmegfelelőbb?
10-11 col környékén gondolkodom.
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest