Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Kicsit off:
Vettem innen apróról tabletet, bontatlan volt, elvileg nyereményjátékon nyerte és ezért nincs hozzá nyugta, csak garanciajegy. Ez legit lehet?
-
Dinter
addikt
válasz
Williamgrant #83850 üzenetére
Na de én home officeban vagyok
-
Dinter
addikt
Üdv!
Az ajánlott Teclast tableteket lehet itthonról rendelni? Vagy honnan érdemes?
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Ismerősök akarnak tabletet venni, elég szűkös a keret, 25k. Azt mondták legyen minél nagyobb, ennyibe 8"-as Prestigio fér bele, de nem lenne jobb egy 7"-es minőségibb márka?
Vagy esetleg ez?
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Üdv.
Mitől lehet, hogy a tableten folyton elállítódik az idő és dátum? Concorde Tab Rokee.
-
Dinter
addikt
Overmax Basecore 10II-t android feliratnál lefagy, nem bootol be. Sikerült csatlakoztatnom a géphez. Phoenix Suit is felismeri, ki is írja az adatait. Azonban amikor az új romot tenném fel, fel2fes errort írt. Utána olvasva brickelve van a tablet, és ezt flasheléssel lehet megoldani. Flashtoolt nem nagyon találtam hozzá. Meglehet itthon oldani, vagy jobb elvinni szervízbe?
-
Dinter
addikt
Overmax Basecore 10II-höz hol tudnék USB drivert találni?
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
PhoenixSuite-tal elkezdtem frissíteni a tabletet, de 10 perce csak annyit ír, hogy a "Rom frissítése megkezdődött". Bekapcsoljam a tabletot, vagy hagyjam és csak várni kell? Mennyi ideig kéne tartania?
-
Dinter
addikt
Na sikerült csatlakoztatnom. Már csak az a kérdés, hogy milyen romot rakhatok fel rá?
-
Dinter
addikt
Úgy tudnom kell csatlakoztatni a tabletet a géphez, hogy nem bootol be?
-
Dinter
addikt
Üdv!
Adott egy Overmax Basecore 10 II tablet. A tablet fagyogatott, újra akartam indítani, viszont be már nem kapcsol: be fagy az android feliratnál. A felirat animációja rendesen megy, de sosem tölt be. Kb 1 órát úgy volt hagyva. Van rajta egy reset gomb, ami viszont ugyanúgy csak bekapcsolja. Mivel hangerőszabályzó csak szoftveresen van rajta, így nem tudom, hogy lehetne hard resetelni. Mit lehetne vele tenni?
-
Dinter
addikt
Üdv.
Van olyan tablet 20e Ft-ig, ami nem akadozik, értelmesen működik? Érdemes egyáltalán ekkora értékben venni?
-
Dinter
addikt
Üdv!
Egy Allwinner A13 Q88-nak betört a kijelzője. Nem folyik össze a kép, csak teljesen össze van törve az üveg, és nem érzékeli az érintést. Mennyi lenne a javítása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Proxmox VE
- Milyen TV-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB/128GB + érintő ceruza + tok
- 11-inch iPad Air Wi-Fi 128GB - Space Gray
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad Pro 11 Silver, Cellular, M2, 128gb, Apple Smart Cover, Apple Pencil 2