- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
fefe-30 #65598 üzenetére
A recovery mód egy biztonsági üzemmód ahol mókolhatod a rendszert. Gyári recoveryk nem adnak sok lehetőséget de a facory reset (gyári állapot visszaállítása) ott szokott lenni. Azt, h hogyan éred el a géped recovery módját az típus függő. Itt egy kis help:
Táblagép – Elfelejtettem a jelszavam, hogyan tudnám felnyitni újra?
-
válasz
kantorcsaba #65534 üzenetére
Tegyél fel egy "normális" videólejátszót. Ez ízlés dolga, pl.: vlc
-
válasz
libamajas #65501 üzenetére
Ha van vmi "komolyabb" rendszerturkász progid (pl.: romtoolbox) azzal le fagyaszthatod / törölheted
-
Ezeket a dual os-es tabokat mennyire nehéz csak androidosítani? de szép szó
Egy Chuwi Hi8-at néztem - jó áron elérhető - de nekem semmi szükségem a vindózra így azt kiiktatnám és az egész tárhelyet az androidnak adnám. Ennek mi a menete? -
válasz
CharlieDrop #63634 üzenetére
Szedtél már szét ilyesmit? Nem nagy kunszt, arra értem
Mondjuk én pont a minap törtem el egy kijelzőt csere közben, szal csak óvatosan
Igaz én a kijelző keretét cseréltem volna, az meg úgy oda volt ragasztva mint állat...
Egyébként ha leegyezteted az ali-s eladóval a típust én mindenképp megrendelném - véd az ali ha mást / rosszat küldene - kicserélni meg valszeg ki tudod, de ~5-10-ért gondolom megcsinálja neked valaki.
-
válasz
CharlieDrop #63632 üzenetére
Alin 20 dodo, kis kézügyesség azért kell
-
-
-
-
Sziasztok!
A xiaomi Mi Pad 7.9-ről mi a vélemény? Az nvidia k1 mennyire elég a 2048×1536 felbontásnak? Wot blitz-et játszanék rajta
A redmi note 2 (helios x10) fullHD-ban 60 fps-t tudja, annyit szeretnék látni a táblán is
-
Sziasztok!
Vettem egy wayteq 100 qcr-t, h tamogassam a magyar "ipart" :-) Olyan 10-15%al lett volna olcsobb kinabol ugyanez (mas neven persze), de magyar gari, magyar support, mondom legyen.Nem rossz a ketyere, de a reszponzivitasa igen gyenge. A jiayu g3s-em sokkal! furgebb (next 3d launcher mind2n, igaz a telo csak 720p). 4.2.2re frissitettem, azzal nincs gond. A felbontast is visszavettem 1600ra. Megy mind a 4 mag es mind felugrik 1,6ra azzal sincs gond. Nehezen veszi elo a progikat, a menut, mindent. Mondjuk a csr racing meg jobban megy rajta...
Szoval, ez ilyen azt kesz vagy lehet rajta vmit mokolni?
-
válasz
Satra74 #40259 üzenetére
Ennek van pár apró "hibája/hiányossága"
- kijelző felbontás (határeset, éppen még elmegy)
- akku teljesítmény (marha kicsi...)
- SoC (nem ismerem, ezért nem nyilatkoznék de nekem a neve se tetszik)
40ért kínából sokkal komolyabb gépet rendelhetsz - persze csak ha akarsz onnan rendelni - és ezt is 88 doráért hozzád vágják... (~20k)
-
Nézegetem ezeket az "új" kínai retina tableteket.
Melyik soc elég ehhez a jó nagy felbontáshoz? A rk3066 vagy az a31?
Látom "kicsit" lehúzták az allwinner-t... de a rockchip elég lenne-e oda...
Melyik a jobb választás ide? Egyik se? -
Sziasztok!
A 2 pandawill-es telóból megjött az egyik, vámmentesen...
A másik ott maradt és a posta vámszolgálat (vagy mi az isten) vámolja. Hívtak ma, h szíveskedjek vmi számlát mutatni, h mennyi volt a teló.
Mondom:
- 24 usd ott a számlán...
- Hát ne hülyéskedjek azt nem fogják elhinni...
- Csakhogy nekem egy sokkal nagyobb összegű paypal bizonylatom van mert több mindent rendeltem (persze csak a 2 teló van rajta de véletlen se ~20 usd egyik se...)
Kérdem, h mik a lehetőségek:
1. kérjek a kínaitól vmi hihető számlát és úgy levámolják nekem 2. visszaküldik1. nem hiszem, h visszamenőleg ki fognak bármilyen számlát is állítani
2. marad ez, és fizetek egy újabb postát most mondjuk DHL-el (próba cseresznye...)Ez jött meg. Nem rossz cucc (főleg ennyiért), de azért érződik az anyaghasználaton, h nem 100+ ezres cucc. A belsejével/tudásával semmi gondom, gyors mint szél
-
Sziasztok!
Van itt vki aki jártas a vám ügyekbe? Fen akadt 2 db telóm Kínából jövet
Olyan 100k a 2, persze számlán 24 USD van...
A Magyar Postánál van vámolási szolgáltatás ~9500 HUF-ért. Vissza is fax-oltam mindent kitöltve nekik. Mire számítsak? Egyáltalán miért akadt fent? -
Sziasztok!
2 féle (3) soc közt vacilálok: MT6575 & MSM7x27
Melyiket és miért?De konkrét telókat is tudok mutatni:
thl-v11
lenovo-a750melyiket és miért?
-
válasz
kelzsoca #12728 üzenetére
Azért sokat nem kell trükközni
Meg kell öket szépen kérni, h a számlára írjanak 24 usd-t. És nem a kínai "állami" postával kell kérni hanem érdemes kifizetni a +30 usd-t az ems-re és semmi probléma nem lesz az idejutással. A support igen jó ezeknél a cuccoknál is, ök se hülyék szeretnének még vevőket
A gari az tényleg nyomós kérdés. Ez mindenki saját +értékítéletén" múlik. Nekem több termékem van 2+, 4+ évvel no problemával de lehet másnál 2 hét után széthullik szal ez nagyon szubjektív
-
Sziasztok!
Nagynehezen megjött pandáéktól a SmartQ Ten3
Első benyomásom (úgy, h ez az első android-os kütyüm): tetszik, gyors, szépKicsit vastag a kávája...
Ha van kérdésetek megpróbálom megválaszolni
Nekem lenne kérdésem: van vmi gyűjtőhely (nem a market...) ahol jóféle tabletre való cuccok vannak összegyűjtve? Még most ismerkedem a tabletekkel és nem szeretném "hülyeségekkel" telepakolni... -
válasz
gipsztigris #11233 üzenetére
Pont azé kérdeztem, h gagyi e a "belseje"? Keresgéltem a mtk6573 cpu-ra de azon kívül, h minden kínai telóban az van, nem tudtam meg sokat róla...
-
Sziasztok!
Kinéztem agy androidos iphone-t
Szerintetek milyen? Teljesítményere jó? Nem ismerem a prociját... -
A pandawill csak nem tud szerezni nekem ainol aurora-t...
ajánlgattak helyette mindenfélét (+ ajándék szír-szarokat) de úgy döntöttem, h nézek egy 9.7"-ost. Ehhez mit szóltok: SmartQ Ten3 T15. Úgynézem minden van rajta/benne ami kell, esetleg a hdmi hiányzik... -
Beszéltem a "pandásokkal". Arra kértem őket, h ne a valós összeget hanem 30 usd alattit írjanak a számlára, megteszik
És mint kiderült még egy hét az aurora...
thanks for your order .Ok we'll declare 24usd for your customs.By the way the tablet aurora still not in stock, need wait for one more week.
Regards
maria -
Köszi, átnéztem, meguntam és ezt megrendeltem:
Ainol Novo 7 Aurora 16GB Version Android 4.0 Tablet PC IPS HD Screen 7 Inch 1GB RAM Camera HDMI WhiteFél napos tablet gyorstalpaló után, ez jött le:
1. kijelző: 7"-nál min.: 1024 x 600 pixel, IPS
2. proci/gpu: 1 magnál ez a A10 1,2 Ghz határeset a mali 400 meg ott van a szeren. Lehet jó lett volna egy tegra2 de jó lesz ez...
3. ram: 512 min ebbe 1 Gb van, szal tökéletes
4. os: láttam drágábban 2.2 - 2.3-asokat inkább az újdonság felé kacsintgatok (ez 4.0)
5. akksi: 3700 mhA szerintem erre nem lesz panaszom
6. Háttértár: nekem 4 is elég lenne - ebbe 16 van
7. Ami hiányzik: BT és GPS, amikbe van ~100-150 usd-vel drágábbak voltak, inkább nem kellKöszi a segítséget, ha megjön (és érdekel valakit) leírom a tapasztalataimat.
-
válasz
tjb007 #10401 üzenetére
Közben egy jó órás keresgélés után rájöttem
De közben azért ki is néztem 2 modellt:
Ainol Novo 7 Aurora 16GB 7"
ONDA VI40 Elite Version 9,7" - ennek jobb a kamerája bár ez pont nem érdekel...melyiket? és miért?
-
Sziasztok!
Nézegetem a Ainol Novo 7 Aurora-t. Advanced 2-t néztem ki a bluetooth és a gps miatt. Csak van egy kis kavar a leírásba. Felül azt írja:
...
Feature:
Bluetooth,Wifi,GPS,Webcams,Multi Touch,HDMI,G Sensor,Camera
...
lejjebb meg:
...
GPS: No
...
Bluetooth: No
...Ilyenkor mi van? Pont ezért a 2 funkcióért venném a drágább modellt...
-
Sziasztok!
Egy Samsung P6210 Galaxy Tab 7.0 Plus WiFi 16GB-t néztem ki első tabletemnek
Akinek van tapasztalata vele kapcsolatba megosztaná velem? (pro/kontra). Esetleg más típus hasonló árfekvésben? GPS, 3G nem szükséges (csak külsőt lehessen hozzá csatolni ha nagyon kell).
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest