- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
cidalain #95052 üzenetére
Bocs ez off.
Én sem bízom a cégben,szállításnál fizetek,meg tudom nézni,hogy mit küldött. Aztán majd kiderül.
Értékelései jók az árukeresőn ,hátha bejön. [link]
Amúgy volt már egyszer dolgom sufni gsm- el,valami csepeli céggel. A tapasztalatom az volt,hogy nem ismerik a jogszabályokat,így simán megszivattam őket,mivel utána jártam.😏 Persze csak addig lehet amíg le nem húzzák a rolót.
A nagyon sok kütyüm közül az az egy volt macerás.
Szinte új állapotban adok tovább minden kütyümet,családon belül.Lehet,hogy hülye vagyok,nekem bankolás miatt fontos a " biztonság",már amennyire a samu biztonságos.
A blackwiev tab 18- am meg van,szeretem,de nagy,nehéz,kellene egy kisebb is mellé.
( ja és abban nem bízok,nagyon kínai)
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok, van valakinek tapasztalata erről a tabletről?
Samsung Galaxy TAB Active5 WiFi 6/128GB 8"
Esetleg vélemény?
Film nézés yt,videa stb. netezés,face használatra lenne.
Sajna csak 6 GB rammal találtam jó áron,elvileg létezik 8 gigás is.Ami megfogott,hogy hosszabb távú támogatást kaphat.
[link] -
Bferibörs
addikt
válasz
Reynaldo #93520 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nem használok netflixet, hbo stb. a tableten. Így nem is foglalkoztam vele. Egy,két filmet elindítottam netflixen,nekem nem tűnt fel,hogy rossz lenne a képminőség. Megjegyzem,hogy számomra baromi jó a kijelzője, megjelenítése.
Mondom ezt úgy,hogy mellette s23 u- t használok viszonyítás képpen. -
Bferibörs
addikt
Sziasztok,mit lehet azzal kezdeni,hogy a google biztonsági frissítés nem frissül? 2023.aug.05-i.
Blackview 18 tab. -
Bferibörs
addikt
válasz
jilian #93050 üzenetére
Most járt így a lányom a Huawei tabbal amit neki adtam.
Én mintát használtam feloldáshoz,tőlem soha nem kért kódot.
Ö ujjlenyomatot vagy arcfelismerést használ, pár indítás után kódot kért,amit persze ő anno nem adott meg,azt állítja.🤔
Az 123456 feloldotta a tabletet végül,valszeg gyári beállítás, 3 maradék kísérlet előtt.😂Csak tanulságnak írtam le.
-
Bferibörs
addikt
Szinte semmit nem találtam a neten róla,csak ilyeneket,kérdeztem is itt anno,hogy,hogy lehet vezérelni,mert a beállításokban semmit nem találtam.
A lényeg,hogy nem éri meg az árát, simán pótolja egy gumis hegyű ceruza ha valaki pld. pontosabban szeretne rajzolni mint az ujjával.
-
Bferibörs
addikt
Hát én a Blackview tab 18- hoz vettem egy tollat. Mit ne mondjak számomra egy lapát sz@r, semmivel nem tud többet mint egy gumis végű toll. De legalább kopog a kijelzőn,meg szép nagy.😂
Tény,hogy kb.annyit várnék el tőle mint a Samsung s23 u telóm toll kezelése. Elmondhatom,hogy12.800- ért van egy f@ sza fehér tollam.
Szóval gondold át,hogy többet tud e mint az enyém.🤔 ( ja és ugye tölteni is kell.) 😂
[kép] -
Bferibörs
addikt
válasz
atee_13 #92745 üzenetére
Persze,meg is érkezett.
Tableteknél nekem eddig az volt a tapasztalat,hogy kb. 1 évig kaptak biztonsági frissítést,főverziót jobb esetben nem. Hogy a mostani Blackview tab 18 mit fog kapni,az jó kérdés.🤔
Ezért is volt szempont a droid 13.
( az utolsó tabletem egy Huawei MédiaPad T5 volt,3 éves,ezt cseréltem le) -
Bferibörs
addikt
Megérkezett a Blackview tab 18.
Elég sokat vártam rá,12.23-án rendeltem és 01.16- érkezett meg.
16-a estétől nyúzom, belakás,beállítások stb.
100%- ról indultam,most 33%- on van,pedig nem keveset nyúztam. Nem tudom a kép mond e valamit,mást nem találtam:
[kép]
Összességében nagyon elégedett vagyok eddig a tabbal.Ami problémát találtam eddig:
Automatikus fényerő szabállyozás:
- hát az katasztrófális volt,hol kiégette a szememet,hol elsötétedett,alig lehetett valamit látni.
-- kézire,majd vissza automatára megoldotta.S- pen,gyárit nem tudtam rendelni a tabbal együtt, a 2 db. samsung tollat nem kezeli,egyik régi, a másik smu 23 u- é.
Ami hiányzik az egy normális fotó,videó szerkesztő,nincs gyári mint a legtöbb androidon,a gugli fotót telepítette fel,utálom.
Szerencsére régen megvettem egy fotó kezelőt,fotó,videó szerkesztős.A win.ablakos kezelés tetszik,nem nagyon használtam csak kipróbáltam. A bluetoth billentyűzettel lehet kihasználni jobban,de én kézben használom a tabot, persze úgy is működik,ezzel még játszok majd.
Hirtelen ennyi.
Nem bántam meg,hogy megvettem.
-
Bferibörs
addikt
válasz
daniel2121 #56506 üzenetére
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
erről valakinek tapasztalata?
65 ezer garival ,játékon kívül mindenre használnám szinte.
Hazai szervizelése, a tab megbízhatósága, támogatottság,közösség érdekelne főleg, nem ismerem a típust egyáltalán, csak a leírását láttam.
SOS lenne !
Köszönöm ! -
Bferibörs
addikt
válasz
SILENTLIGHT #51318 üzenetére
http://m.prohardver.hu/tema/garancia_kerdes_3/friss.html
Menj át ebbe a topikba ( bocs tabletról vagyok)
A kereskedővel állsz jogviszonyba nem a szervízzel.Nehéz játszma lehet de nem kilátástalan.Nekem kicserélték a telefonomat anno.A legtöbb kereskedő sem tudja ,hogy milyen jogok illetik meg a vevőt és mik a kötelességei ,ne hagyd magad elhajtani . -
Bferibörs
addikt
Sziasztok.
8-10 col körüli , 4magos , 3g , Gps ,simkártyás tabletet keresek ,itthon vásárolnám meg 80 e. Ft alatti összegben. Tudnátok segíteni? ( net ,film nézés ,olvasásra használnám ,nem játszok , lehetőleg napsütésben ( szabadban ) jól látható legyen). -
Bferibörs
addikt
válasz
Smile8822 #44877 üzenetére
nekem az automatikus időzóna nem működött,csak a felső pipa és azt hiszem Amszterdam volt beállítva, nekem pontosan kerek órát késett ,sietett nem tudom már melyiket.beállítás után jó lett.
írtak a MyAudio valamely tablettjáról ebben a topikban ,hogy rossz az órája,nem tudom Neked milyen tabod van. -
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, a réginek vissza adták az árát, el kellene költenem kicsit hozzá téve.Hány hüvelykes legyen a kijelző ?
7
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
magyar nyelvű legyen
Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
VIBER,Skype,internet,SD kártyáról film nézés,pdf olvasás,telefon pótlás ha az szervizben van
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
50-100 ezer közöttköszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest