- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
Sziasztok, van egy R7 260X - em , igazából csak WOT-ra használom, de sajnos kezd kevés lenni, lenne értelme mellé még 1 R7 260X CF-be ? Új kártyák nagyon drágák lettek sajnos.
-
Joe.36
addikt
Nekem WOT alatt HD 1366/768 felbontásban. max beállításokon. 50-60 fokos a kártyám.
-
Joe.36
addikt
válasz
epigramma #4059 üzenetére
[Nekem ez van] és húzva is van még, alig melegszik, még ebben a melegben is, halk, nincs is szinte hangja. Szerintem erre a kártyára kell a két venti és a jó hűtés. Nekem zárt, de jól szellőző , elől be hátul és fent ki, Thermaltake házban van.
-
Joe.36
addikt
Nekem [ez van] lassan már 2 éve, hibátlan, most nyáron sem melegszik, halk, nekem nagyon bevált ez a kártya.
-
Joe.36
addikt
Nekem is 7 es van fent, az új nem jön be, sem a kíváncsiság.... Nekem azóta már jött rá egy frissítés is...
-
Joe.36
addikt
válasz
PlayMax #3761 üzenetére
Nem mindegyik van túlhajtva [nekem ez van] lassan 1 több mint 1 éves és még van rá majdnem 2 év garancia és hibátlan a kártya
én csak meglepődve olvasom azokat a durva hibákat amikkel mások szembesülnek. Nálam semmi ilyen nincs.
-
Joe.36
addikt
válasz
Apucy01 #3737 üzenetére
Jó a gép, a 860K gyakorlatilag ugyanaz CPU részben mint a 7850K . Én azt tapasztaltam hogy Win 7 alatt több az FPS . Persze ez biztos játék függő, én főleg WOT játszok ha van időm, de azt maxon. Nekem a 7850K is külön drivere van fent és R 7 260X nek is.
De ilyenkor csak a 4 mag megy a +8 at letiltja az AMD. Bár a WOT is az INTEL procit szereti. -
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
válasz
Apucy01 #3726 üzenetére
Nekem már a 8 as sem jött be, egyszerűen nem tetszik. Én elvagyok a Win 7 64 bit el . Stabil, gyors, nincs vele gond, szereztem hozzá működő mini alkalmazásokat.
Nem tudom másoknál mi lehet ez a sok hiba, lehet hogy én épp csak kifogtam egy jó példányt, giga a lap és a kártya is. 1 éve raktam össze a gépet, úgy hogy minden új benne. Azóta van fent a rendszer, és nem hibázik a kártya soha. Nem melegszik, nem fagy stb...Ha gond lenne már rég lecseréltem volna egy R7 265 re....
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
Én megvallom féltem ettől a típustól mert sok rosszat olvastam róla, ezért is a Giga R7 260 X vettem meg ami a Rev 3.0 reméltem hogy ez javított verzió....
Ár / Teljesítmény arányban akkor ez volt a legjobb. És nem bántam meg nekem semmi bajom vele pedig ez is OC.
De attól még tény hogy másnak sok gond van ezzel a szériával sajnos. -
Joe.36
addikt
Hát az egész gépem AMD, a ventik is vörösen izzanak
. Direkt így raktam össze, semmi bajom az nvidiával, csak nem illene a gépembe.
R7 260 X em hibátlan, 1 éves 38 ért vettem, de még van rá 2 év gari mindig. Amennyit játszom ez is bőven elég, főleg hogy LCD tévén használom, ezen megy minden, film, játék, net, stb. De ez csak 1366/768 at tud, ehez meg bőven elég a 128 bites 2 gigás verzió. Eredetileg 7850K használtam, de az kevés volt játékra, ehhez jött az R7 260 X. Giga a lap FM2+ és a kártya is. -
Joe.36
addikt
Nekem a Giga R7 260X 3.0 Van. Ha váltanék Sapphire R7 265 R7 270 ben gondolkodnék. Nekem szeréncsém volt hogy semmi bajom ezzel a szériával, de elolvasva hogy itt mik vannak, még egyszer nem vállalnám be.
Így is csak a 3.0 verziót mertem akkor megvenni, remélve hogy egy javított verzió. Szerencsére bejött. -
Joe.36
addikt
válasz
Lifer092 #3646 üzenetére
1. ASUS ebben a szériában nem jó választás.
2. Win 8 . Win 10 szerintem nem jó ( gond van vele )
Én Win 7 64 bit használok és semmi gondom. Mindig felrakom az új drivert és nincsenek hibáim.
[Nekem ez van. a 3 madik kiadás]
.
-
Joe.36
addikt
válasz
T_Stark #3642 üzenetére
T_Stark , TIT
OC Gigabyte R7 260X 2GB Rev. 3.0 van a gépemben lassan egy éve, nem fagy, nem melegszik, nem indul újra, nincsenek kép hibák, halk és stabil és erős.
Egyedül a ram idle kellet megemelni, jó vétel volt, és még van rá több mint 2 év garancia
kriszbon
Asus 7790 sajnos azzal van a legtöbb gond.
-
Joe.36
addikt
válasz
NyuszyCaster #3625 üzenetére
Tudom
A két kártya gyakorlatilag ugyanaz majdnem. De a HD 7790 az csak 128 Bites.
-
Joe.36
addikt
válasz
dangerzone #3620 üzenetére
Minden szempontból jobb a 7850 ( R7 265 )
Stabil, gyorsabb, 256 bites..... És a ASUS 7790 egy nagyon rossz választás, azzal van a legtöbb gond...
-
Joe.36
addikt
Sajnos a 7790 is sok hiba van. Én Vin 7. 64 bit használok, szerintem ez a legjobb Vin.
-
Joe.36
addikt
válasz
Askformore #3585 üzenetére
R7 265 már jó, attól felfelé nincsen ilyen probléma
-
Joe.36
addikt
válasz
NyuszyCaster #3583 üzenetére
Igazából nem a kártyákkal van a baj hanem a bios és a driver a rossz , mert sztem túl húzták a kártyát.... Nameg a Zerocore... Black Screen... Ram Idle... Stb...
-
Joe.36
addikt
válasz
Askformore #3573 üzenetére
Jó az ASUS sok mindenben de R7 260 X nél jobban jársz ha más gyártót választasz pl SAPPHIRE . Nekem lassan 1 éve GIGABYTE van, nincs vele gondom.
-
Joe.36
addikt
Üdv, nekem lassan több mint fél éves az R7 260X . Bonaire Power Management Tweaker el a ram idle megemelése végleg megoldotta a Black Screen hibát, FM2+ lapban van. Ezen kívül semmi bajom sincs vele.
-
Joe.36
addikt
7000 Mhz az nagyon sok... Nekem Thermaltake V3 BlacX házam van sok piros ventivel mert AMD
.... Furmárkon is max 70 C a kártya.... AM3+ lapokkal van gond... Én ezért vettem FM2+ És a kártya is Rev 3.0 .
Nekem 1200/6700 Megy most.
Zéro Core hiba nem túlmelegedéskor jön elő, hanem alvó, tétlen állapotban, ez egy nem túl jó energia takarékos AMD megoldás mert közben behal a kártya, ezen segít a ram idle megemelése... -
Joe.36
addikt
Nekem Giga a lap FM2+ és a [kártya is, igen próbáltam és jó volt a gyári driver CD vel, de az új omega driver már nem, meg lett emelve a ram idle ami össze függ a zéro core vel. És azóta semmi gond, nekem film nézése közben jött elő a Black Screen... véletlenszerűen.
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
Nekem Giga R7 260 X OC van és mióta megvan emelve a ram idle teljesen hibátlan, lassan 3 hónapja!
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
válasz
BRABUS113 #3079 üzenetére
[Nekem ez van] Lassan 3 hónapja stabilan hibátlanul megy ezen az értéken.
GPU Clock 1200 Mhz
Memory Clock 6700 Mhz (1675)Ment többel is de ez a típus elég problémás és úgy nem mertem használni a max az 1250/7000 volt.
De ott már nem volt stabil...
-
Joe.36
addikt
Igen, max a ram idle értékét kell megemelni, [Nekem ez van] Nagyon stabil, halk, megy a legfrissebb driver el is, nincs black screen... Csak a ram idle értékét kell megemelni. 1200/6700 használom.
-
Joe.36
addikt
R9 csúcs kártyái is behalnak AM3+ lapokban, és inteles lapokban simán futnak, nekem FM2+ van itt jó minden ha a ram idle meg van emelve, csak itt meg CPU limit van sajnos mert a 860K a max....
XFX R9 290 4gb Referencia
Uj info, mint kiderult, nem csak modernebb chipsetes lapokhoz vennek a vgat. Amd-s 2.0 pcie gepbol, eddig 2 bol 2-n fagy: 7xx chipsetekrol van szo, 99x el forum alapjan jo. Intel chipsetes lapok eseten nincs info fenakadasrol. Tehat lap miatt torteno kompatibilitas miatt garanciat nem vallalok semmire.
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
válasz
benvolio #2994 üzenetére
7850K @ 4 GHZ ( 860K ) + R7 260X 2 GB Nagyon OC ! Wot Lcd Tv 1366/768 ( ennyit tud ) minden maxon, még az él simítás is. 45-70 Fps.
vhw . Neki vissza kellet venni az órajelet az enyém nagyon magasan van, lényeg hogy stabil legyen, és utána gyors is persze, semmit nem ér ha gyors, de fagy....
Nekem nagyon gyors, és stabil is szerencsére.
.
Kíváncsi leszek hol a határ ?
-
Joe.36
addikt
válasz
r3dsnake #2949 üzenetére
Én úgy látom hogy ez sokszor driver hiba, és van hogy a ram idle megemelése megoldja a problémát, nálam csak film nézése közben jött elő, de mióta meg lett emelve a ram idle egyszer sem, pedig ezeken az értékeken megy most!
szép lassan emelgetem...Lényeg nem mindig a kártya hibás...
-
Joe.36
addikt
Nekem Giga a lapom és a kártyám is, semmi bajom vele, szerintem nagyon jó, az előző lapom is giga volt 970A-D3 az 2011 ben díjat nyert.
A mostani R 7 260 X igenis OC
GPU: 1200 Mhz
RAM: 6600 Mhz ( Ment 7000 Mhz is , ott se volt hiba )
Stabil, játékban sose fagy ki, jó, nagyon gyors, halk, alig melegszik. Egyedül a RAM IDLE kellet megemelni rajta. ( VLC hiba miatt )
-
Joe.36
addikt
Jelenleg most szerintem az R 7 290 X éri megvenni mert jobb mint az R 7 260 X + azoknak most nagyon felment az ár ( Itt a magas órajelű 1150-1188 Mhz 2 ventis 2 GB példányokra gondolok )
Most éri meg eladnod a 7790 mert most jó az ára. Kb 30000.- [OEM valószínűleg, használt, javított példány lehet]
Szerintem az én 34 K kártyám ami most 47 lett elmenne 36-37 ért... De nem adnám el
Tisztán látom és értem
-
Joe.36
addikt
[Nekem ez van, az egyik legerősebb darab és halk, és jó a hűtése is.]
Lényeg hogy szerintem is most jobb vétel az R7 270X
7790 OC, csak 256bites változatban. ?
Van ilyen ? Nem 7870 OC ?
-
Joe.36
addikt
Másik linket néztem, be volt másik is linkelve feljebb
Hát igen az árak meg vannak bolondulva, Decemberben vettem a Giga R7 260 X et 34 ért a Giga R 7 270 akkor 44 e volt. HD ben játszom, elég így ez is és maradt 10 ezer. Persze most mások az árak nagyon.
Most jobban megéri az R7kerobi Ennél a kártyánál bármi lehetséges, és egyre többet ér !
[R7260X]
-
Joe.36
addikt
Nekem 1200 Mhz megy
igazából csak WOT al játszom LCD TV 1366/768 minden max. És stabil átlag 50 Fps. Ugyanilyen gépet raktunk össze a barátomnak csak abban R7 265 lett. De neki is kb így fut. De szerintem az R7 265 - 70 a jobb. Főleg biztos Full HD ban már csak a 256 bit és az erősebb GPU miatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo 3DS és DS topic
- Automata kávégépek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest