- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
epigramma
tag
100as venti mellett is felmegy annyira
De mint emlitettem ez csak akkor ha allando 100%on megy a kari.. pl furmark.
Pl. Skyrim, grid2 amivel napi szinten jatszom 65-75 a max homerseklet. Neha amikor kicsit nagyobb a terheles akkor 80..Csak a gtx650 utan kicsit nagyon hangos.. es eleg meleg is
-
-
PlayMax
nagyúr
Folyamatosan beirkálnak különböző felhasználók, hogy semmi bajuk nincs a kártyával, direkt ki jelentik mert látják mekkora általánosítás van ha létezik egy személyes tapasztalat.
Kezdetek óta jelen vagyok amilyen vga kártyát topikban, kiszortunk már számtalan 7790 t senki sem panaszkodott, semmi bajuk.Nem kellene az Asus t erőltetni ezen a szérián, most nem sírna a szátok.
R7 260x egy elcseszett és szénné tuningolt 7790, vlmelyik bírja, vlmelyik nem, ennyi röviden.
-
Játékos
addikt
Bocsánat, most látom, hogy nem írtam, de 7790-ről van szó! Tehát mégis 85W. Külföldi teszteken is Furmarkkal hajtják, és ott 70 fok alatt marad a GPU hőmérséklete. A legnagyobb kérdés, hogy ez hibának minősül-e, ha a kari egyébként nem hibázik, nem fagy, nem csíkoz, stb. Részemről visszaadnám az eladónak, mert engem ez kifejezetten bosszant...
Fogyasztásra visszatérve, itthoni gépben GTX 660 van, ami majdnem kétszer annyi áramot zabál, és hűvösebb a GPU-ja. -
Gainka
őstag
Nem olvasom az elejénél fogva stevve 3 percel hamarabb lett kész a topikkal mint én XD
Ti most jöttetek ide,hogy ezekről semmit nem tudtok?
Akkor elöször olvasgassatok,mielőtt hülyeséget írtok!
260X sokkal jobb mint a 7790,ami szintén oc-s.
A 260x-et gyárilag szét húzták és ezzel rá is vertek még 30 watott a tdpre.... sőt még a sapphire nagyon sokáig egy ilyen olcsó alu tömbös egy ventis szart árult ugyan azon az áron mint a fasza hütövel szerelt egy illetve két ventivel rendelkező 7790 sapphire modellek.
A 260x-el elkurták a jo kis 7790-et szeriat amit meg kivezettek a piacrol....
Ha annyira menne a 260x akkor most sem egy butitott (vagy inkább optimalizált) 360-t dobnak piacra...
Egyedül a asus 7790-el volt nagyon sok probléma de az meg maradt a 260x szeriaban is. -
Gainka
őstag
Nem olvasok vissza mivel volt HD 7790-en és akkoriban még a 7750-7770 topikban volt utána lett saját topikja, na szoval a kezdetek óta olvasom a történéseket vele.
Te eddig azt mondtad 260xed van mi meg azt mondjuk azzal van a több probléma nem a hd 7790-el akkor most mit kavarsz megint
-
Joe.36
addikt
-
Gainka
őstag
Na ennyi Nagya21-nek is már jó rég óta meg van.
Az a mindenki meg max az aki betéved ide, biztos van olyan is aki szidja és nem ismeri ezt az oldalt az összes többi elégedett vele.
De nem is értelek már egyszer dicséred egyszer utálod....
A tisztán látásért elmondanám hogy a 7790-el nem volt annyi gond mint a 260x-el.
A 260xet túlhúztak gyárilag változtattak a 7790-hez képest igy több kártya hibázott mint 7790, de föleg az asus 260x.
De ezt sem tudom megérteni hogy ha észreveszik a széria hibát miért nem tudják javítani... szánalmas -
Gainka
őstag
(nem keresem vissza mert) Szóval még mindig azt hiszed hogy a hd 7850 az r7 265 fejlettebb a z r7 370-nél ?
Pont arról beszélek hogy teljesítményével nincs baj, azzal van baj hogy még a legelső gen. gcn és pont ezért pikkel rá mindenki, meg mert a 3xx-es seria összes többi tagja újabb gcn. Többször nem írom le.
horror áron
Igazad van spórolhattam volna egy 5 ezrest hardver apron, kevesebb gari, és még csak olyat sem volt amilyet én akartam.
Gondolom ha 260x-et vettem volna újonnan nem őrjöngnél velem 3 napja
Ja és még azt hozzá teszem hogy, ahonnan én vásároltam nem volt már csak 1 gigás 260x, a többi kifutott.
És valószínűleg tartom hogy a 360-at is azért adták ki butítva hogy stabil legyen, tuti ne legyen vele probléma.
De ez csak a saját gondolatom. -
Gainka
őstag
Meg mindig nem értem miert akarod azt hinni hogy fogalmam sincs az egeszhez. Kepzeld tudom mit tud a 750 ti es asszem irtam is hogy atmeneti vga lesz.
Ha husszutavra terveznek ezen a szinten akkor a 260x-et valasztom es igy szoktam ajanlani is.Ezt:
A 370 meg nem tud egy jópár feature-t amit az előzőek igen,Kifejthetned kivancsi vagyok ra.
-
Gainka
őstag
Engem cáfol meg, nem téged
Azert huzzák le mert a 3xx sorozat a370-est kiveve ujabb gcnre epulnek mig a 2xx egy az egyben atnevezes, persze hogy kakukk tojas a 370. Pedig jol ossze raktak keveset fogyaszt es teljesitmenyben is jo. Minden fele keppen ajanlottabb mint egy 265 azon az arszinten.
A 750 ti erosebb a 260x-nel, es hogy butitott
teljesen mindegy mert nem ezekkel a kartyakkal fogjuk ki elvezni a dx 12-t. 750 ti plusz ketezerbol nem kapsz 265-t, hasznaltan mar igen.
-
Gainka
őstag
r7 370
r7 265
Szerintem még a prohardveres teszteket sem olvastad el.
A 750Ti-re pénzkidobás 41000.-
Ha valaki 40 ezres keretböl akarja a legerősebbet venni ? -.-"
-
Gainka
őstag
Igen kicsit gyengébb de átmeneti kártya lesz, a g3220 mellé majdnem mindegy melyiket veszem.
Ha kb 40-43 ezret szán az ember uj video kártyára még ha számításba vesszük az r7 370-et is, amit elég jol rendbe szedtek mert majdnem hozza a 270-es szintet, még akkor is gebasz van mert r7 360 pl a giga most 33 ezer, de 370 már nem fér bele hisz 45 töl indul plusz posta költség 47.
Legnagyobb teljesítményt akarom kihozni a pénzemből muszáj vagyok 750 ti-t venni
(#3675) Tiby_83 (iponon a giga most nagyon jó árban van)
450 táptól ne flj, nekem 400-as hexa van és több mint fél évig használtam gtx 760-et.
-
T_Stark
őstag
Nem vagyok semmitől elájulva, de fagyós, újraindulós stb kártya nem kell.
Előző gépemben HD7770 volt, soha semmi bajom nem volt vele.Azt eladtam egészben, most az új gépben még csak az i3 IGP-jét használom, ami ugye nem épp acélos.
Gondoltam most kipróbálok egy GeForce-t, a 750Ti tetszene, de kicsit soknak érzem amennyiért megy, a tudásához képest.2GB-os 260X-ek mennek 30K alatt, de attól meg a negatív pletykák miatt tartok, főleg az ASUS-ról hallani sok rosszat, nem tudom a többivel mi a helyzet.
Szóval most nem tudom mi lesz, keresgélek.
-
kriszbon
őstag
Szia!
Na nem mondom hogy annyira, de már írtam felül VGA bioszt anno(HD 3850-4830-4850
) a venti vezérlés lett átvariálva editorral a gyári bioszban, és az lett visszaírva.
Ha így megy tovább, a kényszer rávisz hogy felülírjam, ha találok megfelelőt.
Ha jól olvastam vissza, ezeknél nem biztos hogy jó Winflash megoldás, hanem Dos mód a jobb(igaz régen is ott lehetett kisebb hiba íráskor).(#3633) benvolio
A bios verzió és dátum az ugyan az a tiédnél is, csak a board ID különbözik(ami zárójelben van).
Lehet ez is számít, nem tudom.
Esetleg lementenéd a biost, és át tudnád küldeni nekem?
Megköszönném. -
NyuszyCaster
senior tag
hát látod ezt nem tudom nem használom a skype t sem msn t úgy hogy ha van ez a hiba ez engem elekrült
a driver pedig a 15.7.1 ha jól tudom
nekem semmi gondom vele minden más drivert a lap gyártója óldaláról szedtem semmit nem hagytam a winnek hogy kerrese vagy telepitse az update nél kikapcsoltam minden mást csak a win frisülhet
no tera looooool az a tv meg aki löki a rizsát ott az is..... -
Melorin
addikt
Melyik játékban? Nekem nemrég volt egy GTX970-em. Azon full AA-val, minden ultrán volt, és nagy ritkán lépte át 1 játék a 2GB-ot. De egy 260/270 karin fele annyira nem lehet feltolni a grafikát, szóval a 2GB dolog számomra nem hihető. Hacsak nem valami elcseszett, optimalizálatlan játékról van szó.
-
AllTheBest
őstag
Akkor megnyugodtam... Én is feljebb szoktam rakni olyankor, mert azt hittem, hogy ez rendellenes. Általában olyan 60%-ra szoktam felnyomni, olyankor általában visszaesik olyan 65 fok körülre.
Más: valaki próbálta már tovább húzni a kártyát?Milyen értékeken marad még stabil?
-
NyuszyCaster
senior tag
ASUS szervizről csak annyit volt- van egy asus vh-222d monitorom és hát egyszer csak elkezdte magától álitgatni a fényerőt meg a kontrasztot ahol vettem ott egy papiron le volt irva hogy ők nem válalnak garanciát csak az asus!
hozzá kel tenni hogy a monitor vásárláskor tellyesen uj volt. szoval be döglött .
regisztráció az asus honlapján majd a futár rendelése ami becsomagolva 2 nap mulva el is vitte. majd 3 hét mulva jön a futár és kint a járdára le teszi a csomagot hogy itt a csomag az asustól!
mivel tél volt kicsomagolás majd várás hogy ne legyen nagyon hideg mikor be lesz kapcsolva.
látszólag egy uj bár minden szokásos matricától mentes monitor érkezett egy olyan össze karcolt talpal mintha csiszoló papirral simogaták volna. gondoltam fene egy a talpat csak a monitor legyen jó!Be is indult semmi gond ám mikor világosabb dologot néztem mondjuk google 2 darab sötét foltocska éktelenkedett a képen próbáltan letisztitani hátha csak kosz hát nem az volt..... hanem a rétgek között valami szennyeződés és még ma is igy van...
szoval telefn emil az asusnak levélben nem is jött válasz csak telefonon hogy örüljek hogy ingyen ezt a bemutató darabot megkaptam!
MIND EZT GARANCIÁBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
schulc99
aktív tag
A szervizek a garancia idő alatt nem szívesen garanciáztatnak azért mondják, hogy náluk minden hibátlanul működik.
A garancia lejárta után meg jól lehúznak és van hogy nem is csinálnak semmit.
Kivételek persze mindig vannak, csak én valahogy soha nem találkozok velük. Sajnos. -
NyuszyCaster
senior tag
nekem sapphire x 1950 pro ultimate volt valami hatalmas zalmanhütéssel ha jól emlékszem de az tuti hogy jó nagy hütés volt
és a kari is egy hatalmas müanyag dobozban érkezethát a hütő nekem is csörög bekapcsolásnál vagy 10 percig a 260x en de elhalgat és megy tovább
néztem rá hütést de 12-14 k nem adok érte inkább befejezem a gépet mert még csak kb 3/4 kész... -
NyuszyCaster
senior tag
nekem 9600xt volt club ban és imádtam egyrészterősebb volt a többi azonos gyártmánytól másrészt igen tuning barát volt
más valahogy nem tudom de sapphire ellenesek az emberek pedig ha megnézed hány asus giga stb kari adta be a kulcsot és hány sapphire máris nem úgy néz ki a dolog hogy nem jó a sapphire
azt meg egyenesen elfelejtik hogy referencia gyártó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest