Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tsebacsi

nagyúr

Bementem a Media Marktba, Apple boltba, megnéztem mindent, amit csak lehetett, és arra jutottam, hogy a sima egyszerű, tv előtti vagy kanapést tartalomfogyasztásra szigorúan a 8"-9" tabletek jönnek be, a többi egyszerűen NAGY :(

Sebességre és kijelzőre a Xiaomi Pad 7 és az Apple iPad 11/új mini jött be, illetve a 2. gen Lenovo Legion se volt rossz de ott megölte a dolgot, hogy 3 perces limit OS-t kapsz csak, angol nyelven, és meglepő módon a Lenovo androidja nem jött be annyira, mint a Xiaomié vagy a Samsungé. Másik favorit Redmi Pad 2 elvérzett kijelző és sebesség terén is.

Ettől még nem tettem le a Yoga Tab Plus-ról sem, mert ki akarom ütni a laptopot és elég lenne egy ilyen tablet, de pl. erre az Apple féle billentyűzet nekem annyira idegen, hogy nem tudnám használni még a magyart se... Viszont az Apple TV és az Apple telefon miatt az Alma rendszere lenne kézenfekvő és fluidság is ott volt a legjobb, mögötte fej-fej mellett a Legion és a Pad 7.

A fő probléma az, hogy az iPad mini drága, a Gen 3 Legion szintén drága második tabletnek, csupán tartalomfogyasztásra a Yoga Pad Plus mellé. Viszont a mostani Samu S20+ telefon kiöregedett, és mennie kell(ene).

Tanácstalan vagyok, de nem merek Alldocubeokat se venni a kétes Android rendszer és a frissítések hiánya miatt. :(
    Más normális tablet pedig nincs 9" környékén ezen az áron. :W

Új hozzászólás Aktív témák