- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
válasz
kelzsoca #15383 üzenetére
Jah, hát ez egy kicsit hülyén lett megfogalmazva
. A lényege az lett volna, hogy szeretném természetesen minél olcsóbban megúszni a dolgot, de ha kell, akkor hajlandó lennék akár annyit is kiadni érte (de ahhoz már nagyon jónak kell lennie). Ha kapok jó hangminőséget és képet 70-80ezerért, nyílván nem fogok többet kiadni egy drágábbra.
Amúgy köszi a tippeket, meglesem ezeket a 5-7"-os Samsung-okat!
-
hdman
őstag
Microsoft tabletet valaki?
-
válasz
CoolBoy323 #15397 üzenetére
Ő is biztos összesz0pcsizta
-
Shoo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #15394 üzenetére
Hááááát....nem is tudom...a szöveg alapján én nem tenném...
Hirdetés -
Shoo
senior tag
Nahhh nem leszólni, normális körülmények között nem meglepő... Nekem is volt annyim rá, de nem nagyzolni akarok vele, hanem egy erős használható gépet venni. Ő is ezt szeretné, nem kell 120ezrest ajánlani, csak nem ért hozzá így segítséget kért. Nem mint az a jóképességű, aki megvettem a Prime-ot és most hirdeti, mert nem is olyan kell neki.
-
Sanzaa
senior tag
Én még egyáltalán nem fotóztam a tablettel.(persze már kipróbáltam, de nem úgy, hogy szükségem is volt a fotóra) Nem tudom elképzelni azt az élethelyzetet, amikor csak a tablet van nálam és nem a telefon. Főként, mert a telefonomról osztom meg a netet.
-
Sanzaa
senior tag
Ez jó
"Árban nem nagyon szeretnék olyan nagyon sokat költeni, max. 120ezret szánnék rá. Mit ajánlanátok?"
Előtted a lehetőségek tárháza -
tjb007
nagyúr
válasz
nightmare13 #15381 üzenetére
Már most is van Ramos tablet a kínálatban
Friss bulvár hírek Google tablet ügyben!
A Google I/O -n lesz hivatalosan bejelentve és már júliusban piacra is kerülhet. A Quanta fogja gyártani, az árcímkén nettó 200 dollár fog szerepelni, Wi-Fi only 7 colos lesz és csak előlapi kamerája lesz. A rendezvényen az Asus elnöke is részt fog venni akivel közösen fogják bemutatni, ők szintlén szeretnének egy olcsó, nettó 160-180 dolláros árcédulával rendelkező saját tabletet augusztusban piacra dobni.
-
delbarta
senior tag
válasz
szabi__memo #15374 üzenetére
Fóliával vagy anélkül is ipari hulladék a kamera. Max. barcode beolvasásra jó. Jobban jártak volna, ha egy 2mpx-es valamit raknak bele, akkor nem lenne elvárás. De így jobban néz ki az adatlap.
-
kelzsoca
félisten
Árban nem nagyon szeretnék olyan nagyon sokat költeni, max. 120ezret szánnék rá.
Milyen amikor költenél is rá
Egyébként 7"-os Samsung gépek körül szétnézhetsz, de ha már az 5"-is szóba került, esetleg egy Samsung Galaxy Note telefon, vagy Samsung Galaxy S WiFi 5.0
(#15382) Shoo
Volt már a Ramos-tól gép korábban is.
-
Shoo
senior tag
válasz
nightmare13 #15381 üzenetére
Lehet olvassák a fórumot és látják, hogy nagy az igény rá
HA jól csinálják majd akkor jó lesz, de ha csak sima forgalmazás lesz akkor nem biztos.
-
nightmare13
őstag
Vesszek meg, de én ennek örülök!
A WayteQ a jövőben RAmos gépeket fog forgalmazni!!!
-
Zanik
addikt
Sziasztok!
Tablet ügyben szeretném a segítségeteket kérni. Olyan tabletet keresnék, amin a buszon való ingázáskor tudnék sorozatokat nézni, zenét hallgatni, esetleg internetezni (némelyik buszon van wifi). Ami fontos lenne elsősorban az a hangminőség (FLAC zenékhez), a képminőség (buszba besüt a nap -> tükröződés, fényerő?), és hogy ne legyen túl nagy (méretben 5-7-8"-osokat gondoltam). Árban nem nagyon szeretnék olyan nagyon sokat költeni, max. 120ezret szánnék rá. Mit ajánlanátok?
-
válasz
Valószínűleg rajtamaradt a fólia, alig észrevehető - de anélkül sem egy fényképezőgép...
-
Crytek
nagyúr
válasz
Táblagéptől ne várjál csodát.Amíg a telefonokba is ilyen szar kamerákat erőltetnek addig nem lesz fejlődés.
Azt nem értem hogy fényképezőgépet is milyen vékonyok már és megse képesek azt az cuccot beletenni mobilba.Pedig az aztán maga lenne a kéjmámor.
Akkor nem is kéne 8-12 megapixel teloba legyen egy überdurva 2-3,2-es és kész! Mindenki hapy lenne kivéve a fényképezőhépgyártók. -
szabi__memo
nagyúr
Ez alapján a kamera egy hulladék a Concorde Tab 9.7 IPS-ben.
-
ZsZso
Közösségépítő
Pandawilles szállítással kapcsolatban kérdeznék. Próbáltátok már a GIFT WRAP opciót? Elvileg ha külön kéred, akkor 5 USDért így küldik: [link]. A Singapore mail mellett szerintetek mennyivel nőhet a vámoltatás elkerülésének esélye?
-
delbarta
senior tag
válasz
Sanzaa #15364 üzenetére
Egy kis tippek-trükkök az anysoft-hoz:
1. Ha a szóköz billentyűt felfelé húzod röviden, akkor feljön egy kiegészítő ablak a négy irányú nyíllal + home + end
2. Ha a szóköz billentyűt felfelé húzod, túl a billentyűkön, akkor feljön egy kiegészítő ablak az összes számmal és néhány speciális karakterrel.Érdemes átrágni a beállításokat, egy csomó jó dolog van benne.
-
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15366 üzenetére
Jobb lenne, ha mindet elvamolnak? Az lenne a tiszta ugy!
Ahh... most lattam csak, hogy itt az uj quad core Exynos proci. (Persze, elobb is utana nezhettem volna a SGS3 speckonak... Ott a plakatja egy ideje az allomason.) Remelem tol vele a Samsung egy popec tabot! Itt az ideje levaltani a 7.7-et valami utossel!
-
Zirowe
nagyúr
Tudnátok ajánlani egy jò htc_ime szerū nyilas billentyūzetet 1280*800as felbontásra?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15356 üzenetére
Ha viszont az ár/értéket is nézzük, akkor jobban megéri a TF300T.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
mynames
senior tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15353 üzenetére
Ehhez előbb meg kéne várni, hogy július legyen
Jelenleg a "nagyok" közül szerintem az Asus TF300 éri meg a legjobban, főleg ha megnézzük miket lehet kapni 120-130e forint körül. -
tboldi
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #15349 üzenetére
Ez már csak egy régről megmaradt sablonszöveg.
-
tjb007
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15350 üzenetére
"ez a Cube kapható lesz M.o.-on?"
Cube név alatt biztosan nem és hivatalosan is csak akkor ha valamelyik itthon is elérhető/jelen lévő brand lát benne fantáziát, akkor lehet rá esély.
-
zumi74
csendes tag
koszonom mindenkinek a segitset ugy erzem itt egy nagyon jo csapat van!
en most elkoszonok mindenkinek tovabbi szep estet. -
-
zumi74
csendes tag
meg egy valamit elfelejtettem, szerintetek elso toltes mennyi legyen 7-kor tettem toltore?
csak azert kerdezem nehogy kinyirjam az akksit. -
Shoo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #15339 üzenetére
Attól függ... amit itt szoktunk (talán már mondhatom így) ajánlani best-buy-ként azok kínai tabletek. Amit nagyon várunk az a Cube U30GT, én és még pár fórumtárs rendeltünk belőle, hó végén küldik elvileg és kb. 2 hét még utána míg megkapjuk...
-
hdman
őstag
válasz
body007 #15335 üzenetére
Aúúú
Milyen postával kérted? Dhl-lel ne kérd, mert ott tuti vámolnak... A napokban beszéltünk róla, keress vissza.zumi74: először is grat, üdv a klubban!
Ajánlom a gép tesztjét+ hozzászólásait, és a géphez adott manual tanulmányozását, elég szájbarágós! Ha feltöltödött, általában egy csippanással szokott jelezni, de ez gép és rom függő. -
Shoo
senior tag
válasz
kisgyerek85 #15330 üzenetére
Keresd fel Sanzaa-t...lehet olcsóbban tudja, mint ahol vennéd
-
zumi74
csendes tag
sziasztok!
eloszor is nagyon orulok hogy megtalatam a forumot es remelem sokat tanulhatok majd belole!
ma vasaroltam egy samsung galaxy tab 10.1 3g 16gb tabletet es egy kis utmutatora lenne szuksegem. teljesen uj vagyok meg a tablagep hasznalok kozott es fogalmam sincs hogy kezdjem ertem az alatt hogy virusirto stb mert en nem kaptam hozza semmi ilyesmit. most tettem fel tolteni remelem kiirja mikor van kesz mert a leirassal nem megyek sokra. hat roviden ennyi szivesen varom a segitsegeteket a hasznalattal kapcsolatban, megegyszer elore is koszonom. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15334 üzenetére
A hónap végéig rendelhető a GPS KIT, ha jól emlékszem. Viszont azzal elveszti az ember a dokkolhatóságot. Nálam a fehér TF300T járt, nagyon tetszett, szerintem abszolút nem volt gond, hogy műanyag, sőt, még nálam ez a legszebb fehér tablet eddig.
-
Sziasztok!
A 2 pandawill-es telóból megjött az egyik, vámmentesen...
A másik ott maradt és a posta vámszolgálat (vagy mi az isten) vámolja. Hívtak ma, h szíveskedjek vmi számlát mutatni, h mennyi volt a teló.
Mondom:
- 24 usd ott a számlán...
- Hát ne hülyéskedjek azt nem fogják elhinni...
- Csakhogy nekem egy sokkal nagyobb összegű paypal bizonylatom van mert több mindent rendeltem (persze csak a 2 teló van rajta de véletlen se ~20 usd egyik se...)
Kérdem, h mik a lehetőségek:
1. kérjek a kínaitól vmi hihető számlát és úgy levámolják nekem 2. visszaküldik1. nem hiszem, h visszamenőleg ki fognak bármilyen számlát is állítani
2. marad ez, és fizetek egy újabb postát most mondjuk DHL-el (próba cseresznye...)Ez jött meg. Nem rossz cucc (főleg ennyiért), de azért érződik az anyaghasználaton, h nem 100+ ezres cucc. A belsejével/tudásával semmi gondom, gyors mint szél
-
CoolBoy323
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15332 üzenetére
A TF201 a jobb. Amiben kevesebb a TF300T: csak IPS kijelző (TF201: IPS+), műanyag hátlap (ez előny is, működik a GPS), némileg vastagabb, kisebb az akkumulátor, teszt alapján nincs olyan jól optimalizálva a szoftver.
Egyébként meg olcsóbb is a TF300T -
CoolBoy323
nagyúr
Mi a különbség az ASUS transformer tf201 és 300t között?
a 300t az újabb, és kisebb az akksija, meg nehezebb, de ennyi lenne csak a difi?
meg nem fém... mégis drágább, mondjuk csak 4k-val, de akkor is...
-
szilchi
őstag
válasz
kisgyerek85 #15330 üzenetére
Esetleg megnézed melyiket támogatja és körülnézel itt hardveraprón.Lehet 2-3 ezerért már kapsz is olyant.
-
-
Shoo
senior tag
válasz
kisgyerek85 #15324 üzenetére
Hali!
Itt meg tudod nézni, hogy támogatja-e. Ha érdekel, nézd meg a reggel készített videóm a gépről, abból kb. kiderül, hogy muzsikál....
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Zenithink C71 tabletbe érdemes manapság fektetni? Egész olcsón láttam a Vaterán.
1Gb RAM, 1GHz Amologic SoC., 7" ICS. Megér ez 30eFt-ot? -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, pandawillen hogy tudom nyomon követni a megrendelésemet?
Nem tudok loginelni, kérek jelszó emlékeztetőt a mail címemre, de nem küld el semmit, mindössze egy paypal számlám van a dologról, live chaten meg lehetetlenség operátorhoz jutni..
-
szilchi
őstag
válasz
kisgyerek85 #15319 üzenetére
Igen,azt jelenti.De nem biztos,hogy a meglévő modemedet támogatja.A legtöbb tablet csak pár mobil stick támogatásával rendelkezik.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
kisgyerek85 #15311 üzenetére
Kicsit olvasgattam a topicban és rátaláltam erre.
3G hez oda van írva, hogy nincs, de viszont ezt a részt3G mobil internet támogatás USB adapter segítségével
úgy kell érteni, hogy van a vodás usb stickem és ha rádugom akkor tudom használni vele?
-
vamzi
senior tag
válasz
KaiotEch #15317 üzenetére
nem nincs ráírva. Az csak egy mezei átlátszó matrica amire fel van írva az s/n number.
(#15312) Unbaised-Ben
Kicsit csapj oda az asztalra, mert nem garanciális feltétele az a matrica. Viszont az a baj, hogy te a 3 napos cserét akarod érvényesíteni, aminek viszont akár feltétele is lehetne, de szerintem annak sem. Pusztán nem akarja kicserélni neked, mert az neki plusz papírmunka.Ha nagyon feltétel, akkor csináltass egyet egy dekor műhelyben.
-
válasz
Unbaised-Ben #15316 üzenetére
De rá is van írva nem? "Warranty if void"
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
KaiotEch #15313 üzenetére
Nem haragszom, csak nem értem, miért egy matricán múlik a táblagépen egy garancia... Tudom, f*sz voltam, de eszembe nem jutott hogy ezen múlik...
A poén az, hogy a matricát meg is akartam tartani, a többi mellett a dobozában, csak egy kedves rokonom másképp gondolta, és kidobta a kukába valószínűleg.(#15317) KaiotEch: Őszintén szólva nem emlékszem, de szerintem csak számok voltak rajta... Utólag persze gondolhattam volna hogy az, de azt is, hogy van még máshol is szám... Nem csak ez az egyetlen egy.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #15312 üzenetére
Bárhol bármit vettem legyen az egy memoriakártya stb mindig mondja az eladó a dobozát a matricával őrizzem meg az a garancia!
-
hevizms
addikt
válasz
Szerintem elég gáz,hogy egy ilyen drága tabletnél egy matricán van a sorozatszám.
Nekem az olcsó kinai Teclast a10t tabletembe gravirozva van a hátulján.
Az Asus is inkább alkalmazhatná ezt a módszert,nem egy matricát,ráadásul kivül,ahonnan előbb utóbb magától is lekophat még akár garancia időn belül is.Nekem ez a véleményem. -
válasz
Hát neharagudj, de Te vagy a hülye. Miért kell egyáltalán a matricát leszedni?!
Én nekik adok ezesetben igazat!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #15284 üzenetére
Na úgy tűnik jól megszívtam, visszavittem, azt mondták, hogy kifogják cserélni 3 napon belül, csak hogy én tudatlan leszedtem az aljáról(töltő/dokkoló csatlakozó mellől) a sorozatszámát, így ugrott a gari, és ki sem cserélik, van egy lehetőség, hogy visszaragasztom rá, über pontosan, és akkor elméletileg még jó, de nem találom az a k*rva matricát... Arra emlékszem, hogy leragasztottam az asztalra, de hogy utána hova tűnt, minden más matricát megtartottam róla, pont ennek sikerült eltűnnie...
Még keresem, de valószínűleg bukovári
, holnapig vihetem vissza... Franc gondolta volna, hogy egy kö***g kis matricán múlik a garancia, ami kívül van. Nevetséges...
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem vagyok jártas a tabletek világába ezért jöttem ide információt nyerni
Feleségemnek kellene egy egyszerű/olcsó tablet a mostani notebook-ja helyett.
Jelenleg egy vodás usb adapter/sim kártyás nettel használja.
Annyit már tudok, hogy nem mindegyikbe van sim kártya foglalat. De amelyikbe van abban egyszerűen tudja használni? Már nem kell hozzá a külső usb-s adapter?Sok elvárás nincs, face, skype meg ilyenek mennének rajta. Néhanapján talán én használnám videózásra, divx elég, nem kell hogy fhd-el boldoguljon.
Visszaolvasva ezen az oldalon találtam egy külföldi shop-ot ahol nagyon sok tablet van
Szóval nem zárkózom el a külföldi rendeléstől sem. Ettől a shop-tól mennyi idő alatt szokott megjönni az áru?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest