- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cidalain
veterán
válasz
Bferibörs #95047 üzenetére
A Samu Active tabok terepi cuccok, ütés és porálló, nagyobb fényerő kinti munkához, stb. A fele feature felesleges kizárólag otthoni használatra.
A sima S6Lite (ha kell a toll), vagy S7FE is hosszabb támogatással rendelkezik, nagyobb kijelzővel ami filmhez jobb, és olcsóbban@Elemental:
[link] -
cidalain
veterán
válasz
Bferibörs #94568 üzenetére
Nem ennyire egyértelmű a helyzet. Régebbi kártyák, előfizetések simán mennek a net apn-nel, nem mellesleg az online-nal is. De ami nem megy net-tel azt ki kell próbálni online-nal is. Én műszerekben használok SIM-eket, sokat, és van olyan adatkàrtya, ami csak online-nal hajlandó menni.
Tkom ebből a szempontból jó, mert minden esetben az internet apn kell.
Voda meg halál, mert van vagy 4 apn-jük.@tobias40: Ha egyikkel sem megy, akkor nem aktiválódott. Beszélni kell az ügyfélszolgálattal.
-
punky10
addikt
válasz
Bferibörs #93606 üzenetére
Én is kipróbáltam nemrég.A feleségem lecserélte az A71-er egy A54-re,és így tettem át az adatokat,és az alkalmazásait.A Digital clock és a névnap widgetet kellet beállítanj,meg valamelyik áruház app jelezte,hogy van frissebb.Ja,meg az OTP appot kellet ujrarakni,de ezeken kívül minden jent elsőre.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
Bferibörs #93512 üzenetére
Vegyesek a vélemények az L1-ről, például: Épp tegnap vettem fel egy ilyet. Telepítettem a Netflixet, az Alkalmazásbeállítások, majd a Lejátszási specifikáció menüpontba mentem. Ebben a részben Widevine L1 és Full HD felirat szerepel. A műsorok lejátszásakor is full HD-nek tűnik. Az előző kommentelő szerint nincs.
Kimovil nevű tesztoldal azt írja: Widevine L1 Yes
Tesztaréna: a Netflix, Full HD felbontással nézhető.... -
cidalain
veterán
válasz
Bferibörs #93145 üzenetére
Semmit, bele kell törődni.
A másod/harmadvonalas gyártók nem ígérnek folyamatos frissítéseket, így egy idő után megrekednek egy biztonsági szinten.Ha a folyamatos frissítés, netán android verzió ugrás fontos, akkor egy prémium gyártó készülékét kell megvásárolni. Samsung ebből a szempontból ajánlott, még a középkategóriás A szériára is rendszeres (évente több) biztonsági frissítés csomagot ad ki, és android verziófrissítés is lesz. Lenovo P széria esetén is erre lehet számítani, viszont itt a középkategóriás M szériára már kevesebb figyelmet fordít a gyártó.
-
Nikaré
őstag
válasz
Bferibörs #92748 üzenetére
Nekem is dilemma ez a főverizió frissítés!
Tudom, szokták mondani, hogy "hamarabb cseréled mint elavulna".
Pont ez a gondom, miért kell szemétre dobálni a még használható eszközöket?
Direkt úgy írják a a sw , kényszerítenek a másik processzor, RAM stb. felé!
(Lesarkítva írom az utolsó mondatot) -
cidalain
veterán
válasz
Bferibörs #92651 üzenetére
Tapasztalatom alapján a folyamatos app upgrade-ek nyírják ki az appokban (és az eszközben) a smooth működést.
Egy ilyen idős gépnél csodát tehetsz egy factory resettel, szükséges appok friss telepítésével. Aztán appok auto frissítése kikapcsolva a Play áruházban.
Múltkor elővettem anyu régi tabletjét. Lenovo A3500 FL. 4 mag, 1 GB ram android 4.4 - fb lite, böngészés, szókirakós gépre megcsinálva elég jó lett. Ok a kitkat miatt az appokat már nem a play-ről szedtem le. -
tjb007
nagyúr
válasz
Bferibörs #50796 üzenetére
Lenovo IdeaTab A5500,
(#50800) minek?:S
Egy egészen rövid ideig ez volt az, aztán szét lett darabolva, mert hogy úgy mennyire jó lesz majd, de aztán nem lett az.
Amúgy meg mindhárom általad kinézett modell remek választás, mellényúlni egyikkel sem fogsz. Azt kell csak eldönteni, hogy Android vagy iOS, valamint, hogy a Samsung plusz funkcióira (S Pen) mennyire van szükség, mert ha semennyire, akkor felesleges a Note-okat nézegetni.(#50798) .:P:.
100e forint alatt nem létezik ilyen. A legolcsóbb, az elvárásaidnak megfelelő modell az ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE 115e forintért.
(#50801) sb
Itthonról kell, vagy Kínából is jó ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged