- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
Razermazer #39184 üzenetére
Concorde Tab T10? Igaz tapasztalatok nemigen vannak még róla.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Pyrooo9020 #38979 üzenetére
Ennél szerintem még én is többet nyomkodtam.
Persze benchmarkot nem futtattam rajta.
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Ma megtapogattam egy ilyet (MM-ben az eladó különösebb noszogatás nélkül kicsomagolt és bekapcsolt nekem egyet), egész jónak tűnik, szakiknak mi a véleménye?
-
Kbali
nagyúr
Ez így érdekes, de próbáld ki egy Root Checker programmal, hogy valóban root-olt-e a készüléked. Playről tölthető a cucc.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Anonymus23 #34096 üzenetére
Ehhez spéci toll is kell, ill. az alkalmazásnak is támogatni kell ezt a módot. Lehetőleg ne olyan toll vagy stylus legyen, ami rendes toll is, mert ha láttál már lepusztított érintőkijelzőt, azt mindet ilyen tollal tették tönkre.
Nem biztos, hogy egy átlag tablet alkalmas erre, de majd jönnek az okosabbak.Mindenképpen új készülék kell? Lehet, hogy régebbi Dell XT vagy Lenovo Thinkpad X szériás gépek is jók lehetnek vagy a HP elitebook hasonló gépei. Használtan ezek 100e Ft alatt szoktak lenni.
-
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok!
Van egy freelander tab (talán PD10), amin 4.0.3 van, de a Play-re (ill. egyáltalán a Google fiókra) nem lehet csatlakozni.
Olyasmit ír, hogy átmeneti hiba lehet, próbálkozzon később, de mégsem megy - egyébként a net megy a gépen.
Próbáltam már FR-t, ill. gyári recoveryből wipe cache, wipe data is volt.
Remélem tudtok segíteni...Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest