- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Szia,
mi pár hete hoztuk ki Telekomtól a Honor Pad 9-et. Múlt héten én már nem láttam a kínálatban. Újra elérhető?
Netflix/Disney filmnézésre használjuk, remek darab, erre a célra a minőségi, nagy kijelzője miatt mindenképp ajánlom.
(egyéb céloknál nem tudom hogy teljesít)
[kép] [kép] [kép] [kép] (utolsó képen a 10,61" Lenovo TB128XU mellett)
-
pooty
tag
Pedig aliexpressen lenne hozzá akksi és a csere sem nagy ördöngösség, én már cseréltem egy sima iplay 30-ban.
-
tjb007
nagyúr
Többek között az erősebb és támogatottabb SoC miatt.
(#48402) psg5
Igen, van amiben elmaradnak (ezalatt a GPS-t kell érteni).
Ezek közül igazából mindegyik ajánlott, de az Alcatelen kívül mindegyik nagyon gyengének számít már. Csak akkor szoktam ezeket ajánlani, ha fontos a GPS megléte.
A Prestigio Ultra Duo pedig kb. az Alcatellel áll egy szinten.(#48404) l.skywalker
Működésileg nincs különbség micro USB kábel és micro USB kábel között. Ugyanazt kell csinálnia a Samsung USB kábelének is mint az LG kábelének. Képet tudnál felrakni róla ?
(#48407) ladislau5216
A nulla felé konvergál erről a modellről az interneten fellelhető információ.
Én nem foglalkoznék vele a helyedben, ennyiért lehet Alcor Access D786M-et is kapni, arról legalább tudni, hogy milyen. -
tjb007
nagyúr
Utóbbit semmiképp.
Vagy a Nexus 10, vagy a MeMO Pad FHD 10. Utóbbi frissebb modell, esélyes, hogy kap még frissítéseket, előbbi meg ugyan referenciamodell, de nem tudni mi lesz a sorsa.(#48238) venemberke
7: ilyen paraméterekkel rendelkezőt itthon nem kapni
8: Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 3G, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 WiFi + 3G (ST-3110)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest