- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
#30734848 #73500 üzenetére
amennyiben csak otthon használod (vagy zárt térben), szerintem nem hátrány, hogy nincs automata fényerő. Az én tabomban (más típus), 1 naposan beállítottam 55%-ra, azóta is úgy van.
A Samu SM-T580 azért egy picit jobb gép, a kijelzője is fullHD, szerintem nem egy kategória.
A Samut a Huawei Mediapad M3 10 Lite verzióval kellene összehasonlítani, árban is ezek vannak közel (Edigitalban pl most a Mediapad M3 10 2 ezressel olcsóbb, mint a Samu)
Samu nagyon sok helyen bolti garival van jó áron, de ha hivatalos helyről akarod venni, akkor ki kell fizetni minimum 80-at arra is, ami nem hasonlítható a T3 51ezer forintos árához.Ha elegendő a HD felbontás, és árérzékeny vagy akkor egyértelműen T3.
Ha kellene a fullHD, akkor viszont inkább az M3 10 Lite, mert újabb gép, mint a Samu, ha másért nem akkor a 3GB ram, és az Android 7 miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest