- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Ger_man #2198 üzenetére
Nem, direkt próbálgattam, hogy melyik összetevő okozza a jelenséget, az AMD Display Driver után mindig elment a kép, ha azon kívül az összes többit beixeltem, semmi gond nem volt. (természetesen full driver uninstall után)
Mivel ez úgy tűnik, egyedi probléma, ezért van egy olyan érzésem, hogy a monitor is ludas valahol a dologban. -
TIT
veterán
válasz
Ger_man #2151 üzenetére
Nem mindig erősebb,valamikor a 260x erősebb és nem feltétlen fogyaszt kevesebbet mert 75-öt fogyaszt idle-be is,hasonló árban csak az 1gb-s 750Ti van,260x ár/értékben verhetetlen.Kevesebb effektet tud és fizetős a 3d progija és nem megy passzív szemcsivel mint az amd.
Asus régen is trutyi karikat csinált(volt 650Ti cserekarim,állandóan restartolt a gép)
Nekem jó a 260X(néha nem ébred fel) -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Ger_man #2151 üzenetére
Gratula a sikerhez
DE sajnos nállam sem a sapphire sem a pcx nem volt ilyen nagylelkü még ráfizetésel sem... ez van maradt a csere 260x továbra is csörgő ventivel és fekete halállal bár az most hogy uj redszer van föltéve és a 14.8 as driver no és az msi tuning progiában kapot 5% + feszt a power limit nem fordult még elő remélem igy is marad -
HopeckoR
aktív tag
Jah már megvettük ez tény, remélem aki így találta ki csuklik egész nap...
Csak a következőt már nem biztos, hogy innen fogom venni..Nah viszont a véletlen folytán megnéztem valamit..
Netezés közben előjött a Windowsban a textúra hiba, ekkor ránéztem az ASUS GPU Teak softverére ahol látható, hogy 7000Mhz-ről valamiért leesett az órajel 4752-re. Ötlet? Akkor ezek szerint ennyire stabil ez a kártya? -
_DiEGO_
őstag
Technikai KO
nekem meg , egyből frankón felment , de előtte az [AMD Clean Uninstall Utility] -vel pucoltattam előzőt ... azaz RC -t
-
-
laychi
veterán
Ha jól látom,akkor ez a nem oc-s verziónak a biosa.
most ezt dobtam fel,nem volt pixelesedés egyenlőre,bf4 alatt 65-66 fokra ment fel a hőmérséklet 30-31%-on ment a venti.
ki kell próbálni mindet.
Most néztem az előbb,hogy a sapphire biosa is felmegy.Azt nem néztem játék alatt,de majd kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest