- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
vitezfeher #35935 üzenetére
Ahogy rákerestem kicsiny hazánkban nem elérhető
Nem tudom bevállaljam e külföldről.
-
tjb007
nagyúr
válasz
vitezfeher #35867 üzenetére
A megadott paraméterekkel rendelkező tablet nem létezik.
Az egyes, kettes, és hármas ponttal még nem lenne gond, de a negyedik már ott megbukik, hogy azok a tabletek amikben van DVB-T vevő jellemzően csak egyfajta kódolást ismernek. Az ötödiktől a nyolcadig pontig megint semmi gond nincs, léteznek ilyen modellek, de a kilences és tízes pontban olyan szeretnél, ami nem megoldható, a tizenegyes meg már részletkérdés. -
Zeki
nagyúr
válasz
vitezfeher #35867 üzenetére
Vazze!
Szerintem nincs ilyen.
Autóban nem hiszem hogy menne a dvb-t, még nem olyan a lefedettség, hogy mindenhol beltéri legyen a térerő. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
vitezfeher #34800 üzenetére
Ahogy Te is írtad: ,,Hamarosan érkezik".
Szerinted ha még nem jelent meg, csak hamarosan lesz ez esedékes, akkor mennyi (hazai) felhasználói tapasztalat van már hozzá? Igazából az ilyen véleményeket szerintem inkább a megjelenés után egy hónappal érdemes keresni. -
Mike88
senior tag
válasz
vitezfeher #34725 üzenetére
Nálam is volt hasonló jelenség, más tablettel, a jelenség oka valszeg a kellő áramerősség hiánya! Szal lehet 500-1000mAh-s töltővel kaptad! 1500-3000mAh-s töltővel már minden bizonnyal nem fogja ezt csinálni. Nem a minőséggel van gond, direkt leteszteltem, 850mAh-s Sony töltővel, azzal is ez a jelenség volt, majd egy valóban 2Ah-s (kínai) töltővel s azzal minden a legnagyobb rendben, töltés közben is használható az érintőképernyő.
-
rdt89
addikt
válasz
Egyáltalán nem produkál semmiféle problémát. Egyetlen bajom vele, hogy ezzel az androiddal (4.0.4) az akkumulátor hamar kifekszik, és sűrűn kikapcsol magától azaz lemerül koppra ha 12 órig felé se szagolok, ezt leszámítva nincs vele semmi problémám.
-
csibe1
addikt
válasz
Keress hozzá egy ugyanolyan paraméterekkel,csatlakozókkal ellátott minőségi töltőt,és nem lesz gond.
A gagyi töltőknél kevés az amper,ezért nem működik töltéskor normálisan az érintőkijelző.
Telefonoknál is elő szokott jönni ez a gond. -
turho
addikt
válasz
Mert életveszélyes rakás sz@r a töltője mindnek...az csinálja. Szörnyű a belsejük...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- Elkészült a PCI Express 7.0-s szabvány
- Hálózati / IP kamera
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- PayPal
- Háztartási gépek
- Kompakt vízhűtés
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest