- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zumi74
csendes tag
Sziasztok!
Hat sikerult megvenni a samsung galaxy 10.1 3g 16g gepet es nagyon jo de par dologgal nem vagyok tisztaba sim hasznalat, magyar konyvek letoltese. Van par program samsung app, music hub, stb. Amihez keri a simet. A masik dolog eltunt a fokepernyorol az android market ikonja es ha valamit le akarok toltni a google play aruhazat dob be talan en rontottam el valamit? Hat roviden ennyi amugy nagyon tetszik ez a tabletezes. Ja, majdnem elfelejtettem norton virus irtot toltottem le szerintetek jo? Vagy hasznaljak mast? Nem tudom a lejarati idejet.
Udv:tamas
-
zumi74
csendes tag
koszonom mindenkinek a segitset ugy erzem itt egy nagyon jo csapat van!
en most elkoszonok mindenkinek tovabbi szep estet. -
-
zumi74
csendes tag
meg egy valamit elfelejtettem, szerintetek elso toltes mennyi legyen 7-kor tettem toltore?
csak azert kerdezem nehogy kinyirjam az akksit. -
zumi74
csendes tag
sziasztok!
eloszor is nagyon orulok hogy megtalatam a forumot es remelem sokat tanulhatok majd belole!
ma vasaroltam egy samsung galaxy tab 10.1 3g 16gb tabletet es egy kis utmutatora lenne szuksegem. teljesen uj vagyok meg a tablagep hasznalok kozott es fogalmam sincs hogy kezdjem ertem az alatt hogy virusirto stb mert en nem kaptam hozza semmi ilyesmit. most tettem fel tolteni remelem kiirja mikor van kesz mert a leirassal nem megyek sokra. hat roviden ennyi szivesen varom a segitsegeteket a hasznalattal kapcsolatban, megegyszer elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest