- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
HopeckoR #1629 üzenetére
Hát éppen ez az!
Értem én, hogy a fogyasztókat védi, de éppen fogyasztóként nem szeretnék kapni már más által kibontott, összetapogatott komponenst. Aki egy hibátlan terméket visszaküld, fizesse az ebből adódó avulást. Boltban sincs proci próbálgatás (mit lehet rajta próbálgatni?), ha rossz, hozd vissza. Egy dobozos processzornál nem csak a csomagolást bontja, hanem később a pasztát is pótolni kell egy újabb eladás során, ez pl. költség.
Szerintem amennyi problémát megoldottak, annyit létre is hoztak az új szabályozással. Reméljük nem fajul el a helyzet, az elállási jog nem most kerül a képbe, eddig is volt, most csak kitolták az idősávot. Ill. a szállítási költség a vételárba számít mostantól.Gépösszerakást választók miatt pontosítani kéne azt is, hogy ez több termék mellé vett szolgáltatás vagy kérésre összerakott egyedi termék.
-
woodworm
veterán
-
laychi
veterán
válasz
HopeckoR #1618 üzenetére
Ez egy olyan dolog,hogy akkor öntörvényűen minden bolt kitalál valamit és a garancia fogalma mint olyan értelmét veszíti.
Ez nem így működik,ahogy ők elképzelik.
70-75 fokon meg nem hinném,hogy le szabadna égnie egy ilyen kártyának járó ventik mellett.
Gyári hibás és ennyi.Megpiszkálva nem volt,kötelessége ilyen esetben a boltnak cserélnie,ezért nehogy már a tulajdonos károsuljon gari időnbelül.A hibás darabot visszaküldik a gyártónak és kész.Úgy sem a bolt fogja benyelni a kárt,hanem a gyártó. -
bivalyolo
őstag
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
HopeckoR #1610 üzenetére
Tényleg szerencsés vagy, hogy a hiba még elviselhető keretek között van. Mondjuk nekem Chrome alatt is produkálta. Na meg nem azért fizettem ki X ezer forintot,hogy elviseljem a hibát. Pláne, hogy később csak rettentő nyomott áron tudom majd eladni a hiba miatt. Meg amúgy is PC boltban dolgozom. Olyan kis apróságok miatt hoznak vissza gépeket (használt gépekkel foglalkozom), hogy ennyi már nekem is jár
-
laychi
veterán
válasz
HopeckoR #1605 üzenetére
Ugyan ez volt nekem is meg játék alatt is. Meg black screen. Nem volt 2d órajel,meg egyebek.
Meg volt olyan,hogy pl itt a fórumot olvasva a hsz egy kódhalom katyvasszá vált,legörgetés és visszagórgetés segített.
Asus r7 260x dc2oc karinál volt ez.
Ki is vettem a fenébe és igpzek. -
laychi
veterán
válasz
HopeckoR #1603 üzenetére
Egy a lényeg. Amég garis annyit ér amennyi a számlán szerepel,amit kapott vásárláskor.
Ezt nem vétózhatja a bolt. Nem egyéni elbírálás van.a li ken ami küldtem fel is lehet venni a kapcsolatot a fogyasztó védelemmel.
Nekem is egyik bolt helytelenül járt el gariztatás során mindent terelt a nagykerre holott ő mint eladó vállalt garanciát a termékre. Nem adott új terméket a döglött helyett,hanem húzta az időt. Többször figyelmeztettem őket,hogy nem megfelelően jártak el. Aztán elküldtem nekik a fenti linket,hogy tisztában vagyok a jogaimmal. Vagy másnapra lesz termék vagy lóvé vissza.vagy fogyasztóvédelem és le is húzom a boltot,hogy csappanjon a vásárlók száma.
Másnap mehettem az új bontatlan cuccomért.
Még így is szabálytalanul jártak el,mert cseretermék esetén tudtommal újra kell indítaniuk a garit,csak javítás esetén nem,mert akkor ugyan az a termék van újra az ügyfél rendelkezésére bocsátva.
Új termék esetén a kézhezvételtől kell mindig érvényesnek lennie a bolti és gyári garinak egyaránt. -
colossal89
tag
válasz
HopeckoR #1573 üzenetére
Több mérést végeztem azonos órajeleken és minden estben a vram túlmelegedés okozta a hibát. A tesztek alatt termisztorokat helyeztem el a kártyán. És a plusz hűtés nélkül teszt alatt, már dobta is a vram hibákat. De ahogy megnöveltem a légáramot friss levegő hozzáadásával, máris megszűntek a hibák. A GPU 74C megy fel maximum + hűtés nélkül. Ez még mindig GPU hibázási határon belül van, de arra pont elég hogy a közel 70C os légáram ropogósra süsse a vram-ot. És minden estben memória hibát diagnosztizáltam. De ahogy + hűtést eszközöltem a memóriáknak vissza zuhant a hőmérséklete és nem is hibáztak.
Úgy vélem a memóriák minőségiek, pusztán a hűtésüket kellene orvosolni, merthogy nincs is hűtésük, ami nem is lenne baj mert csekély hőt termelnek, csak hogy csupaszon kapják a GPU-ról származó forró levegőt.
-
Martin97
aktív tag
válasz
HopeckoR #1576 üzenetére
Ezzel a módszerrel csak az a probléma, hogy legalább 1 hónap mire lesz belőle más típus a 15 napos határidő miatt.
colossal89: a plexi oldallapot nincs kedvem szétvagdalni de majd a csőre rögzítem kötegelővel a két 8 cm-s ventit hátha úgy megy a vram magasabb órajelen is. -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #1573 üzenetére
ez már lassan netséges lesz sajnos
én csak azt nem értem hogy miért nem lehet valamit rendesen megcsinálni?? már már ott tart a sapphire is lassan mint a Gainward 7600 gt m volt ami kemény kétnapig volt meg hazahoztam szép uj jó gyors stb majd jött egy kis F.E.A.R ozás és a zsir uj kari egyszer csak fekete kép és kijött belőlle amitől müködött a füst..
és máris sipolás hegyek majd kari és lapcsere
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
HopeckoR #1549 üzenetére
Nekem csak ez a hiba szerencsére. A fekete képernyő csak egyszer jött elő. W7 alatt. 8.1-nél csak ez a hiba. A legújabb beta driver azt hittem megoldotta. 2 napig öröm volt és boldogság. Sajnos utána ismét előjött a gond. Így jár aki pórul sajnos..
Köszönöm a tanácsot.
-
laychi
veterán
-
kisza25
félisten
válasz
HopeckoR #1403 üzenetére
pont fordítva, ha CPU limit van, akkor emelni kell a grafikai beállításokat addig, míg 100%-on nem pörög a GPU akkor éred el a GPU limitet, ebből elkezdesz visszavenni amíg számodra játszható FPS mennyiséget kapsz,
persze, ha nagyon gyenge a CPU akkor nem fogod elérni a GPU 100% dolgot
(#1404): a procid elég is lehet single player játékokhoz fullHD medium /High beállításokkal egy 260X-hez,
high/ultra beállításokkal egy 270/270X-hez, azért nem árt, ha megrángatod a proci bajszát -
luiginador
újonc
válasz
HopeckoR #1381 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet. Szerencsére megoldódott.
Már a 3. oprendszert raktam fel, mikor véletlenül kiderült mi a hiba.
Figyelni akartam hogy a videókártya és a proci nem melegszik-e és fent volt az Aida 64 OSD panellel bekapcsolva, hogy szépen mutassa az asztalon mi a szitu. Nos ha fut az Aida akkor nem lehet videót nézni mert rögtön fagy
. Ha az nem fut nincs probléma. Ment is az unistall rögtön.
Most tesztelgetem játékoknál hogy nincs-e hiba, de biztató a dolog.
Köszi még egyszer!!!
-
törölt tag
válasz
HopeckoR #1374 üzenetére
Nekem a Winflash egyszer elrontotta és nem indult el a gép nem is jutott el a bootig, tehát még autoexec.bat-os USB-vel sem tudtam visszahozni, csak akkor indult, ha átállítottam az IGP-re. A DOS-os atiflash még egyszer sem okozott problémát ráadásul jóval gyorsabban is flashel.
Szerintem sima PCI VGA is jó, pár éve egy ilyennel hoztam vissza az AGP-s 2600XT-t: S3 Trio64V+ -
sepsi0
őstag
válasz
HopeckoR #1370 üzenetére
Háááát akkor csak másik gép marad....
Szóval kell egy másik gép amin újraírod a bios-t. De vannak itt nálam okosabb fórumozók Ők talán többet tudnak mondani. Szerintem nem lesz baj, max akkor ha áramszünet lesz. Nekem sikerült 2X egymás után hiba nélkül.... Nálad miért lenne baj? -
sepsi0
őstag
válasz
HopeckoR #1272 üzenetére
Hát eddig a melegebb kártya ment fel 70 fokra a másik megállt 60 fokon a monitor progi szerint. Nem voltam ott, de a gyerekeknek szoltam, hogy ha gond lenne szóljanak. Nem szóltak, gondolom nem volt gond... multkor a fiam egy javított egérrel játszott és néha hibázott az egér, egyből szólt, hogy laggol a gép
gondolom szolt volna ha hibázik a kártya....
Ezt úgy oldottam meg, hogy saját venti konfigot állítottam be, 70 fokon már 80%-on kéne pörögnie, de így új bios-al és venti konfiggal BF3 alatt max 60 fok volt mind a kettő. Most kap mindegyik gép egy 5. ventit oldalra ami a vga-ra nyomja majd a levegőt, remélem még jobb lesz a helyzet...
Viszont ezt a hőmérséklet különbséget gyári bios-al még most sem értem.... sima bios-al ugyanaz a hőmérséklet BF3 alatt.... ez hogyan?
Amúgy a monitor progiban nem lehet beállítani, hogy induláskor a saját konfigon menjen a venti? Ne a gyári 20%-on. -
partxxx
tag
válasz
HopeckoR #697 üzenetére
[ASUS R7260X-DC2OC-2GD5]
4/4
2 hete vettem a kártyát és nekem sem skálázódik vissza az órajel
írtam ticketet ASUSnak. Gariztatni nem tudom érdemes-e, mert üzemszerűen ilyen.
Ha nem küld az ASUS valami rendes BIOS-t akkor Techpowerupról keresek egyet.
PCX-nél és iPonnál is kommentált 1-1 kolléga hasonló problémákkal.
BTW jut eszembe, mikor indítom a gépen és a windoes loading képernyőről a ligon képernyőre váltana akkor 75%-ban nem jut túl a fekete képernyőn, valószínűleg a ZeroCore-nak köszönhető
-
laychi
veterán
válasz
HopeckoR #1184 üzenetére
igen,ez a bios volt gyárilag,aztán először lecseréltem a 039-esre,aztán meg a sima dc2-ére,meg próbáltam a sapphire-ét is meg a HIS-ét,xfx-et asszem,gigabyte,egyéb gyártókét nem.
biztos,hogy nem a programok írják rosszul,mert a fogyasztásmérő is 40W-ot többet ír idle a fogyasztásra,mint egy olyan biosnál,ami visszaveszi az órajelet.
az érdekes inkább az,amit tegnap vagy mikor írtam és képet is linkeltem,hogy biosban le van tiltva 2d üzemmód.
Illetve az,amit még kb 1 hónapja,hogy driver nélkül visszaveszi 300 mhz-re az órajelet,de amint bármelyik ati drivert felrakombeáll 1188-ra és onnan sehová nem mozdul(kivéve,ha alacsonyabbra vagy magasabbra állítom a tweakerrel,de akkor meg az a fix. -
laychi
veterán
válasz
HopeckoR #1177 üzenetére
Lehet biost cseréltek rajta.
Egyébként tegnap csak úgy visszatettem rá,nem is tudom milyen indíttatásból az original biost.
És amit eddig nem figyeltem meg az az,hogy a gputweaknél ahogy az jelenleg a képeken látszik(most a sima dc biosa van fent megint) a 3d gombnál itt lehet váltani a 2d-re és állítani. Az oc2dc 041-es biosánál meg azt írja,hogy Disable2D,vagy 2D Disabled,vagy valami ilyesmi,szóval annál nem is enged ráváltani,állítani.(most épp az új merevlemezt csesztetem,ezért nem tudom most felrakni és megmutatni. -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #1103 üzenetére
szedd ki a 15 npból az ünnepnapokat és a münkaszüneti napokat szerintem munkanapokkal számolj ők is igy fognak de ha nem érkezett meg kérhetsz cserét és ha nem hajlonak rá a fogyasztóvédelem emlitése csodát tehet
hát lehet hogy jó energiatakarékos ez a zero micsoda de igen idegesitő hogy nem jó rendesen
valaki itt irta hogy ha jól emlékszem + 20% feszt adott a karinak és azóta megszünt -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #1055 üzenetére
már nem csinálja 14.4 van fönt és vadásztam valami ősrégi chipset drivert a gig oldaláról azt is föltettem és már jó..eddig!! (bár megjegyezném hogy a catalystnak föl kellene tenni a norhtbrige drivert is) ugyanis amit a giga oldaláról leszedtem az is csak azt tette föl..
Más:
nekiáltam húzni a karit alap órajelek: 1050/6000mhz első lépésben 1100/6500 mhz majd 1150/6500mhz következő 1200/6500mhz de az utóbbi kettő nem hozott akkora javulást hogy enynire megrángassam a bajszát.. viszont az alaphoz képest az 1100/6500mhz hozott nagy javulást ott a min fps 10.3 ról 21.2 lett
szerintem itt nekem már az öreg phenon 1 x4 9600BE szab határt a dolgoknak igy úgy gondolom hogy 1100/6500mhz marad -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #1052 üzenetére
nem csak neked kinai igaz hogy a google forditotta le de akkor is...
egykutyák ezek addig késégesek amig megveszed a portékájukat utána meg le vagy..... adnak külömböző hülye tippeket hogy mit csináljál és minden vissza alapra.. de ha én azt akarom hogy a kuva amd procim ne 2300 on müködjön hanem 2500 on mint ahogy ezt teszi mióta megvan hiszen azért BE jelölésü és a 3870 ment vele rendesen amugy meg az r7 es OC tehát akkor minek is mindentt alapra vagy minek a tuningolható cucc??
nem értem én a Sapphirt sem ahogyan az Asust és más gyártókat sem egyépkint egy ismi ugyan ezt a nem hőcsöves r7 260x et 1300/6800 on hajtja és eddig megy neki annyit tett hogy a ház oldalára tett egy 12 centis ventit és fujatja vele a vgat én tegnap néztem az enyémet 1200/6500 on stabil volt .. igazság szerint nem is mertem tovább húzni úgy hogy tud ez a nem is tudom OC e vagy nem OC sapphire is azért bár olyat is hallotam már hogy 1350/6600 on járatta valaki bár nem tudom igaz e én biztos nem küldeném meg ennyire -
szkink
aktív tag
válasz
HopeckoR #977 üzenetére
Szia.A hibàja fagyás volt,netezés és játék közben,amúgy én itt helyben vettem egy pc boltban havernál,de ő mondta hogy nem nagyon kapkodják el a garizást.Nekem mindig sapphire karim volt már bánom hogy váltottam,de csak mert nem volt az üzletbe sapphire.Majd írd meg mit sikerült intézned,ha csere lesz,nekem is ezek az elképzeléseim mint neked,majd kiderül.Neked mi volt a hiba.
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #897 üzenetére
most egy picit megijettem azon amit irtál..... mi a jó fene tart ezen 2 hétig?? kb 15-20 perc kideriteni a dolgot és ha nem tartasz erre a karira igényt akkor csere akár ráfizetéssel is ha meg igényt tartasz rá akkor csere ugyan ilyenre de úgy is ez lesz a vége mint most..
ezt a sütős dolgot nekem is ki kellet volna próbálnom a 6770 el de nem mertem hogy csináltad leirhatnád igaz nincs légkeveréses elektromos sütőnk csak gáz... -
-
törölt tag
válasz
HopeckoR #831 üzenetére
Az is benne van, meg a címbe beleírtam még, hogy no power saving.
De ahogy látom nem nagyon olvassák...
Mindenesetre a listában amikor ki kellett választani a kártyát már volt a sima 2 GB-ből is V2 változat...
Viszont ahogy olvastam, más kártyáknál az ő official BIOS frissítőjük csak akkor enged frissíteni ha asus alaplapod van
Thx a képeket, majd még elküldöm a supportnak is, eddig kamu címekről írtam nekik, hogy lássák "többen" vagyunk -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #745 üzenetére
szerintem sem kell hagyni őket ha ez valóban igyvan hogy bizonyos dolgok nincsenek leirva akkor ez a vásárló férevezetése! ezt nem lehet hagyni de hogy pont egy ilyen gyártó mint az asus hát szoval hová is jutotunk főleg úgy hogy van nekik másik lapgyártójuk is más néven
és manapság ott tart a dolog hogy az asrock jobb lassan mint az ASUS pedig azt mondták régen hogy az asrock lapokat az asus éjjeli müszakja csinálja és azért sz@rok hát nem is tudom de a párom nézett egy am3+ lapot ami szintén asus volt hát ezek után nem is tudom lehet maradunk a gigánál
-
válasz
HopeckoR #742 üzenetére
Na most gondolj bele a következő szituba, amire egyébként a kártyát eladó cégnél hívták fel a figyelmem. Az átlag vevő aki nem olvas Prohardveres fórumot, megveszi a kártyát, berakja, nem vergedődik ilyen Zero Core-val, meg maxon járó órajelekkel, egyszerűen örül annak, hogy működik a kártya. Azután tegyük fel, hogy a memóriatúlmelegedés miatt előjönnek neki a textúrahibák, ezért azt gondolja, hogy hibás a memória, visszaviszi gariztatni. A cég elküldi, és normál esetben a bevizsgálást egy független labor végzi. Az ottani tesztkörnyezet viszont jó eséllyel olyan, hogy ott nem lesz túlmelegedés, így a problémák sem jönnek elő, a labor jogosan megállapítja, hogy a memóriák rendben vannak, az ügyfél meg visszakapja, hogy a memóriáknak semmi baja. Újra elkezdi használni, majd újra jelentkeznek a gondok, és kezdődik minden előről, mivel a kártya tájékoztatójában nem volt leírva, hogy Jóskapista, ha megvetted a kártyát, akkor gondoskodjál megfelelő légkavarókról is, hogy minden rendben legyen, ráadásul ugya a memóriák hőfokát nem is lehet monitorozni, csak a GPU-jét.
-
válasz
HopeckoR #740 üzenetére
Az eddigi válaszokból, illetve elhallgatásokból nekem nagyon úgy tűnik, hogy megy az ASUS részéről a szerecsenmosdatás. Én azért a helyetekben csak forszíroznám, hogy miként is van az, hogy a termékismertetőben és a dobozon ott virít a Zero Core technológia, ami nagyon nincs öszhangban az ASUS válaszaival, és erről miért nincs korrekt tájékoztatás a termékismertetőben. Továbbá érdemes lenne ütni a vasat a memóriák esetleges túlmelegedése miatti memóriahibákra utaló jelek miatt is, hogy ezzel kapcsolatosan mi az álláspontjuk. Úgy szőrmentén azt is meglehet pedzegetni, hogy van ám fogyasztóvédelmi felügyelőség is kishazánkban, és nem biztos, hogy maradéktalanul osztanák a hivatalos ASUS véleményeket.
A félreértések elkerülése végett, senkit nem akarok feleslegesen beleugrasztani egy jogi procedúrába, főleg nem úgy, hogy szerencsére egy napja már boldog nvidás kártyatulajdonos lettem, de úgy vélem, hogy három év gari ide, három év oda, azért jó ezeket a kérdéseket, még az elején letisztázni. -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #733 üzenetére
áááááááááááááááááááááááááááá
ilyen nincs esetleg a régi karik a nagyon őslények mehetek 100/110 fokig már a 3870 is 90 foknál megált.... az pedig nem egy mai darab az oké hogy a tuning és a takarékosság nem passzol össze de azért mert valami oc azért még nem kell folyton max on mennie... azért azt a -20 fokot is megnézném a referencia karikhoz képest de mindegy az asus tudja.. -
törölt tag
válasz
HopeckoR #713 üzenetére
Ja és még azt is megemlítettem, hogy korábban egy Asus HD7790-DC2OC-2GD5 volt tőlük és az visszavett (nem volt ilyen de az nem érdekes
) a két kártya pedig ugyanaz.
@(#714) laychi: Annak szerintem a 7 GHz-es memória órajel az oka, 6500 a referencia, 6600/6800-on érdemes lenne megpróbálni.
Külföldi oldalon mondjuk azt is írták, hogy a driver is okozhat ilyet. -
válasz
HopeckoR #697 üzenetére
Ez most már szerintem teljesen egyértelmű, mint ahogy az én esetem is bizonyította, hogy ez az OC-s ASUS BIOS-a gyárilag ilyen, hogy maxon járnak az órajelek. Itt legfeljebb csak azt lehet reklamálni a cég felé, szerintem jogosan, hogy ezt az infót miért nem teszik be a termékismertetőbe. Azután a vásárló majd eldönti, hogy így kell-e neki, vagy nem.
Azért továbbra is azt javaslom akiknek marad ez a kártya, hogy főleg a nyári nagy melegben figyeljenek oda a ház rendes szellőztetésére, mert a memória túlmelegedése viszont továbbra is fennállhat, és ezt az értéket nem lehet monitorozni, csak a GPU hőfokát. Nálam is kb 90% annak az esélye, hogy a textúra hibákat ez túlmelegedés okozta. -
törölt tag
válasz
HopeckoR #677 üzenetére
Szerintem most ne a magyar képviseletet keresd...
Ha a külföldi ügyintéző hasonló választ is ad minél többen írnak nekik annál valószínűbb, hogy kivizsgálják a problémát (bár új BIOS-t valószínűtlen, hogy kiadnak publicba),
Amit a magyar ügyintéző írt az bullshit, a kártya stabilitása nem attól függ, hogy 24/7 3D órajelekkel megy, sőt még csökkenti is az élettartamot és csak felesleges hőt generál.
MSI Afterburnerrel viszont van lehetőség profilokat létrehozni 2D/3D órajelhez, csak ki kell tudakolni valakitől a pontos magfeszültséget a 2D-s 300 MHz-hez. -
válasz
HopeckoR #671 üzenetére
Üdv!
Mint említettem, nem én raktam fel a BOIS-t, mert én se értek hozzá, de tény, hogy ezzel a verzióval(015.039.000.003.000000) már terheletlenül visszaálltak az órajelek 150/300 MHz-ra, és nem okoztak stabilitási problémákat. Ezzel együtt a mai nappal egy MSI GTX 750 Ti 2 GB-os kártya tulaja lettem, és eddig minden pöpec. Terheletlenül gyönyörű szépen visszaállnak az órajelek, ráadásul a fogyasztás is minimális, és a GPU hőfoka is majdnem fele annyi így, mint az ASUS-é volt.
A BF4 multival próbáltam eddig, és hasonló beállításokkal, mint mint az ASUS-nál, gyakorlatilag ugyanazok az fps számok köszöntek vissza. Szóval a rövid tapasztalatok alapján jó döntés volt a csere.(gyorsan le is kopogom, kopp, kopp, kopp)
A végén azért egy észrevétel az ASUS leveléhez, ezt az infót az órajelekkel kapcsolatosan miért nem teszik be a termékismertetőbe, mert ha korrektül leírták volna, tuti, hogy szóba se jöhetett volna nálam a megvásárlása. Ráadásul ott van még a Zero Core funkció ami a termékismertetőben benne van, csak azért érdekelne, hogy mégis miként működik úgy, hogy folyamatosan maxon járnak az órajelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest