- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
Üdv!
Teclast T50 hez fali konzolt milyet és honnan?(ali és társai is játszanak)
Köszönöm!
Tisztelettel Ervin -
Erwinke
aktív tag
válasz
cidalain #75313 üzenetére
Eleinte csak hirtelen kikapcsolt 30% töltöttség körül. Feltöltés után viszint megint működött. De most már töltőről sem kapcsol be.
Akkut nem vettem le, forrasztva mértem ki. Majd holnap akkor leszedem az akksit és külön is megmérem. Illetve van itthon labor tápom gondolom jobb megoldás mint akksival mókolni.
Köszönöm.
-
Erwinke
aktív tag
Üdv.
Múlt héten irtam Gigaset QV830al kapcsolatban, h van egy ami nem akar bekapcsolni. Kimértem és 2,7V van az akksiban, de Amper 1 szál se uA-on is mértem és úgyis 0-t mutatott. Akksit próbáljam meg cserélni? 10€ körül van alin -
Erwinke
aktív tag
Hello.
Van a családban egy Gigaset QV830-as. Egyszer csak nem kapcsolt be. Ilyen esetben mit tudnék tesztelni?
Próbáltam töltőre rakni várni fél órát és úgy töltőn bekapcsolni de meg se nyikkant.
Állitólag van a tetején egy reset gomb, de szerintem az microfon.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest