- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
Nem olvasom az elejénél fogva stevve 3 percel hamarabb lett kész a topikkal mint én XD
Ti most jöttetek ide,hogy ezekről semmit nem tudtok?
Akkor elöször olvasgassatok,mielőtt hülyeséget írtok!
260X sokkal jobb mint a 7790,ami szintén oc-s.
A 260x-et gyárilag szét húzták és ezzel rá is vertek még 30 watott a tdpre.... sőt még a sapphire nagyon sokáig egy ilyen olcsó alu tömbös egy ventis szart árult ugyan azon az áron mint a fasza hütövel szerelt egy illetve két ventivel rendelkező 7790 sapphire modellek.
A 260x-el elkurták a jo kis 7790-et szeriat amit meg kivezettek a piacrol....
Ha annyira menne a 260x akkor most sem egy butitott (vagy inkább optimalizált) 360-t dobnak piacra...
Egyedül a asus 7790-el volt nagyon sok probléma de az meg maradt a 260x szeriaban is. -
Gainka
őstag
Nem olvasok vissza mivel volt HD 7790-en és akkoriban még a 7750-7770 topikban volt utána lett saját topikja, na szoval a kezdetek óta olvasom a történéseket vele.
Te eddig azt mondtad 260xed van mi meg azt mondjuk azzal van a több probléma nem a hd 7790-el akkor most mit kavarsz megint
-
Gainka
őstag
válasz
Fotonhámozó #3713 üzenetére
Erröl beszélek, hogy az asus, és még hány ember gondolkodik most igy hogy eztán majd nvidiat vesz mert nem képesek javítani a hibákon, AMD-t sem értem hogy hogy nem tesz az ügy érdekében. Vicc.
-
Gainka
őstag
Na ennyi Nagya21-nek is már jó rég óta meg van.
Az a mindenki meg max az aki betéved ide, biztos van olyan is aki szidja és nem ismeri ezt az oldalt az összes többi elégedett vele.
De nem is értelek már egyszer dicséred egyszer utálod....
A tisztán látásért elmondanám hogy a 7790-el nem volt annyi gond mint a 260x-el.
A 260xet túlhúztak gyárilag változtattak a 7790-hez képest igy több kártya hibázott mint 7790, de föleg az asus 260x.
De ezt sem tudom megérteni hogy ha észreveszik a széria hibát miért nem tudják javítani... szánalmas -
Gainka
őstag
(nem keresem vissza mert) Szóval még mindig azt hiszed hogy a hd 7850 az r7 265 fejlettebb a z r7 370-nél ?
Pont arról beszélek hogy teljesítményével nincs baj, azzal van baj hogy még a legelső gen. gcn és pont ezért pikkel rá mindenki, meg mert a 3xx-es seria összes többi tagja újabb gcn. Többször nem írom le.
horror áron
Igazad van spórolhattam volna egy 5 ezrest hardver apron, kevesebb gari, és még csak olyat sem volt amilyet én akartam.
Gondolom ha 260x-et vettem volna újonnan nem őrjöngnél velem 3 napja
Ja és még azt hozzá teszem hogy, ahonnan én vásároltam nem volt már csak 1 gigás 260x, a többi kifutott.
És valószínűleg tartom hogy a 360-at is azért adták ki butítva hogy stabil legyen, tuti ne legyen vele probléma.
De ez csak a saját gondolatom. -
Gainka
őstag
Meg mindig nem értem miert akarod azt hinni hogy fogalmam sincs az egeszhez. Kepzeld tudom mit tud a 750 ti es asszem irtam is hogy atmeneti vga lesz.
Ha husszutavra terveznek ezen a szinten akkor a 260x-et valasztom es igy szoktam ajanlani is.Ezt:
A 370 meg nem tud egy jópár feature-t amit az előzőek igen,Kifejthetned kivancsi vagyok ra.
-
Gainka
őstag
válasz
woodworm #3693 üzenetére
Te sem érted, ha azt mondod a 360-ast áttervezték a 260-ashoz képest
Áttervezték nem tervezték, az a lényeg nem ugyan úgy adták ki mint előzőleg ennyi.
Nekem mindegy hogy forgatod ki a szavaim ha a TFLOPS és a tdp sem egyezik akkor nem lehet egy az egyben átnevezett mert valamit csak baszkuráltak vele nahhh -
Gainka
őstag
válasz
woodworm #3691 üzenetére
Te sem érted.
Ezt még le írom aztán befejeztem.A 2xx sorozat teljes HD 7xxx átnevezés kiv a hawaii-t meg a bonairet. A 3xx sorozat is de a 370-est kivéve már mind újabb, az az nem a legelső gcn chiopböl állnak.
Ezét pikkel mindenki a 370-re. Érthető már mindenkinek?(#3690) TechN7ne Ilyen hűtése volt az enyémnek is, jó kis kártya
-
Gainka
őstag
Én is részese voltam a topiknak még annak idején egy Sapphire HD 7790 és az ég egy adta világon semmi bajom nem volt vele. Mondjuk a teljesítményével sem mert akkor még 1440x900-ba nyomultam
.
Utána jött a gtx 760 ami más univerzum (de eladtam nyáron). Most elgondolkodtam rajta hogy megint bonaire kártyám legyen, de mivel úgy is átmeneti lesz értsd: max 1 év, ez a kártya így kipróbálok egy gtx 750 ti-t.
Viszont a következő seriát nagyon várom ha jól sikerül biztos vissza térek amd-re -
Gainka
őstag
Engem cáfol meg, nem téged
Azert huzzák le mert a 3xx sorozat a370-est kiveve ujabb gcnre epulnek mig a 2xx egy az egyben atnevezes, persze hogy kakukk tojas a 370. Pedig jol ossze raktak keveset fogyaszt es teljesitmenyben is jo. Minden fele keppen ajanlottabb mint egy 265 azon az arszinten.
A 750 ti erosebb a 260x-nel, es hogy butitott
teljesen mindegy mert nem ezekkel a kartyakkal fogjuk ki elvezni a dx 12-t. 750 ti plusz ketezerbol nem kapsz 265-t, hasznaltan mar igen.
-
Gainka
őstag
r7 370
r7 265
Szerintem még a prohardveres teszteket sem olvastad el.
A 750Ti-re pénzkidobás 41000.-
Ha valaki 40 ezres keretböl akarja a legerősebbet venni ? -.-"
-
Gainka
őstag
Predator92
Ird be googli kepekbe hogy r7 360 spec meg a tobbi kartyat mind a negy bonaire elterő.
-
Gainka
őstag
Igen kicsit gyengébb de átmeneti kártya lesz, a g3220 mellé majdnem mindegy melyiket veszem.
Ha kb 40-43 ezret szán az ember uj video kártyára még ha számításba vesszük az r7 370-et is, amit elég jol rendbe szedtek mert majdnem hozza a 270-es szintet, még akkor is gebasz van mert r7 360 pl a giga most 33 ezer, de 370 már nem fér bele hisz 45 töl indul plusz posta költség 47.
Legnagyobb teljesítményt akarom kihozni a pénzemből muszáj vagyok 750 ti-t venni
(#3675) Tiby_83 (iponon a giga most nagyon jó árban van)
450 táptól ne flj, nekem 400-as hexa van és több mint fél évig használtam gtx 760-et.
-
Gainka
őstag
válasz
Predator92 #3671 üzenetére
Néztem spec képeket az r7 360 nem átnevezett 260. De nem találtam még tesztet ahol kiderülne hogy hány %-al gyengébb a 260x-töl. Vagy egy szinten van e a hd 7790-el. Nem is ertem hogy ez egy tesztelot sem erdekel. De viszont lehet vasarnap 360-t rendelem a 750 ti helyett.
-
Gainka
őstag
válasz
#85552128 #2725 üzenetére
plusz nem csak az uj játékokbol áll a világ.
Nem 8 éves játékra gondoltamde játékra felesleges számításba venni.
neked
Van akinek számitásba jön van akinek nemÖssze szedjem még hogy beszelsz el mellettem?
Senki nem a te igényedhez méri a procit amit venni fog, te neked kevés másnak elég, aki nem vágja annak meg normalisan le szoktuk le irni mire elég. ennyi.Off->vége.
-
Gainka
őstag
Lesznek olyan játékok, de nem mind, plusz nem csak az uj játékokbol áll a világ.
(#2720) Szaby59
Átmenetileg jó az IGP ha épp nincs más, de játékra felesleges számításba venni.
Ez már annyira eröltetett és fölösleges hogy eldölök a fotelban mikor ilyet olvasok. Van akinek számitásba jön van akinek nem. Nahh ennyi. Én oldalamról ez annyit tesz hogy cod 4 multiztam az a4 5300-al semmi gondom nem volt. És egy a4-es árán nem veszel procit és vga-t.
(#2721) Joe.36
De azért lehet vele játszani is.
Aztán idővel meg vettem hozzá egy R7 260 X OC 2 GDDR5 GIGA REV 3.0.
Most nekem így jó, lehet hogy drága az APU. De ha behalna a VGA akkor is tudom használni a gépet szinte mindenre....Tökéletesen egyet értek. Én a kis a4-es mellet 2x cseréltem vga-t. Elég sokáig nem tudtam volna gepezni ha nem apum van.
-
Gainka
őstag
válasz
NyuszyCaster #2633 üzenetére
Nem akarok beleszólni de azért durván elhivatott vagy. Biztos tudod mit csinálsz de a proci árával össze adva már erősebb félkonfigot is vehetnél.
-
Gainka
őstag
válasz
r3dsnake #2580 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam hogy neked 7790-ed van hogy hogy ennyire bajos aztán látom asus. Na most azt tudni kell hogy az asus valamit nagyon elcseszett a 7790-el és a 260x-el is. Nekem Sapphire 7790 volt tökéletesen müködött és az uj gazdájánál is tökéletesen müködik. Ha be irod itt a keresöbe hogy asus látni fogod hány ember szivott vele.
-
Gainka
őstag
válasz
NyuszyCaster #2551 üzenetére
Pedig jobban jarnal igp procival. Pl 6600k
Partxxx
32k lapra, meg amd fannak is bekekul a szeme ha szamit a love. -
Gainka
őstag
-
Gainka
őstag
válasz
szegecs-hun #2345 üzenetére
Hali telepítsd fel a gyári lemezen levő drivert.
-
Gainka
őstag
válasz
raisechip86 #2339 üzenetére
Ezzel a kártyával az az, az r7 260-assal nem nagyon hallottunk, speciel én még nem is olvastam rola semmit itt a topikban. De józan paraszti ésszel
Valószínűleg ha van is sokkal kevesebb mint a túlhajtott 260x-en.
Állítólag azért van sok probléma a 260x-el mert nagyon tul van húzva a bonaire gpu, a 7790 ami nekem is van best buy kari volt nem is sok gond volt vele talán az asus megoldásokkal volt jobban, az r7 260 kicsit gyengébb a 7790-nél le van benne tiltva egy-két cuccos, ezért ugy gondolom nincs vele annyi probléma.
-
Gainka
őstag
Minek altatjátok a gépet?
Ha gépezek->gépezek, ha kimegyek 5 perce még a képernyővédő sem megy mert ugy van be állitva, komolyan ti nem is akartok tenni ellene, ezzel szerettek együtt élni?!
-
Gainka
őstag
válasz
CirrMee #2282 üzenetére
Ezt most hogy érted? Én is probàltam feltelepiteni a legujjabbat de mar telepiteskor hibat ir ki beragtam es ment is vissza a gyari. Legujabb jatekokkal megy stb nincs semmi gondom vele. Akkor minek eroltessem az ujat? Szerintem userek 90%-nak semmi oka feltelepiteni az uj drivert.
-
Gainka
őstag
válasz
kalozhun100 #2280 üzenetére
Rakd fel a gyári lemezen lévő drivert.
-
Gainka
őstag
Nahh végre megjött az i5, leváltotta a kis pentiumot, egetverö a különbség
G3220+ HD 7790 1440x900 medium
2014-10-02 21:03:16 - bf3 Caspian Border 27/32
Frames: 4790 - Time: 60000ms - Avg: 79.833 - Min: 62 - Max: 97I5 4440+ HD 7790 1440x900 medium
2014-10-05 10:17:13 - bf3 Caspian Border 29/32
Frames: 6972 - Time: 60000ms - Avg: 116.200 - Min: 103 - Max: 130A monitor még a régi de cserélem valszeg a kis felbontás miat van ennyi fps-em.
Igazábol még ultrán is több fps van mint a pentiummal low beállitásokkal annyira limitált.A számokon kivül, érzésre sokkal folyékonyabb folyamatosabba játék. Késöbb nézek más gémeket is.
-
Gainka
őstag
Felraktam Muahhahaha
és ki irta nekem hogy hiba a telepités közben ilyenkor mi van ?
-
Gainka
őstag
Nagy kár volt az amd-nek hozzá nyulni a 7790-hez, nekem semmi gondom nincs vele kop kop miota meg van.
A felébredést meg hadjuk mert csak felidegelem magam rajta. Ez az alvo mod mai világban szinte teljesen fölösleges "szerintem" mert ha ott hagyom a gépet offolom a monitort szinte semmit nem fogyaszt a gép ha vissza ülök akkor meg monitor on és ennyi.
-
Gainka
őstag
válasz
GGenius #1495 üzenetére
bf 3.ban kevés hozzá az tuti, de viszont! legtöbb single player játékban "elég" alá a pentium.
Bf multiban avagy akármilyen multiban felesleges high grafon jatszanod, nem kell a sok tárgy meg csill villi grafo, az kell hogy jol láss minél jobban látszodjon az ellen. és minöl több stabil fps. -
Gainka
őstag
válasz
harusakura1 #1433 üzenetére
ipon.hu/webshop/product/sapphire_11222_07_20g_r7_260x_1gb_gddr5_oc_pcie/690097
-
Gainka
őstag
válasz
harusakura1 #1431 üzenetére
asus gigát nem merem ajánlani, Ez amit linkeltél a legolcsobb 260x és szerintem a leggyengébb is a hütése de sokan irták már itt forumon hogy elég neki tehát ha 30 a keret akkor ez van. 35-ért van höcsöves sapphire és msi szerintem ezek a legjobb 260x-ek. Ezek fölött már nem erdemes gondolkodni 260x-ben mert 40 körül már 265 kezdödik.
A driverekkel meg az a véleményem hogy ugyan ugy van nvidia amd oldalon hiba csak mivel középkat. többen vesznek (nem veletlen) ezért több hiba is mutatkozik.
Általában mindegyik karival meg lehet találni a meg felelö drivert, söt sokszor a játék válogatja mivel jatszol. Pl visszab olvasol hibádzik neki nfs-ben ha nem játszana az nfs-el lehet nem is lenne gondja (ha más játékokban nincs hiba) -
Gainka
őstag
válasz
harusakura1 #1427 üzenetére
Hali
Én azt mondom hogy a hőcsöves sapphire ( az a fajta ami a 7790-en volt) vagy msi. -
Gainka
őstag
-
Gainka
őstag
Kellemesen csalodtam megint a kis pentiumban, mig az a4-el játszhatatlan volta Metro LL, barmely beallitason, a pentiummal vga limit van full grafon 1440x900-ba! 40 körülö fps-el. A pentium 50-70%-on.
-
Gainka
őstag
válasz
#85552128 #1207 üzenetére
Azért irtam mert vannak akik annyira elvakult amd-sek hogy még a tények sem befojásolják a makacsságukat.
Én is lazán váltottam, bár még meg van az amd-s cucc isJó lenne, még ha csak pár %-al lenne erösebb de alacsonyabb fogyasztással, igy olcsobb lappal is jol muzsikálnának......
-
Gainka
őstag
válasz
Grave_444 #1204 üzenetére
Tudom hogy gonosz volt, de a nem is olyan rég a kaveris topikban probáltam lebeszélni egy "nem hozzá értő" usert. A többiek lehurrogtak hogy mit képzelek jo proci az, meg a talán a jővő stb.
Én senkinek azaz: Senkinek nem ajánlom a csucs kaveriket amig nem látom azt hogy van értelme. Addig egy 6600k 100x ajánlottabb vagy egy 5600k. Akinek meg van 40 ezre kaverire annak van 44 ezre i5 re is.
Ha lenne egy fx 7950 ami egy erös az i5-el és hasonloan fogyaszt nem kell 25 ezres lap alá meg egy 10k-s hűtő és nem drágább amd akkor azt ajánlanám, de sajnos nincs.(#1205) freestailo
El kell adni a procit lapostul és helyette egy fx 6300 ha annyira amd-s vagy egy i5 akár sandy akár ivy akár haswell. Aztán mehet nagyobb vga.
-
Gainka
őstag
válasz
freestailo #1197 üzenetére
Kezdjük ott hogy kár volt erre: AMD A10-7700K kiadni annyi lovét. -
Gainka
őstag
Nem szar mert a prociero/vga paros jo csak olcsobban is kaptal volna ekkora cpu erot.
Konnyen utana jarhatsz magad is.
Beirod googliba hogy 750k vagy 760k vagy 5600k vs 7700k es a cpu worldre kattolva lathatod nagyjabol mi a helyzet.
Ahogy elotem is irtak, ki jott volna a keretbol egy 760k meg egy r7 265 vagy 7850-es vga es elorebb lettel volna. -
Gainka
őstag
Elég rosszul összevalogatott gép. Ez kb olyan mint amilyenre engem akart ra beszelni a kisker. mikor kinyogtem hogy intel elindult a szorzo a fejeben es 38 ezerert akarta volna ramsozni az i3 4130-ast stb stb.
Szoval a proci az egy apu van benne egy mondjuk ugy videokartya resz amit te foloslegesen megvettel es nem is hasznalod. Csak hogy tudd a 20 ezer forintos athlon iix4 760k ugyan azt tudja cpu eroben.
A tapegyseg foloslegesen nagy de mindegy mar vegulis.
En azt ahanlom rakd fel a gyari lemezt a vgahoz es ennyi. Ha akarsz egy kicsit sporolni add el itt apron a procit es vegyel egy 760k-t vagy egy 5600k-t ezt szoktam meg ajanlani nem sokkal dragab de van benne igp ha gebasz lenne a vga-val.
Szoval a driverektol nem kel csodat varni, nekem a gyari van fent meg azt sem neztem melyik, semmi gondom nincs. -
Gainka
őstag
Nekem azota tökéletes az alvo mod miota intelre valtottam
Elotte szerintem nem is voltsosem aludt, de az is lehet be se volt àllítva
Bar ugy tudom alapbol on?! -
Gainka
őstag
Valakinek van/volt problémája bf3 és az uj driverrel?
Nekem akadozott és az fps is kevesebb volt így vissza raktam a gyárit. -
Gainka
őstag
Rá szántam magam a crysis 3-ra. Tömören k.rva jol néz ki még mediumon is.
Texture high-on minden más médiumon, 1440x900-ba és meglepő ebben a beállításban egész egálban van a pentium és a 7790. Persze biztos simábban futna egy 4 magossal de így sem rossz. -
Gainka
őstag
Kint az uj WHQL 14.4
-
Gainka
őstag
Kell Kell ezért vagyok bajban és nézegetek ilyen teszteket, mert én lennék a világ legboldogabb embere ha elég lenne egy 760k-t vennem
De mivel bármikor jöhet egy vga csere eggyel feljebb akkor már helo kevés söt lehet még bf3ba is kevés lehet a 760k, én csak bf3-al szoktam játszani.Van itt valaki aki fm2-es procival bf3-4ezik?
-
Gainka
őstag
Egy kis vasárnapi video Radeon R7 260X: Battlefield 4 - AMD FX 6300 vs. Intel i7 3770K Frame-Rate Tests
Egy 760k jo lett volna még a testbe. -
Gainka
őstag
válasz
gyáliSanyi #373 üzenetére
De
-
Gainka
őstag
A Crytek bejelentette, hogy a CryEngine csatlakozik a Mantle támogatásos 3D-s motorok köréhez, így a jövőben megjelenő CryEngine játékok profitálhatnak majd a hardverközeli API előnyeiből. Cevat Yerli, a Crytek vezetője ki is emelte, hogy nekik mindig is fontos volt, hogy a legfrissebb technológiákat hozzák el a játékosoknak és a fejlesztőknek, ráadásul az AMD-vel is jó kapcsolatot ápolnak, így viszonylag természetesnek tűnt a lépés. Mivel a 2015-ben érkező Star Citizen is ezt a motort használja, így várható is volt, hogy a Crytek előbb-utóbb implementálja a Mantle támogatást, hiszen az a játék teljes mellszélességgel kiáll az AMD API-ja mellett. A CryEngine-nel a jövőben egyébként olyan játékok jönnek még, mint az Evolve vagy Homefront 2. Ezeknél még nincs megerősítve a Mantle támogatás, de mivel utóbbit maga a Crytek fejleszti, így borítékolható, szeretni fogja a GCN architektúrás Radeonokat.
Upsz
-
Gainka
őstag
-
Gainka
őstag
Ez igaz csak az a baj tudod hogy sokan azt ajánlják hogy inkább 750-760k mert az 4 magos és milyen jó a 7790 mellé de viszont mikor váltani szeretne az ürge vagy kap valami jó ajánlatot egy erösebb vgara és akkor->
kicsi a procim. És lehet lappal együtt kukázni.
Még hozzá tenném hogy kalapos fórum társunk is irta, hogy bf 3-ban az a8 5600k-t már igen csak tuningolni kell hogy elég legyen 7790 mellé.
Akinek kevés a keret azoknak jó választás 20 ért 760k, akinek 30 körül van a keret az meg elgondolkozhat azon hogy bevállalja a 6300-at vagy igényeinek elég az i3, vagy gyüjt még egy 10est és apron már van 40 ért 4440.
Ezen zsörtölődök én is.Sokan szidják az i3-at de én meg figyeltem hogy jobban az olyanok akiket zavar hogy pl bf 4-ben 60 fix-röl néha le esik 40-re. Szerintem ez egy 2 modulos fm2-el is megtörténik.
-
Gainka
őstag
válasz
gyáliSanyi #269 üzenetére
Nem a legjobb hütö, de irtak már mások hogy nincs vele gond, de én inkább höcsövest vennék.
A Sapphire mint márka megbizható -
Gainka
őstag
válasz
gyáliSanyi #64 üzenetére
Én már nem vennék olyan régi kártyát, többet is fogyaszt stb
-
Gainka
őstag
válasz
kisQtyuli87 #47 üzenetére
Gyàrit nem probàltad? Ha nincs mas dobd ujbol a wint.
-
Gainka
őstag
Igaz lehet hülyeség is várnod, mert 30 alá tuti nem fog menni a közeljövöben, az hogy most 33-34 vagy 35-6 majd nem mindegy nem ?
MSI-t láttam most 2 gigásat 36-ért.
Bár én nem venném meg(nem is vettem meg) 7790-et vettem 33-ért, és annyi a különbség hogy nincs benne trueaudio.
Gondolom irnom sem kell hogy ha a 7790 kevés lesz a 260x-is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EAFC 25
- Linux kezdőknek
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest