- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zumi74
csendes tag
Sziasztok!
Hat sikerult megvenni a samsung galaxy 10.1 3g 16g gepet es nagyon jo de par dologgal nem vagyok tisztaba sim hasznalat, magyar konyvek letoltese. Van par program samsung app, music hub, stb. Amihez keri a simet. A masik dolog eltunt a fokepernyorol az android market ikonja es ha valamit le akarok toltni a google play aruhazat dob be talan en rontottam el valamit? Hat roviden ennyi amugy nagyon tetszik ez a tabletezes. Ja, majdnem elfelejtettem norton virus irtot toltottem le szerintetek jo? Vagy hasznaljak mast? Nem tudom a lejarati idejet.
Udv:tamas
-
zumi74
csendes tag
koszonom mindenkinek a segitset ugy erzem itt egy nagyon jo csapat van!
en most elkoszonok mindenkinek tovabbi szep estet. -
-
zumi74
csendes tag
meg egy valamit elfelejtettem, szerintetek elso toltes mennyi legyen 7-kor tettem toltore?
csak azert kerdezem nehogy kinyirjam az akksit. -
zumi74
csendes tag
sziasztok!
eloszor is nagyon orulok hogy megtalatam a forumot es remelem sokat tanulhatok majd belole!
ma vasaroltam egy samsung galaxy tab 10.1 3g 16gb tabletet es egy kis utmutatora lenne szuksegem. teljesen uj vagyok meg a tablagep hasznalok kozott es fogalmam sincs hogy kezdjem ertem az alatt hogy virusirto stb mert en nem kaptam hozza semmi ilyesmit. most tettem fel tolteni remelem kiirja mikor van kesz mert a leirassal nem megyek sokra. hat roviden ennyi szivesen varom a segitsegeteket a hasznalattal kapcsolatban, megegyszer elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest