- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
_stick_ #4081 üzenetére
Bonaire Power Management Tweaker
Szaby59-nek pedig egy ismételt köszönet, nélküle nem tökéletes ez a kártya.
-
woodworm
veterán
válasz
PlayMax #3932 üzenetére
Későn jöttél, már kikoptak. Az eredeti topikban a szétválasztás előtt és ennek az elején jócskán volt jó pár panasz. Kár azon rugózni, hogy melyik a rosszabb, egyik sem hibamentes.
Jöhetsz a másik topik szakértőivel, sehol nem voltak a problémák megoldásánál. Az oc-s asusom majdnem 260x-es órajeleken dolgozik, de csak a "szokásos" ram idle miatti fagyásokat produkálja, ami folyamatos probléma (bár kezelhető), nem a húzásból adódik, hanem éppen az alacsony órajelből. Ez a ram hiba pedig akár a hynix sara is lehet, sok kártyánál jöttek elpida ramosak, lehet azok amelyek nem produkálják. -
woodworm
veterán
válasz
szami777 #3907 üzenetére
Nincs számottevő hatása a kártya élettartamára. Az üresen járó gép fogyasztása fog nőni statisztikailag, de a gyakorlatban szinte semmi változás nem lesz. Nem emlékszem, hogy az asus által kiadott, max órajelen járó biosban a ram is meg volt-e emelve, de ahhoz képest ez molyfing, és az gyári "megoldás" volt.
-
woodworm
veterán
Te sem érted, ha azt mondod a 360-ast áttervezték a 260-ashoz képest (új a gpu neve), akkor a 370-est is áttervezték a 265öshöz képest (új neve van). Nem kivétel a 370-es sem, új steppinget kapott. Az a bajuk az embereknek, hogy általában az új generációban vagy emelik az órajelet, vagy lefelé bukik a sorszámozásban az előző generációs kártya. A 370-es esetében felfelé tolták a számozásban, ezért mondja mindenki, hogy visszalépés.
-
woodworm
veterán
"a 3xx sorozat a370-est kiveve ujabb gcnre epulnek mig a 2xx egy az egyben atnevezes"
Nem kaptak új gcn-t, maradt a régi, a chip kapott új steppinget, áttervezhették a kártyát is, ezért nézhet ki máshogy. Az új funkciók nagy része driveres. A fiji kivételével szinte az összes új gpu átnevezés, érdemi előrelépés csak itt van.Mindenki fúj itt a asusra, igazából a legyártott, eladott mennyiség ismeretének hiányában nem lehet megbecsülni a hibaszázalékot. Az idle órajel emelése után egyetlen hibajelenségem se volt, mondhatni már hónapok óta.
-
woodworm
veterán
válasz
NyuszyCaster #3301 üzenetére
Pláne, hogyha a 360 kapcsán ismét emelnek a referencia órajelen vagy 50 MHz-et. Akkor az eleve a 260x oc órajeléről indít, mint ahogy az történt előzőleg is. Sőt, már ott is érdekesen került az oc jelzés némelyik kártyára.
-
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
válasz
kocsisdavid5 #3183 üzenetére
-
woodworm
veterán
válasz
kocsisdavid5 #3169 üzenetére
Na, ez tipikusan ram órajel probléma, meg kell emelni az idle frekvenciáját. Hála topiktársunknak, van hozzá célprogram, vissza kell keresni.
-
woodworm
veterán
válasz
Pasadena83 #3022 üzenetére
Az én hőcsöves, két ventilátoros asusom kimondottan csendes és jelenleg tünetmentes, de ehhez nem vezetett sima út. Nem ajánlanám tiszta szívvel senkinek sem.
Szinte nincs olyan gyártó, akinek a kártyájára ne találnál itt panaszt, a panaszok nagy része ugyanaz, a nagyságrendben lehet szórás. Tehát aki a megbízhatóságra utazik, olvasson bele a topikba és döntsön, hogy benevez-e. -
woodworm
veterán
válasz
Pasadena83 #3020 üzenetére
Megbízhatóságon túl?
Találtál egy márkát ami stabilan gyártja a megbízható 260x-eket és erre kellene még a csendes működés is? Telhetetlen vagy! -
woodworm
veterán
Nem, de ahogy jönnek ki az újabb revíziók, úgy veszik vissza az órajeleket. Némelyik 260x csak a nevében oc, ill. a 7790 alap órajeléhez képest és nem éri el az amd referencia értékit. Szerintem a hibákat tekintve nincs releváns különbség a 7790 és 260x között. Sokszor még azonos típuson belül is nagy a szórás, pl az én asusom majdnem hibamentes volt, csak engem az a kevés fagyás is zavart, szerencsére megoldódott.
-
woodworm
veterán
"Órajelet nem kell csökkentenem"
Ne vicceljünk már, a 6000 MHz a 7790 alap memória frekvenciája, és elméletileg 260x-es oc edition a kártyád.
Egy félresikerült 40ezres kártyánál, amire igazából mégiscsak játékoknál van szükség, még azt is hamarabb elfogadom, hogy a többé-kevésbé zökkenőmentes működéshez meg kell emelni a 2d-s órajelet, de hogy a 3d-set kelljen csökkenteni, elfogadhatatlan. Ha nem jön be, a rev4 már 5500-on megy? -
-
woodworm
veterán
Az előző hsz-omban általánosságban válaszoltam, mivel többen jöttetek hasonló problémával. Tehát a ram idle órajelét próbáltátok magasabbra venni? Nem kísértem figyelemmel az újabb biosokat, tudtommal talán csak a xfx-ben van gyárilag magasabbra véve.
Nagyon hatékonyan orvosolja a random fagyás és bsod problémákat, amik alacsony terheléses állapotban jelentkeznek és utána egyetlen driverrel sem volt problémám. Nem mondom, hogy csodafegyver, de kipróbálni szinte semmiből sem tart.
A játékban jelentkező kockásodás már inkább hardveres hiba, ha terhelés alatt reprodukálható, hamarabb cserélik. -
woodworm
veterán
A ram idle órajelét próbáltátok már magasabbra venni? Nálam azóta egyszer sem volt sem fagyás, sem bsod. Amúgy minden lehűlés előhozta.
-
woodworm
veterán
Ha csak az általad emlegetett 2-3 ezer forintot szánja valaki az igp-re, akkor lehet, hogy vga vész esetén még tud böngészni, de procierőben visszalép, ami viszont állandóan fennáll. A párosítással pont azt akartam szemléltetni, hogy a nagyjából azonos tudású processzormag megtartása mellett nem 2-3, hanem 5-10 ezer forintot kell még mellétenni az igp-hez.
-
woodworm
veterán
Azért az egy kis csúsztatás, hogy (maradva fm2 alapokon és azonos processzormag teljesítményen) kétezer forint különbség van az igp-s és igp nélküli proci között. Ha lehet órajeleket hasonlítani, mert pontos egyezés nincs, akkor a 760k párja a 6600k, a 860k párja pedig a 7700k, és nem 2k HUF a különbség közöttük.
-
woodworm
veterán
válasz
NyuszyCaster #2470 üzenetére
Tudtommal elég szűk a Kaveri-vel együttműködő gpu-k száma. Konkrétan a 240-es és a 250-es kártyákra szorítkozik. Talán még ram megkötés is van (ddr3). Ha így számolsz, grafikai téren nem nagyon éri meg a befektetést.
-
woodworm
veterán
válasz
LiteCross91 #2354 üzenetére
Ha bosszantanának ezek a hibák, NE vegyél ebből a sorozatból kártyát.
-
woodworm
veterán
Ha visszaolvasod a hozzászólásaimat, nálam is hasonló probléma állt fenn. Mióta különböző módszerekkel próbálom magasabban tartani a ram órajelét nem volt alacsony teljesítményszinten fagyásom. Legjobban ez a program jött be, hála a készítőjének.
Óvatosan a profilokkal. Némelyiknél igen magasra van húzva az órajel, 7790 esetén nem biztos, hogy szerencsés azokat választani. Ami esetünkben fontos, az a "Increase Memory idle clock (300 MHz)" bejelölése. -
woodworm
veterán
válasz
Builder #2296 üzenetére
Kipróbáltad, amit ajánlottam?
Ha nem akarsz a tuninggal próbálkozni, kiválasztod valamelyik alacsonyabb órajeles profilt, kipipálod mellé a "Increase Memory idle clock (300 MHz)" opciót és elfogadod a változtatásokat.
-
woodworm
veterán
válasz
Sanyi19 #2289 üzenetére
Szoftveresen, Szaby59 programjával.
Aida szerint:
BIOS PowerPlay State #0:
- Level #0: GPUClock = 1075 MHz, MemClock = 1600 MHz, VID = 4.098 V (Boot)
BIOS PowerPlay State #1:
- Level #0: GPUClock = 300 MHz, MemClock = 150 MHz, VID = 4.096 V
- Level #1: GPUClock = 1075 MHz, MemClock = 1600 MHz, VID = 4.098 V
------[ ADL GPU Info ]------
Part Number = 113-AD55400-100
BIOS Version = 015.032.000.001
BIOS Date = 2013/03/13 03:13
GPU Clock = 1147 MHz
Memory Clock = 1650 MHz
VDDC = 0 mV
DPM State = 0
GPU Usage = 30 %
------[ ADL PStates List ]------
State #0: GPUClock = 300 MHz, MemClock = 300 MHz, VID = 0.000 V
State #1: GPUClock = 1150 MHz, MemClock = 1650 MHz, VID = 0.000 V
------[ GPU PStates List ]------
DPM0: GPUClock = 300 MHz, VID = 0.85010 V
DPM1: GPUClock = 635 MHz, VID = 0.87577 V
DPM2: GPUClock = 804 MHz, VID = 0.95893 V
DPM3: GPUClock = 914 MHz, VID = 1.02259 V
DPM4: GPUClock = 992 MHz, VID = 1.08624 V
DPM5: GPUClock = 1060 MHz, VID = 1.13142 V
DPM6: GPUClock = 1112 MHz, VID = 1.18275 V
DPM7: GPUClock = 1150 MHz, VID = 1.22690 VEz egy asus 7790 oc2 1GB.
@(#2290) Builder
Terhelés alatt is szokott fagyni? Tehát amikor tartósan magasabb a hőmérséklete is? Nálam mindig elindulás környékén, ill. viszonylag terheletlen állapotban fagyott, amikor idle-be kapcsolt vissza.
-
woodworm
veterán
Próbáld ki Szaby59 programját. Hasonló problémám volt, nálam megoldotta (asus 7790 dc2oc 1gd5).
Biost le tudnád menteni, eddig nem tudtam tökéletesen 260x-esíteni? -
woodworm
veterán
Látom téma a menet közbeni BS. Nálam nem gyakran ugyan, de előfordult néha, a ram órajelemelése óta egyetlen egyszer sem volt. Ez először a gpu tweakkel ment, mióta elkészült, Szaby59 programjával.
-
woodworm
veterán
válasz
#85552128 #2031 üzenetére
Gyári oc-s, ott is már 1600-on működött, jelenleg a magasabb sapphire profillal megy minden gond nélkül, már amennyire meg lehet ítélni ilyen rövid idő alatt, azon ugyancsak 1650.
Mondjuk a húzott 2d-s ram órajellel másfél hónapig ment minden fennakadás nélkül, csak ott nem volt sok választás, vagy alap 150 MHz, vagy húzott 1600. Ha így is működőképes, elfelejthetem a tuningprogramokat és nem kell minden indításkor ezzel foglalkozni. -
woodworm
veterán
válasz
#85552128 #2028 üzenetére
Hiába kapcsoltam be a rejtett eszközök megjelenítését, nem látszott 260x-es kártya, csak a 7790. Mindenesetre kipróbáltam a fixált órajeleket, nagyon nem tetszett neki, windows induláskor black screen. Ha már itt tartottam, csökkentett módban töröltem az összes vga-t és újratelepítettem a 7790-est, a programod ugyanúgy tudja módosítani a beállításokat. Ne vedd panasznak, én örülök neki.
A 7790-esen lévő bios nem egyezik meg a techpowerup-on találhatóval.
-
woodworm
veterán
válasz
#85552128 #2025 üzenetére
Az én asus 7790-esemen semmilyen programmal és bios-szal nem lehet állítani a feszültséget, sőt monitoring adatokat sem szolgáltat róla.
Valahol írtad, hogy a programod nem támogatja a 7790-est. Egy 7790-es bios visszarakás előtt elfelejtettem resetelni a 260x beállításokat és érdekes módon működni látszik az összes funkciója.
-
woodworm
veterán
válasz
Tournament #1964 üzenetére
A lentebb említett sapphire bios, mint írják felmegy asusra is, sajnos nekem 7790 van még 1GB rammal. Tudnál ezen is segíteni?
-
woodworm
veterán
Az amd referencia értékei r7 260x-nél: gpu 1100 MHz, ram 6500 MHz/2GB/128bit.
Az, hogy a kártyád ennél alacsonyabb órajelen működik és mégis oc jelzéssel adták ki, a gyártót minősíti, bármelyik is az. Gondolom a saját palettáján van még alacsonyabb órajelű is. Ettől függetlenül általában a gyári órajelnél magasabban működőeket szokták oc-zni. -
woodworm
veterán
válasz
Habib[HUN] #1916 üzenetére
Olyan régen volt, hogy nem tudom eldönteni a módosítás előtt volt, vagy utána. Egyébként ez nem kimondottan a kártya hardveres hibája, hanem a firefox és a catalyst nem tökéletes együttműködése és kimondottan pár oldalra korlátozódik, a prohardver pl. ilyen. Engem nagyon nem is zavar, automatikusan továbbgörgetek ilyenkor.
-
woodworm
veterán
Egy hónapja iktattam ki a legalsó power state-t a gpu-nál és a ramnál is. Egyetlen egy random black screenem vagy fagyásom sem volt, a böngészős kockásodás se nagyon jelentkezik. Tehát az előre rinyálás helyett ki kell próbálni. A 7790/260x gyakorlatilag azonos hardver, bios cserével átjárható. Nincs kiforrottabb technika, csak átcímkézés.
-
woodworm
veterán
A 7790 ugyanaz, mint r7 260x, csak az utóbbi gyárilag magasabb órajelen fut. Nem is értem miért kellene váltani a másikra, hacsak nem garanciális cserébe adják. Egyébként a ram méretre és típusra odafigyelve lehet biost cserélgetni.
Szerintem a 260x magasabb hibaszázaléka adódhat az erősebb órajelekből is. -
-
woodworm
veterán
Mondjuk úgy, hogy a címben szereplő kártyák az amd-nek nem a legsikerültebb szériája. A topik szinte erről szól az utóbbi időben.
Nem akartam turkálni a pénztárcádban, nekem is így sikerült venni, először a 7750-nel szemeztem. Csak azért ajánlottam, mert tényleg csak egy ezres a különbség. -
woodworm
veterán
válasz
Sanyi19 #1834 üzenetére
VGA: HD7790-DC2OC-1GD5
BIOS Version = 015.032.000.001
BIOS Date = 2013/03/13 03:13
Gpu Tweak: 2.3.7.3Tuning előtt:
State #0: GPUClock = 300 MHz, MemClock = 150 MHz, VID = 0.000 V
State #1: GPUClock = 1075 MHz, MemClock = 1600 MHz, VID = 0.000 V
DPM1: GPUClock = 550 MHz, VID = 0.87577 V
DPM2: GPUClock = 690 MHz, VID = 0.95893 V
DPM3: GPUClock = 790 MHz, VID = 1.02259 V
DPM4: GPUClock = 870 MHz, VID = 1.08624 V
DPM5: GPUClock = 930 MHz, VID = 1.13142 V
DPM6: GPUClock = 980 MHz, VID = 1.18275 V
DPM7: GPUClock = 1075 MHz, VID = 1.22690 VTuning után:
State #0: GPUClock = 300 MHz, MemClock = 150 MHz, VID = 0.000 V
State #1: GPUClock = 1075 MHz, MemClock = 1600 MHz, VID = 0.000 V
DPM7: GPUClock = 1075 MHz, VID = 1.22690 V -
woodworm
veterán
Nem, annak az állítgatása csak látszólagos és nem is mutatja a helyes értéket, legalábbis nálam. Egy profilon belül a 3d-nél visszavettem a power limitet 80%-ra (mivel csak itt lehet), a ventit egyedi grafikonra tettem, a 2d fülön pedig a gpu 310-re, a ram 610-re lett állítva. Ez utóbbiak értéke majdnem mindegy, mert nem pontosan hajtja végre, hanem a power state lépcsők közül a következőt állítja be. Így a gpu 550 MHz-en, a ram pedig 1600 MHz-en fut, mivel abból csak min. és max. állapot van.
-
woodworm
veterán
válasz
Sanyi19 #1820 üzenetére
Asus GPU Tweak, a kártya egy asus 7790dc2oc.
Mint tuningprogram gagyi a kártyához, mert a legtöbb opció csak kirakat hozzá. Legtöbb, amit el lehet érni, hogy szinte bármilyen módosításra kiiktatja az alsó ps-t, momentán nekem erre volt szükségem. A kártya így 42°C-on működik. -
woodworm
veterán
- Fel lehet tenni a 260x biosát a 7790-re, mivel csak órajelekben térnek el egymástól, többen meg is tették. Egyedül amire biztosan ügyelni kell az a ram mennyisége és típusa, ez kinyomozható a techpowerup oldaláról.
- A random fekete képernyő is volt nálam ezelőtt, bár játékban talán ha egyszer.
- Még amiről tudok a Gigabyte-nál elérhető a kártyák biosa. -
woodworm
veterán
A 2d órajel emelése kapcsán ma teszteltem a fekete képernyőt is. Beállítottam és levettem a monitor kikapcsolását 2 percre, így bármikor otthagytam szinte azonnal kikapcsolt. Nem számoltam, de sokszor működésbe lépett és mindig visszajött. Ráadásként 2-3-szor alvásba küldtem a gépet is, ez is működött.
Az elmúlt 4 napban nem volt random fekete képernyő sem, bár ez annyira nem mérvadó, mert egyébként ez csak 4-5-ször fordult elő február óta. A levegő a front miatt erősen lehűlt, ilyenkor nekem mindig fagyott a vga-m, most egyetlen egyszer sem. A firefoxos textúrahiba maradt, de ezt nem fognám egyértelműen a kártyára, engem annyira nem zavar, marad bekapcsolva a gyorsítás.
A 2d órajel emelésének az ára a 4-5 fokkal magasabb alapjárati hőmérséklet. Most a viszonylagos hűvösben is 39°C-os.Ja, a kártya egy asus hd7790 dc2oc 1GB.
-
woodworm
veterán
Mivel most lehűlt egy kicsit a levegő, elmondhatom, hogy egyetlen (másfél) problémám is megszűnt. Igaz ez olyan asusos teremtünk egy másikat, de jól mutatja, hogy egy működő bios editorral véglegesen rendezni lehetne.
-
woodworm
veterán
Mindkét érték aida-ból kiszedett. Nem tudom ebből a gpu tweak-ből is van-e eredeti, mint a gpu-z esetén, az asustól töltöttem le. Érdekes, hogy az aida szerinti feszérték 1.22690, míg a tweak alapértéken 1.195 (lehet neked is ez rémlik).
Negatív:
- a feszültséget nem tudom állítani, hiába nyitom ki a lakatot.
- mivel fix 7 state van a biosban, ha emelem a max gpu frekit, alul hullanak ki a lépcsőfokok
- 3d-ben nem lehet húzni a ramot
- 2d-ben hiába van skála, csak két valós értéke van (min-max)Pozitív:
- a 2d értékeket is tudom állítani, így nem az alap beállítást használja. Mivel ennek a fentiek miatt csak alapórajelen van értelme, nem tudom mennyire vagyok vele előrébb. Talán valamit a profilokkal lehet variálni.Bár a 260x biosához képest nagyobb a mozgástér, a végeredmény ugyanaz, ha húzom a vga-t, akkor böngésző alatt is pillanatok alatt 60°C-on a gpu.
-
woodworm
veterán
"Adj neki feszt,1,225-1,250V körül szerintem okés lesz."
- Szerintem már a 7790 is alapból 1,226 fölött van, tehát azért elég tág intervallumot adsz meg (az asus r7 260x oc pl. 1,257).
- Pontosan hol lehet állítani a feszültséget, mert én még nem találtam ilyesmit (asus 7790 oc). -
woodworm
veterán
válasz
Martin97 #1650 üzenetére
Pár napja beszéltük, hogy nem feltétlenül csak ébredéskor jelentkezik a fekete képernyő, menet közben is előjöhet. Utóbbi talán nem is ugyanabból a hibából adódik, csak a végkimenetele ugyanaz. Az altatásból jelentkezőt pl. könnyű reprodukálni, a másikat nehezen.
A böngésző kockásodása nálam szinte weboldalhoz köthető (már a böngészőn és a hardveres gyorsításon kívül), ha fel lenne jegyezve, hozzáértő talán azt is ki tudná silabizálni, hogy pontosan mire allergiás.
-
woodworm
veterán
válasz
HopeckoR #1629 üzenetére
Hát éppen ez az!
Értem én, hogy a fogyasztókat védi, de éppen fogyasztóként nem szeretnék kapni már más által kibontott, összetapogatott komponenst. Aki egy hibátlan terméket visszaküld, fizesse az ebből adódó avulást. Boltban sincs proci próbálgatás (mit lehet rajta próbálgatni?), ha rossz, hozd vissza. Egy dobozos processzornál nem csak a csomagolást bontja, hanem később a pasztát is pótolni kell egy újabb eladás során, ez pl. költség.
Szerintem amennyi problémát megoldottak, annyit létre is hoztak az új szabályozással. Reméljük nem fajul el a helyzet, az elállási jog nem most kerül a képbe, eddig is volt, most csak kitolták az idősávot. Ill. a szállítási költség a vételárba számít mostantól.Gépösszerakást választók miatt pontosítani kéne azt is, hogy ez több termék mellé vett szolgáltatás vagy kérésre összerakott egyedi termék.
-
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
válasz
kalozhun100 #1533 üzenetére
Tudtommal volt, de ott a szervizes felülvizsgálat alatt is produkálta a tüneteket. Az enyémen pl. olyan ritkán jelentkezik, hogy esélyem se lenne emiatt cseréltetni.
-
woodworm
veterán
válasz
colossal89 #1467 üzenetére
Nálam dsub átalakítóval megy hagyományos crt monitorral. Február óta talán 2-3 alkalom volt, hogy menet közben fekete képernyőt kaptam, pedig ki van kapcsolva a képernyő energiagazdálkodása.
Lehet néha pont az usb-re kavar be, nálam ugyanis, ha a gép bekapcsolásakor véletlenül rá van dugva tölteni a telefon (ot995), rögtön feketeképernyővel indul. Bios, grub bootmenü még látszik, amint indul a windows (win7x64) lekapcsol a monitor. -
woodworm
veterán
válasz
kedvesimre #1328 üzenetére
Annak már húzósabb az étvágya, szerintem nem úszod meg nagyobb táp nélkül. THERMALTAKE HAMBURG 530W Lec-től 12k.
-
woodworm
veterán
válasz
#85552128 #1325 üzenetére
Nálam egyik probléma sem jelentkezett, és azóta már kint van a hexa+ széria is. Jelenleg g3220+7790 párosom van. Kölcsönbe volt i5, igaz nem sokáig, ott sem volt különösebb problémám. A 260x-nek ugyan magasabb a fogyasztása, de nem vészesen és bele kellene férnie a keretbe.
(#1324) CirrMee
Akkor félreértettelek. Egyébként a hexa 400-as elosztott teljesítményben 450W-ot tud leadni. -
-
woodworm
veterán
válasz
#85552128 #1291 üzenetére
Bejött, amit csak sejtettem eddig, alaphelyzetben alul van feszelve a gpu.
BIOS PowerPlay State #0:
- Level #0: GPUClock = 1075 MHz, MemClock = 1600 MHz, VID = 4.098 V (Boot)
BIOS PowerPlay State #1:
- Level #0: GPUClock = 300 MHz, MemClock = 150 MHz, VID = 4.096 V
- Level #1: GPUClock = 1075 MHz, MemClock = 1600 MHz, VID = 4.098 V
DPM7: GPUClock = 1075 MHz, VID = 1.22690 VMegtaláltam a sarokban az ikont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest