- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
válasz
kalozhun100 #3348 üzenetére
Nem hinném, hogy szaroznak. (Velem normálisak voltak, amikor a szarabb hűtős kártyát kaptam meg, akkor sikerült szép kedvezménnyel megszerezni 34k-->29,5k).
De ha igen, akkor előadod a vérig sértett vásárlót, hogy mit képzelnek ezzel a hozzáállással. Ha még mindig szaroznak akkor elkezded azt ecsetelni, hogy eddig mindent náluk vásároltál (esetleg hozzáteheted, hogy nem kis tételeket), és meg voltál elégedve a dolgokkal, de ezek után be sem fogod abba a boltba tenni a lábad, nemhogy vásárolni valamit is (erre ugranak, mert a vásárlókból van a hasznuk).
Ha még a fentiek sem elegek akkor határozottan megmondod, hogy: "Jól van, majd a fogyasztóvédelem (ez egy univerzális varázsszó bolti ügyintézésnél, ha valami nem úgy megy mint ahogy kéne) eldönti, hogy jogos-e a panasz". Ez után már biztos, hogy cserélik.Remélem tudtam segíteni.
-
válasz
kalozhun100 #3350 üzenetére
Furmarkot. 10 perc alatt felfűti a kártyát maximumra, meg stabilitástesztnek is használják cégeknél.
-
TIT
veterán
válasz
kalozhun100 #3346 üzenetére
Ha sűrűn csinálja akkor nekik is fogja,de még írhatsz az asusnak is.
-
Martin97
aktív tag
válasz
kalozhun100 #3346 üzenetére
Levideóztad, megmutatod nekik és vered az asztalt, amíg ki nem cserélik.
Ha meg utána is gondok lesznek vele akkor add el, és válts valami másra, hogy ne szívj vele. (Legalábbis én ezt tenném.) -
TIT
veterán
válasz
kalozhun100 #3343 üzenetére
Úgyis rendszeres marad,úgyhogy spóroljál meg pár hetet és gariztasd.
Tele a net ezekkel a hibákkal,nekem a hadverker 2 nap alatt cserélte.(Állítólag jópofaságból,mert a kollegánál jó volt,amit nem hiszek)jimmyke_92: Nekem cx-400-as táppal megy és a proci 95W-ot eszik,úgyhogy nem a táp hibája.
-
Martin97
aktív tag
válasz
kalozhun100 #3343 üzenetére
Próbáld meg visszaállítani a rendszert egy régebbi állapotba (mielőtt elkezdett csíkozni), talán segít.
Vagy húzd újra az egészet, és whql driver minden egyéb szar nélkül.
A bios ilyen jellegű anomáliát nem fog okozni, meg az elektromos rendszer sem (az aki ezt kitalálta egy vadbarom, mert ez olyan, hogy vagy van vagy nincs, köztes állapot nincs, persze lehetnek valamekkora ingadozások, de azt a táp kiküszöböli).
Ha továbbra is csinálja akkor garancia. Bár ha tesztprogramok alatt meg stabil akkor a hardverhiba is csekély esélyű, bár lehet, hogy az alacsony órajelű állapotokat nem bírja valamelyik alkatrész. -
válasz
kalozhun100 #3341 üzenetére
Micsoda bullshit válasz. Aki egy kicsit is jártas, ezeket már rég végigjárta. Mindenre a bios frissítés se lehet válasz! Azért az nagy szopás lenne ha más gépben meg nem lenne ilyen csikozodás. Akkor aztán szűrd ki hogy mi csinálja.
-
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100 #3339 üzenetére
Elküldtem nekik a videót ezt üzenték vissza.
"
Ha csak alkalmanként fordul elő a probléma, akkor véleményem szerint külső hatás is okozhatja. Mostanában a viharos időjárás eléggé kedvezőtlenül hatott pl. az elektromos hálózat stabilitására.
Mindamellett javasolt, hogy a VGA-hoz és az alaplaphoz a BIOS frissítések kiadását a gyártóik weboldalán ellenőrizze, és szükség esetén azokat frissítse.
Amennyiben nem szeretné, nem érez kellő önbizalmat, biztonságot az esetlegesen szükséges frissítésekhez, szervizünk is áll rendelkezésére.Mindamellett a memóriát a Memtest86+ 5.01, a videokártyát pedig különböző benchmark programokkal (mint pl. Unigine Heaven, Final Fantasy XIV, Unigine Valley, különböző verziós 3D Markok, FurMark, stb.) célszerű tesztelni.
Ha a VGA-n található BIOS kapcsoló, javasolt a másik állásba átkapcsolva is tesztelni. Az említett átkapcsolást kikapcsolt számítógépnél kell elvégezni.Ha a probléma rendszeressé válik a fentiek elvégzését követően is, garanciális ügyintézés lehet indokolt."
-
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100 #3338 üzenetére
Írtam az iponnak, azt írták írjak a garanciás részlegnek, most várom a választ.
-
válasz
kalozhun100 #3336 üzenetére
Erre én is kiváncsi vagyok.
-
Melorin
addikt
válasz
kalozhun100 #3309 üzenetére
Többet is kipróbált, kétféle windowsal is
Vagy csak kamuzna?
-
Melorin
addikt
válasz
kalozhun100 #3307 üzenetére
MSI 7790 oc 1GB. 20-ért adtam.
Látja a gép a kártyát hisz driver install előtt van képe. -
keke69
őstag
válasz
kalozhun100 #3195 üzenetére
+1
-
Johni5
őstag
válasz
kalozhun100 #3128 üzenetére
[link] Ha nem megy,segítek.
-
TIT
veterán
válasz
kalozhun100 #2705 üzenetére
Nekem 260X-el jól ment 1280-ba 2gb-vel,de azt meg is ette(minden maxon)Phenom II X4 925.
Ha lejjebb veszed akkor megy 1gb-vel is. -
Joe.36
addikt
válasz
kalozhun100 #2705 üzenetére
Nem ismerem, de szerintem ez a kártya Full HD ban vérzik el... Kevés oda a GPU és a 128 bit.
-
Joe.36
addikt
válasz
kalozhun100 #2648 üzenetére
Nálam ilyen hiba nincsen, csak néha a filmnél elmegy a kép, de most nem csinálja... nem értem...
-
Joe.36
addikt
válasz
kalozhun100 #2636 üzenetére
Nálad hogy mikor jön elő? Nekem film nézés közben csak, akkor is csak néha ritkán...
-
Lacccca87
addikt
válasz
kalozhun100 #2636 üzenetére
Csak akkor kötelesek cserélni ha nem tudnak ugyanolyan VGa-t adni, illetve ha csak megegyező teljesítményű kártyát tudnak adni akkor választhatsz hogy elfogadod-e vagy sem. Ha jól tudom így működik a jogszabály szerint.
-
ak26bago
csendes tag
válasz
kalozhun100 #2582 üzenetére
Esetleg 42-44k-ért r7 265. Azzal elvileg nincs probléma.
-
Gainka
őstag
válasz
kalozhun100 #2280 üzenetére
Rakd fel a gyári lemezen lévő drivert.
-
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100 #2271 üzenetére
Valaki?
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
kalozhun100 #2187 üzenetére
Tettem vele egy próbát, az "AMD Display Driver" felrakása után nem ad ki jelet a monitor felé. (Asus R7260x, W8.1x64) Maradok továbbra is a 13.20-nál.
-
Sanyi19
őstag
válasz
kalozhun100 #2191 üzenetére
Én most raktam fel a Windows 10-et, 14.9-es catalystal, eddig tökéletes minden.
-
Sanyi19
őstag
válasz
kalozhun100 #2187 üzenetére
Már rakom is fel és tesztelem.
-
Ger_man
senior tag
válasz
kalozhun100 #2181 üzenetére
Szia!
Angol levél az UBI supportra. De talán a játék topicjában kérdezd
-
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100 #2150 üzenetére
Erre valaki?
-
válasz
kalozhun100 #2170 üzenetére
hwinfo32 v 64 + Rivatunerstatisticsserverre esküszöm, hwinfoban OSD(RTSS)-t beállítod, sőt, úgy inditod hogy csak a sensorok induljanak azok is minimalizálva.
ezen felül ha gadgetet/widgetet akarsz mindenképpen akkor 8gadgetpack majd systemmonitor II gadget. De inkább ez is ment volna a win8 topikba.
-
törölt tag
válasz
HWiNFO + hozzá a saját vagy 3rd party gadget: [link]
-
TIT
veterán
válasz
Másikat én se tudok sajna,esetleg rainmeter.
Askformore :14.4-es drivert kér a wolfi és gyorsít is valamit vagy tedd fel a 14.7-et.
Ha nagyon belassul lépj ki és vissza. -
keke69
őstag
válasz
kalozhun100 #2168 üzenetére
A GPU-Z miért nem jó?
-
törölt tag
válasz
kalozhun100 #2002 üzenetére
Energiatakarékosság. Ha elindítasz egy játékot átvált a maximum elérhető sebességre.
-
válasz
kalozhun100 #2002 üzenetére
nem annyival megy, nagy valószínűséggel, arról van szó hogy ha nincs a gpu terhelés alatt, -visszaveszi a sínt 1.1-re.
-
Steelmanus
addikt
válasz
kalozhun100 #1975 üzenetére
Van friss GPU-Z v0.7.9 lehet a Tied regebbi, az is mutatja, ahogy Kabalabula is irta.
(#1976) TIT Eppenhogy nem, a Hynix nagyon is jo memoria, lehet huzni is rendesen.
-
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100 #1974 üzenetére
-
Steelmanus
addikt
válasz
kalozhun100 #1971 üzenetére
Radeon MemoryInfo 1.005
Jo mas karira is, nemcsak az Asus-ra.
Megeloztek -
Tournament
aktív tag
válasz
kalozhun100 #1971 üzenetére
TechPowerUp GPU-Z kiirja
-
Tournament
aktív tag
válasz
kalozhun100 #1968 üzenetére
hynix vagy elpida ramos a kari ? nekem is ez van most egy gépbe beszerelve amit ismerősnek adtam el Sapphire HD7790 DUAL-X OC 1GB
ha elpida ramos tudok segiteni benne mivel 2013 oktoberi bios van a haver kariján
-
TIT
veterán
válasz
kalozhun100 #1889 üzenetére
Akkor menj vissza 13.12-re.
-
TIT
veterán
válasz
kalozhun100 #1887 üzenetére
Próbálj másik drivert,nekem egyszer csak abbahagyta.
-
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100 #1878 üzenetére
Erre tudna valaki mondani valat? Hasonló jelenség? Mi tévő legyek?
-
szkink
aktív tag
válasz
kalozhun100 #1675 üzenetére
Nekem a 4670 csinálja ezt de egy próbát megér.Már csinálom is
köszi.De nem értem hogy az egyikkel csinálja a másikkal nem.
-
TIT
veterán
válasz
kalozhun100 #1661 üzenetére
Pc-ről tv-re kötve filmet.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
kalozhun100 #1649 üzenetére
Szerintem igen arra gondolt. Mondjuk az tényleg meg tudja izzasztani a gépet... az enyém közben szinte használhatatlan lesz
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
kalozhun100 #1533 üzenetére
Hát én nem a fekete képpel vittem vissza, hanem az ASUS R260X OC minden hibájával.
Első alkalom csere. kb 3 hét kereken 15 munkanap.
Második alkalom ugyan azok a hibák így jött a mail kb 3 hét után, hogy se javítani se cserélni nem tudják szóval pénzvisszafizetés / másik termék, ez is kereken 15 munkanap. Ipon-ban nem sietik el a gariztatás de nagyon korrektek és segítőkészek. -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
szerintem ez nem a gpu baja csak simán driver gond és lehet hogy a régebbi lapkészletekkel sem jön ki igazán ilyen böngészés közbeni fekete téma nekem is volt de csak az elején azóta sem
-
laychi
veterán
válasz
Voltak akik vissza vitték ilyen olyan hibákkal,mindenkinél volt valami.
Csak nem tudom melyik boltokkal álltak kapcsolatbanHa vissza olvasol sokat,meg benézel gtx750Ti topicba,meg esetleg jobb teljesítményű kártyákéba,biztos,hogy ott lesznek valahol aktívan.
-
woodworm
veterán
válasz
Tudtommal volt, de ott a szervizes felülvizsgálat alatt is produkálta a tüneteket. Az enyémen pl. olyan ritkán jelentkezik, hogy esélyem se lenne emiatt cseréltetni.
-
laychi
veterán
válasz
kalozhun100 #1531 üzenetére
ráfizetéssel cserélheted valószínűleg,vag ha van azonos áron,akkor arra,megpróbálhatod a pénzt is visszakérni,ugyanis a garanciális jogok-ban nem szerepel a levásárlás fogalma.
Vagy árleszállítást vagy pénzvisszafizetést lehet kérni,illetve,ha te akarod,akkor választhatod a levásárlást is.
[Garanciális jogok ] -
laychi
veterán
válasz
kalozhun100 #1529 üzenetére
hogy elküldik a nagykernek vagy a szervízbe,leellenőrzik,aztán 1-2 hét visszajön,hogy jó,aztán viszed megint vissza,hogy sajna nem ok a dolog.
cserét kérsz más fajtára,mert ez reménytelen.
kb ez. -
laychi
veterán
válasz
kalozhun100 #1526 üzenetére
Selejt ez a bonaire,ennyi...
-
Grave_444
nagyúr
válasz
kalozhun100 #1128 üzenetére
25k körül.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
kalozhun100 #1126 üzenetére
Az is van már 60-ért.
-
Martin97
aktív tag
válasz
kalozhun100 #1124 üzenetére
Igen, de minimálisan többért 7970-et is kapsz [link]
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
kalozhun100 #623 üzenetére
Eleinte Win7 64bit alatt ment a kártya 13.12-es driverrel ( mással és régebbivel sajnos nem) de ott ugyan úgy fent állt a probléma ezért is tértem át a Win 8-ra hátha ott nem.
És most nézem, hogy korábban írták hogy a kártya 0%-os kihasználtság alatt nem veszi vissza az órajelet. Ez a "probéma" nálam is fent áll maximális órajeleken fut a kártya...
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
kalozhun100 #598 üzenetére
nekem a 6770 csinálta zöld csíkkal és az ram hiba volt
-
Speed®
titán
válasz
kalozhun100 #591 üzenetére
Egyelőre amíg összekaparom a lét egy 680ra, 480 került a helyére.
Nem tudtam kibékülni a microlaggal GTA4 alatt, és a drivertémával.
Ettől függetlenül jó kártya, csak szerencse kell hozzá meg türelem.
Giga/1GB volt, EKL Heidivel szerelve, 29ért adtam el, 2.5 év garival. -
CirrMee
addikt
válasz
kalozhun100 #561 üzenetére
13.12, ha gond adódna vele, 13.9.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest