- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Habugi
addikt
válasz
eastone1 #23670 üzenetére
Ha jól tévedek most tulajdonképpen azt mondtad, nyitott oldalappal sem hangos a VaporX Tri-X, ráadásul nemsokára házat is fogsz cserélni egy olyanra aminek bőven jobb a szellőzése mint a mostaninak.
Adja magát, azon zárva lesz az oldallap és még annyira sem lesz "hangos" mint most, viszont fő hogy ne legyen hangos (bár most se az, ergó csukott oldallapal sem lesz hangosabb) ezért kompakt vizet akarsz tenni a 290X-re?!
Mennyire melegszik fel a VaporX 290X az A8 5600K mellett?
-
MPowerPH
félisten
válasz
eastone1 #23668 üzenetére
Nincs, ellenben 2db kompakt-al meg lehet oldani a dolgot, ha a kartyara is akarsz pakolni. Nekem igy nezett ki anno. Bar a 290X ugy isten igazabol kivanja a dupla radit, foleg ilyen keskeny kivitelnel. Nem volt rossz, GPU-t 48 fok-nal megfogta, VRM -re kell figyelni, mert az ilyenkor konnyen elmelegszik.
Az fugg attol, hogy milyen hazad van. Kraken X31, X40 pl... Vagy ugyan ebben a meretben a Corsair vagy CM termeke, ezek mind ugyan azok. Azt hogy megeri e... Jo kerdes. Mondjuk ha belegondolsz, hogy csak egy FC blokk+backplate 40-44k, akkor meg. Foleg, hogy univerzalis.
-
-
Joshi
titán
válasz
eastone1 #22982 üzenetére
Jó de te is tudod hogy ez így fals érték mert ha tuningnál nem is számít a hosszútávú stabilitás de azért egy Benchprogi fusson már le. A játék órajelet meg úgy is kiteszteled de az szerintem elég lesz 1100Mhz-nek is főleg nyáron.
"Miért? Nálad azt jelenti, ha nem írok semmit, hogy BF4?"
Ezt megint nem értem. -
Joshi
titán
válasz
eastone1 #22979 üzenetére
Azért kérdeztem mert nem tudom értelmezni. Azt írtad hogy 1030-ról felhúztad 1250-re, majd valaki kérdezte hogy feszemelés nélkül? Erre te azt írtad hogy igen, aztán meg azt írtad hogy 1250-en nem fut le a Valley de 1150-en stabil. Na de akkor honnan jött az 1250? Azt az órajelet szoktuk maxnak mondani ahol lefutnak a tesztprogik gond nélkül.
(#22979) eastone1 így azért elég félrevezető amit írtál, akkor az én kártyám lehet megy fesz emelés nélkül 1300Mhz-et csak nem szabad semmit elindítani.
-
Joshi
titán
válasz
eastone1 #22976 üzenetére
Na várjunk csak egy kicsit. Azt írtad hogy fesz emelés nélkül megy 1250Mhz-et a GPU de szemetel, aztán utána meg azt írod hogy gond nélkül megy fesz emelés nélkül az 1150Mhz. Most akkor mi van? Az előbb még ment az 1250 is.
Fesz emelés nélkül mennyin megy stabilan ahol mondjuk gond nélkül lemegy a Valley v más teszprogi?
-
Televan74
nagyúr
válasz
eastone1 #22538 üzenetére
Azért mert két magos.Magonként van 2 feldolgozó modul.Sajnos nem lehet valós 4 magosként gondolni rá.
Valley tesztben csak a GPU számít,dobj egy 3Dmark Firestrike -ot.(#22539) Rathrol OC -t csak óvatosan.Power limitet tedd maximumra.Aztán tesztelgesd ki alapfeszen mennyit bír.Aztán ha még van kedved tovább menni az oc -ba, azt + fesz hozzáadásával megteheted.Memóriához nem érdemes nyúlni úgy sem dob sokat a teljesítményen.
-
HSM
félisten
válasz
eastone1 #22535 üzenetére
A legtöbb házba fordítva is beszerelhető a táp, és akkor felülről porszívózza a porszűrt levegőt a gépből. Nálam is úgy volt, mondjuk a Seasonic Fanless-t máshogy nem is ajánlják.
Azért kis direkt szellőt adtam neki felülről.
Amúgy mindig figyelj arra, több fújjon befelé, mint ki.
Nálam is így van az FT01 kialakítva, 2 nagy 18-as befúj (egy elöl, egy felül), egy 12-es ki hátul, a többi (meleg)levegő meg urasan távozik a kivágásokon a túlnyomástól.
-
HSM
félisten
válasz
eastone1 #22531 üzenetére
Köszi! Pláne élőben szép, fotón nem jön teljesen át, mennyire szépen megmunkált.
A Define R4 jó kuckó, ésszel berendezve, kiszedve a felső HDD-fiókot és nem is drága.
A komplett, 0-ról épített vízhűtést én is 100K magasságára számoltam, proci+VGA, ami tetszett volna, igényesen, halkra megcsinálva, használt cuccokból. Nem olcsó. -
HSM
félisten
válasz
eastone1 #22515 üzenetére
35K csak a blokk a VGA-ra, ne ferdíts, azt magában a hajamra kenhetem... Kellenek még csövek, pumpa, csatlakozók, ventik, radiátorok, tartály, blokk a CPU-ra, esetleg a VRM-ekre, tudom, mennyibe kerül egy normális víz, zajmániásként természetesen végiggondoltam, mint alternatívát.
Halkan megjegyzem, vízhűtésnek is kell egy jó, minőségi ház, halk ventikkel, szóval a kuckót normális ventikkel sehogyansem úszod meg 20-30 ezres alatt.
A 60 ezres "plélemez" pedig egy gyönyörű kidolgozású, szálcsiszolt alumínium ház, gyárilag 2db kb. 12 000 forint értékű szuperhalk 18cm-es ventilátorral, és egy 3-4000 forintos kategóriájú 12-essel. Ja, igen, full porszűrőzve, amit tök könnyen lehet takarítani, szuper szerelhetőséggel (oldallap rögzítés pl. egy kallantyúval), ja, igen, és végig a ház két oldala vastagon hangszigetelő szivaccsal borítva.
Mellesleg, nem újonann vettem, használtan pedig 20-30K-ért már meg lehet kapni, ha épp van eladó. Ennyiből normális vizet az életben nem hozol össze, nemhogy hangszigetelt házat, csúcsminőségű ventilátorokkal, normális szellőzéssel, elegáns megjelenéssel. -
-
-
-
fatal1ty1984
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- MotoGP & WSBK
- Nintendo Switch 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged