- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #2195 üzenetére
Valószínűleg az ACHI driverrel van a bibi, azt ne rakd fel az újból! Nekem is ez volt annó.
-
Ger_man
senior tag
válasz
kalozhun100 #2181 üzenetére
Szia!
Angol levél az UBI supportra. De talán a játék topicjában kérdezd
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok!
Biztos nem emlékeztek ezért leírom még egyszer, hogy én is R7 260X tulajdonos voltam, mégpedig egy verseny miatt, ugyan is nyereményként kaptam a tajvani ASUS-tól a kártyát.
Mondanom se kell hogy nekem is hasonló (avagy ugyanazon) hibákat produkálta a kártya.
Valaki adta tippet, hogy regisztráljam a kártyát az ASUS honlapon, és akkor már a magyar ASUS supportnak is írhatok... akik annyit mondtak hogy biz a kártyát adóval értekezett... Ezer köszönet srácok, mondtam magamnak, csodálkoztam is volna ha nem küldenek el a píbe, a magyarok.
Azt még nem mondtam hogy a versenyt a Cooler Master szervezte az ASUS csak támogató volt. No szóval felvettem a kapcsolatot a CM-es kontaktommal, aki az egész verseny alatt, és után is nagyon segítőkész volt. Megígérte hogy kapcsolatba fog lépni az Ő ASUS-os kontaktjával, és megírja mit kell tennünk.
Jött is válasz hogy írjak le mindent, pl. milyen a hardverparkom, milyen beállításokat használok a CCC-ben stb. na mondom ezek is azt hiszik hogy én vagyok a hülye... azért megírtam, mindent, de tényleg mindent.
Vártam 1 hetet, semmi válasz, aztán kérdem a CM kontaktom hogy mi van az ASUS-szal? Ő is rájuk írt ("...please help him kindly"), aztán válaszolt az ASUS kontakt is. Hogy akkor kártya csere lesz.
Na mondom az ASUS-nak, hogy az nem lesz jó, mert ez a kártya bizony gyárilag rossz, az összes, keressen csak rá neten mennyien panaszkodnak. Aztán írta hogy ők tesztelték a csere modellt minden okés vele. Azért csak erősködtem, és kérdeztem miként tesztelték (ők is alaposak voltak az elején, hát én is), mivel a hibák elég random módon jönnek elő, gondolok itt a pixel hibákra a játékok alatt. Még azt is írtam hogy még gyengébb teljesítményű kártya is jó lesz csak ne R7 260X legyen.
Aztán végül belementek, hogy egy általuk küldött listából válasszak kártyát. Természetesen kiválasztottam a második legjobbat, az Nvidia GTX750Ti-t a Strix verziót. Ők azt felelték küldik abból az OC-t. (ez volt az első)
De kérik vissza a Radeont, mert ki akarják vizsgálni. Okés, mondtam, de meg kell várnom míg megjön a Strix, mert addig nem tudom használni a gépem, azt mondták "Természetesen, majd utána küldöd, itt a DHL számlánk amivel ingyen küldheted... stb."
Szóval végül már az ASUS is korrekt volt, és a csere is bevált, sokáig voltam AMD Radeon fronton, de ezek után szerintem maradok Nvidiás, mert remek a GTX750Ti, kevesebbet eszik és még gyorsabb is... a Strix-nek hála csak game alatt kapcsol be a venti. Ja és persze semmi driver-es hülyeség nincs, meg fagyás meg semmi ilyen szar amit kaptam az AMD-től.
Tudom hogy nekem nagyon egyedi volt a cserém, és segített benne a CM is, most is csak imába foglalhatom a kedves kontaktom.
Hogy az a bizonyos vizsgálat megtörténik-e nem tudom, de annyit mondhatok hogy kb másfél oldal A4-et teleírtam a különböző hibákról amik előjöttek az adott programokban, játékokban a 260X-szel.
Nagyon remélem hogy történik valami. Mert ez tényleg felháborító, nekem is vagy egy fél év kellett mire annyira felhúztam magam hogy rávettem magam hogy angolul is panaszkodjak, de végül megérte.
A helyetekben én az adott boltban verném ki a hepajt, hogy adjanak árban hasonló Nvidiát, és garantáltan nem fogtok többet a nyakukra menni. Talán megijednek.
(Bocsi a hosszú írásért, ennyit én sem szoktam elolvasni
)
-
Ger_man
senior tag
Most egy ideje nem használom az ASUS R7 260X-et, mert itthon vagyok, a gép meg a koliban, de mindig figyelem a kommenteket, de valahogy mindig az jön ki hogy a fene kivan ezzel a kártyával... én is már próbáltam mindet, valamikor 2 órát játszom a Max Payne 3-al, valamikor meg a menüig nem jutok el...
Ekkor a kakit.... és így még pofám sincs eladni, max hibásként... :S Pechemre, az enyém nyeremény volt... Tajvanról, oda meg nem küldöm vissza
-
Ger_man
senior tag
Kint az új BETA driver... na ki lesz bátor felrakni?
-
Ger_man
senior tag
Érdekességként. Ma megpróbáltam lepucolni a régi 12.4 ccc-t az AMD uninstallerrel. Felraktam a 14.4-et. A win logonál megáll a töltés.
Gondoltam átrakom a HDD vezérlést ACHI-ról IDE-re, úgy feláll a rendszer...
Kész vagyok ettől a dologtól...
Köszi Szaby a kiírást!
-
Ger_man
senior tag
válasz
NyuszyCaster #818 üzenetére
Nem kekeckedésből mondom, de miért nem raksz fel 64bitet? 2GB-os a VGA-d?
Nekem miért nem jó a 64bites? Soha nem volt még ilyen... kiakaszt a dolog
-
Ger_man
senior tag
válasz
Hawk1979 #813 üzenetére
Nem azt írta. Azt írta hogy érdemes lenne x64-et felraknia, mert nem tudja megcímezni a memót, akkor meg mindek a 4GB... VGA driverről szó sem volt.
Hát elég kiábrándító a helyzet... remélem valamikor jön új bios... mert ez nagyon gáz az ASUSnak és AMD-nek is. Bár mit érdekli őket, már megvettük
SZERK: Mármint neked lenne érdemes
-
Ger_man
senior tag
Na srácok tegnap este felraktam a friss 14.4-et. Erre a win logónál a POST után megáll a gép... csal úgy mint a BETÁnál... mi a franc ez??? Ilyen még soha nem volt nekem. A bill sem reagál. Egy rendszervisszaállítás oldotta meg
-
Ger_man
senior tag
Nekem műkszik a zerocore, ha a monitor alszik a ventik megállnak. A probléma játék alatt van hogy néha bizony produkál pixel hibát! Viszont ha felnyomom a ventit 50%-ra akkor nem. Viszont ma böngészés közben is előjött, majd elment a kép
Mi a franc van?
Én még cserélni sem tudom mert nyereményként kaptam... mostmár sejtem miért XD
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok!
Nem rég én is egy ASUS R7 260X gazdája lettem
Versenyen kaptam, és reménykedtem hogy lesz benne játék kupon, de sajnos nem így van
Az ASUSnál nem lehet valahogy kérni?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest