-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezfeher
tag
válasz
szabonagyur #35920 üzenetére
Lehet, hogy többen meg fognak róni, de én teljesen meg vagyok elégedve az Ainol Novo 7 Crystal quad core tablettel. Filmeket akadálymentesen játssza, wifije kitűnő, HDMI-n buta és smart tvt-t egyaránt okosít, normális supportot ígérnek hozzá. Akku ideje 4,5-5,5 óra. Az Antutu-n és az HBO alkalmazáson kívül minden működik rajta, ami az igényeidet illeti. Rootolt rendszer fut rajta, hozzáértők bűvészkedhetnek is kedvükre.
-
vitezfeher
tag
Tud-e valaki olyan tabletet, amely a következőket tudja:
1. 7 hüvelykes kapacitív TFT érintőképernyő.
2. Google Android 2.3 VAGY 4.0
3. WIFI
4. TV-DVB-T EUROPA ( Autóban menet közben is lehessen tv-t nézni)
5. GPS EU térkép magyar nyelv és hang TELEPÍTVE6. Beépített 3G
7. telefonszám hívása és 2G (GSM 900/1800 MHz) és 3G (WCDMA850/1900/2100 MHz)
8. Teljesen magyar menü és operációs rendszer és leírás.
Legtöbbet autóban lesz használva és a gyerekeknek internetes játékra.
9. Tolató radar csatlakoztatható legyen
10. Tolató kamera éjellátó +1db
11. Tartozékként autós tartóval.Előre is köszönöm
-
vitezfeher
tag
Van nálam egy 4 magos Ainol Novo 7 crystal. Első benyomásaim pozitívak. Rootolt 4.1 RAM-mal érkezett, kijelzője gyárilag fóliázott, korrekt. Műanyag burkolata a 70-es évek szappantartójára emlékeztet, a zene, ami megszólal benne, az szintén mintha onnan szólna. Alaphelyzetbe visszaállítva (gyári beállítások vissza) kínaiul rebootol. Elég sok alkalmazást, játékot kipróbáltam rajta, egyikkel sem volt gond futtatás szempontjából. Kettőt kivéve, ami nem más, mint az Antutu, a másik (amin nem lepődtem meg) az HBO GO alkalmazás. Indítás után a betűk egybefüggő foltként jelennek meg és nem történik semmi. Ha valamire kíváncsiak vagytok, szívesen válaszolok - ha tudok.
-
vitezfeher
tag
Hamarosan érkezik egy Ainol Novo 7 Crystal 4 magos tablet. Láttam, többen emlegették korábban. Van-e valakinek tapasztalata minőségéről?
-
vitezfeher
tag
Érdeklődöm, találkoztatok-e Rk2928sdk tablettel, ami 4.1 Androiddal, HDMI csatlakozóval van ellátva. Nekem ugyanis most érkezett egy ilyen 1Ghz procival. Próbálom arra használni, mint az elődjét, amit leginkább multimédiás alkalmazásokkal, tv okosítónak használok Android 2.3-mal. Kíválóan megy rajta az RTL most, HBO GO, amit nem tudok elmondani e új kütyüről. Az RTL most nem kompatibilis, a HBO GO egyszerűen nem akar egy filmet sem lejátszani. Ha érdekel valakit, szívesen írok a további teszteredményekről.
-
vitezfeher
tag
Érdeklődöm, találkoztatok-e Rk2928sdk tablettel, ami 4.1 Androiddal, HDMI csatlakozóval van ellátva. Nekem ugyanis most érkezett egy ilyen 1Ghz procival. Próbálom arra használni, mint az elődjét, amit leginkább multimédiás alkalmazásokkal, tv okosítónak használok Android 2.3-mal. Kíválóan megy rajta az RTL most, HBO GO, amit nem tudok elmondani e új kütyüről. Az RTL most nem kompatibilis, a HBO GO egyszerűen nem akar egy filmet sem lejátszani. Ha érdekel valakit, szívesen írok a további teszteredményekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Delta Force (2024)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest