- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Trix 290 70-ért ~1 év garival jó vételnek számít?
-
Scholes9
nagyúr
Köszi
Le is tettem róla közben, biztos nagyon hangos, illetve a tápot sem akarom kicentizni, bár szerintem semmi gond nem lenne...
-
Scholes9
nagyúr
Ez megéri 80-ért? Félek, h a kártya hangjától elszáll a gépem majd...
-
Scholes9
nagyúr
A kártyát biztosan nem húznám, max a procit. Anno a VX 550 simán vitte a a 4Ghz-re húzott 950-et az MSI 290 Gaminggel, ami alapon ment. Az 492W-ot adott le az egyben hagyott 12 voltos ágán, a mostani XFX-em 456-ot tud. Ezt valszeg nem kéne kihagynom, postával el tudom hozni ennyiért...
-
Scholes9
nagyúr
Hali. 80-ért jó vétel egy 1,5 év garis, dobozos Vapor x 290 megbízható eladótól?
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
DroiDMester #23174 üzenetére
Ez komoly nagyon, de ha már ennyit ráköltenék akkor inkább cserélek GTX 970-re, úgy néz ki Giga g1-re
-
Scholes9
nagyúr
válasz
DroiDMester #23119 üzenetére
Nah frankó. Tehat amit linkeltél Scythe hűtőt abból 2-vel is bőven halk lenne? A masik verzió h cserélek GTX 970-re.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
DroiDMester #23116 üzenetére
Kb már csak az a kérdés, h ref nyákja van-e az MSI Gaming 290-nek
Tehát, h rábírom-e szerelni a kártyára
-
Scholes9
nagyúr
Erre milyen 2 ventit lenne érdemes rakni, hogy nagyon halk legyen? Az egyik csavaron van a backplaten a kártyán a kis matrica, amit le tudok szedni úgy, h ne legyen baja így garinál nem lesz probléma.
-
Scholes9
nagyúr
Elég durva, h 85 volt kb 1,5 hete az MSI Gaming 290, most meg 100k
-
Scholes9
nagyúr
válasz
DroiDMester #22901 üzenetére
Értem. Halksagban nem lenne különbség az Hybrid 2-hoz képest?
-
Scholes9
nagyúr
Nem tudja valaki hogy az Msi Gaming 290-re ra lehet e tenni az Arctic Cooling Hybrid 2 hűtést garancia vesztés nélkül? Mert ez igen nagy eséllyel megoldaná a melegedés es hangosság problémát.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
DroiDMester #22867 üzenetére
Hangkartyat kieszedtem javult valamelyest. A mugen marad valamivel a procit is le kell hűteni...lehet inkabb eladom és nem lesz gondom...
-
Scholes9
nagyúr
Igen azt is kiszedtem. Mindjárt csinálok képet, amúgy meg újrapasztáznám, csak nem tudom, h ugrik-e a gari, illetve, h szét tudom e úgy szedni
Tegnaő este munka után egyelőre eddig jutottam, csak nagyjából átraktam a gépemet a Hafba, de biztos kell még alakítani rajta. kb 11-ig csináltam örültem, h pöccre indult a gép egyáltalán
-
-
Scholes9
nagyúr
Azzal mit lehet kezdeni, h youtube alatt ne tekergesse 70 fokon a kártyát 😣
-
Scholes9
nagyúr
válasz
kulcsarbence #22773 üzenetére
😅
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Milka 78 #22681 üzenetére
Amikor tuningoltam a procimat akkor volt kék halál, míg be nem lőttem stabilan a 4 ghz-et, lehet h valóban kell még fesz neki, kipróbálom, köszi a tippet, remélem megoldódik
85 foknál tovább nem melegszik a kártya egyébként, az a max. De inkább a 80-83 fok ami között ugrál.
-
Scholes9
nagyúr
Kék halál az mitől lehet? Egyelőre csak az MSI gaming app OC módjával játszottam, de lehet, h sok a kártyának? Volt már pár kék halál, most megnézem anélkül
GTX 570-el nem csinálta a gép
-
Scholes9
nagyúr
Igy van. Itt az a gond ha Bekapcsolom akkor nem atlag kb 50 fps lenne a jatek, hanem kb 15-el kevesebb. Tehat v Sync nélkül very highon fxaa-val 1920-ban nagyi szépen fut csak v Syncel nem na mind1 holnap ugy is törlöm inkabb bf4-et erőltetem 😄
ordogg: Holnap megnézem most munkában vagyok 😃
-
Scholes9
nagyúr
válasz
SSJPeter #22582 üzenetére
Így van. Lényege az hogy eleg sokat csökken az fps ha bekapcsolom a v syncet. Egyelore csak a Crysis 3 ilyen pl bf4-ben nincs ilyen gond. Tearingre gondoltam persze. Tudom h ez normalis jelenség ha nincs belőve a v sync ezért kapcsolom be. Na mind1 ugy is csak "kipróbálás" szinten neztem meg a crysist😊 ugy sem vinnem végig...mondjuk nem tudom mitől lehet v sync bekaplcsolasakor jelentkező fps csökkenés. Bar asszem anno a Crysis 1 is hasonlóan muzsikált...
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Crysis 3-ban miért van az, hogyha v-syncet bekapcsolom akkor kb felére esik az fps
Akárhogy állítom driverből (is), nem frankó, ha kikapcsolom akkor gyönyörűen fut a játék, viszont "csíkos" lesz a kép középen...
-
Scholes9
nagyúr
Na ugy néz ki jövök egy MSI r290 Gaminggel. 80-ert veszem 2,5 év garival csak nem bánom meg
-
Scholes9
nagyúr
Hali, egy ilyen kártyát elbírná a gépem? Tápra gondolok
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Szerintetek érdemes lenne lecserélni a kártyámat egy R290-re? Kb 40-et kellene ráfizetnem.
zimi1991: Igen az 570-et jó lenne lecserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest